- 9 Aralık 2010
- 28
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende burun estetiği düşünüyorum. benim estetik dışında nefes alma problemimde var burnumdan. sizce kbb mi yoksa estetik cerrahı mı karar veremiyorum :S
bende 3.500 tl ye oldum subat 2011 de
bence estetik cerrah daha iyi cnm
sen nerde oldun birsen? memnun musun?
Canım foto koyacak mısın?kesinlikle kbb diyorum bugün bandajlarım çıkınca daha iyi anladım
bende burun estetiği düşünüyorum. benim estetik dışında nefes alma problemimde var burnumdan. sizce kbb mi yoksa estetik cerrahı mı karar veremiyorum :S
Benim doktorum sürekli ameliyatı erteliyor o yüzden baska iyi bir doktor bulmam lazım
ertelemek için ne gerekçe gösteriyoki??
Çok doluymuş, çok fazla hastası varmışş...
İlk görüşmemizi aralıkta yapmıştık bana ocakta gel demişti ocakta gitti şubat dedi şubatta gittim martta kesin dedi 2gün önce görüştüm yine bu seferde nisanda kesin olur dedi :S:S:S
Ücretsiz olacağı için böyle yapıyor sanırım
bencede ücretsiz olacağı için bayağı bi sallamış.kbb doktorumu arıosun yoksa plastik cerrah mı?
benim nefes problemim olmadığı halde kbb doktorunu tercih ettim canım sonradan sorun çıkmaması için ama fazla doktor da yok estetik açıdan da güzel yapabilcek bildiğim iki tane var
2 sene araştırmış biri olarak söylüyorum.. haftaya dikişlerim çıkınca albüme resim ekliycem ..
anladm cnm. sen nerede ve kaça yaptırdın?
izmir de oturanlara Can KOPAL ı tavsıye ederım hem nette cok arastırdı ablam hem dısarda yaptıgı burunları gördü ve ona oldu 1 saat önce acıldı burnu super olmus tavsıye ederım sahsen gercı ı doktorla gorusun şehir değiştiriyo işigeregı belkı bulundugunuz sehırde de bı baglantısı vardır
muhammet dilber 4500 hastaneye göre değişiyor cnm...