Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok uygunmuş. hala devam ediyor mudur kampanya? bide memnun musun?
trabzonda ömer ambarcıoğluna yaptırmayı düşünüyordum bende 2000 demişti, aranızda ömer beye ameliyat olan başka kimler var?? ben birkaç hastasını gördüm konuştum çok memnundular ama şimdi imkanım olsa emre beye olmak isterdim heralde.. istanbula gitmek mesele benim için kalıcak yer falan zor olur
ben hem gözğüs hemde burun ameliyatını aynı anda olmak istiyorum malesef cerrahlar her branşta iyi olamıyorlar ama fatih dağdelene bi yakınım burun ameliyatı oldu ameliyattan önce gargamel gibiydi çok doğal ve güzel oldu burnumu ona yaptırmak istiyorum ama göğüs konusunda kararsızımben gecen sene sordugumda 2000 tl gibi bir fiyat vermislerdi Bogazici Tip merkeezinden...ama o zaman doktorlarin falan kim oldugunu bilmiyordum,bir kac tane resim gonderdiler benim hosuma gitmedi acikcasi ama dedigim gibi her sey doktorda bitiyor...ayrica plastik cerrah bir arkadasim hic tavsiye etmemisti orada olmami..tabi dedigim gibi gorusme imkanin varsa git gorus bence...
bu ayın 6sında ameliyat olacağım avicena'da dr erdinç ak 2000 tl istedi, sitede doktorla ilgili genelde olumlu yorumlar var...
1 temmuz 2009 da ist fuat yüksel yaptı ameliyatımı toplam 3000
size eski halini ve yeni halini bir albüm halinde göstermek isterdim ama eski hali beni okadar rahatsız ediyorduki ameliyattan hemen önceki gün profilden çektrip buraya albüm yapmıştım ilk 20 gün falan vardı albümde ama sonra nik bir revizyona uğradı ve gitti albüm tabiki o profil resimleride
neyse ben yine ameliyat sonrası ve sonuç albümü yapayım size
doktoruma gelince inanılmaz babacan inanılmaz ilgili bir doktor ben bu yaz başka bir ameliyat için yine kapısını çalıcam :kedi:
şuanda 6 ay olldu halimden çok memnunum çoğumuzun yaptığı gibi saçlar değişti hatta bir burunla tarzımda hayatımda değişti çünkü kendime olan güvenim kendini tazeledi artık burnum dikkat çekmesin diye yapmak istediklerimi yapamamaktan kurtuldum
doktorunuzu iyi seçin ve istediğinizi anlatıp işi onun ellerine bırakın ben öyle yaptım
Yakup Bey 8.500 istiyor. Resmne bir servet. Bu para çin bir yıl çalışmam lazım nerdeyse. YAkup Bey'in tekniğini kullan başka doktor bilen varmı. Böyle mikro makaslarla kırmadan falan yapan. Emre ılhan ilede görüşmem var ama 2 hafta sonra. Çok zorlu bir süreç. Karar veremiyorum
bende tuğrul beye ameliyat oldum ama öle çok zarif bi burnun olsun istiyorsan tuğrul maral kötü bi seçim daha kavissiz doğal burunlar yapıyor kendisi..ben mesela memnun değilim resimlerime bakabilirsn 4 aylık burnum diye konu açtım canım..bilemıyorum 4 aydan sonra ne kadar inebilir şişlikler ne kadar güzelleşebilir muallaktayım
Arkadaşlar ben kısmetse 10 gün sonra burun estetik ameliyatı olucam . :uhm: bana 4000 fiyat verildi. Nakit peşin 3600 e indiler. bilmiyorumkismile Gerçi benim şu an kafam çok karışık ama Fiyat konusunda bilginiz olsun ha bi de ameliyat sonrası krem falan alınıyormuş. Onlarda 70 falan tutarmış.
saol canım inş hayalimdeki burna kavuşurum doktorum çok ilgili alçıyı bile hayır ben çıkarcam dedi sivasta çıkarttıralım dedikde zaten bukadar ilgili olmasa cesaret edemezdim aslaa çok güven verdi..