- 3 Mart 2011
- 572
- 1
ben de amaliyat olmak istiyorum ve benim kafamdaki doktorda cok ünlü birisi,acaba siz amaliyat oldunuz mu olduysaniz hangi doktora?
canım amaliyat değil ya ameliyat offf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de amaliyat olmak istiyorum ve benim kafamdaki doktorda cok ünlü birisi,acaba siz amaliyat oldunuz mu olduysaniz hangi doktora?
yakup avsar 4000 euroya yapiyor
mail atıp sorabilirsiniz
Bence burada fiyat yazmak hem etik değil, hem de piyasayı kızıştırıyor. Olacak arkadaşlar olmuş arkadaşlara özelden mail atarak fiyatı öğrenebilirler. 5000 liraya burun ameliyatı! Ev mi alıyoruz, araba mı! Ayıp ve de çirkin!
Bence burada fiyat yazmak hem etik değil, hem de piyasayı kızıştırıyor. Olacak arkadaşlar olmuş arkadaşlara özelden mail atarak fiyatı öğrenebilirler. 5000 liraya burun ameliyatı! Ev mi alıyoruz, araba mı! Ayıp ve de çirkin!
prof. dr. suleyman candan 1500 tl bide yaklasık 100 tl ilaç tahlil v.s
fiyatlar ortalama 1.500-10.000 arası .özellikle estetik cerrahları ve tanınmış doktorlar 5 bin ile 10 bin arasında. ve kesinlikle burdan fiyat vermek çok mantıklı zira olmayanlara ön bilgi oluyor.