- 5 Ağustos 2011
- 28
- 0
kızlar ben ankara gazı hastanesınde oldum ve hıc para odemedım.bosuna özel hastanelere gıtmeyın.burnum cok cok guzel oldu ve doktorum ankaranın en ıyı doktoruydu.
ne kadar şanslısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben ankara gazı hastanesınde oldum ve hıc para odemedım.bosuna özel hastanelere gıtmeyın.burnum cok cok guzel oldu ve doktorum ankaranın en ıyı doktoruydu.
off çokk para be beğendin mi baribir ay önce oldum 6 milyar
varsa eger lutfen msj yazzın bana şimdi kafam çook karıstı tutup 6 milyar vermem imkansız barış çakıra neden bilmiyorum ama ona amliyat olmak istiyorum ama çok pahalı yapıo adam ya bu nee fakir fukara yapamıcakmı ille zenginleremi çalışıyolar ben ev hanımıyım belki çalışsam birktircem o parayı ama 2 sende 3 sende ne yapıcam eşimden o kadar alamıyorum para offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff birazda bütçe meselesi dotorun iyisi varsada bütçe yarı yolda bıraktımı kalıyosun işte aynen ucuz yapana böle güvenemiyorum hep bi acaba oluo içimde ben bebek düşünmeden bu sorunumu halletmek istiyorum ama ne zaman.............................. bu fiyat pahalılıgı ne zaman iner sizce........
Fiyata bak ya 12000 tl doktor bir koca bulmak lazım
yaşa kızzz
Var elbettee :))ben mesela 5.500tl Dr.Barış Çakır..feda olsun diyorum değdi yani buna :))mutlyuz..nazar değmesin inşallah
yaa bu isim nası deişiyo bilen var mı nal gibi ismim çıkıyo
fotoğraflarını çok merak ettim ekleyebilir miyim :)
Hangı hastane ve ucretı ne kadar acaba?
Ben medıcalpark ta olucam ama nefes darlıgı cekıyorum devıasyon var bende fakat kemıktede duzeltme yapılıcak.
Bana fıyatı cok uygun geldı ay sonu orda olacagım.