burun estetik ameliyat oncesi ve sonrasi resimlerim

hehehehe canım gayet normal gözlerin fena çünkü ama geçicek biraz sabır :) zamanla geçicek kan oturması bir iki haftaya geçiyor diye biliyorum hem ilk zamanlardan da daha iyi görünüyorsun ayrıca burnuna bayıldım ve bende küçük olacak kanısındayım :)) inş benimde çok güzel olur burnum :))

bu arada bilmiyordum sayende öğrendim ama yazık olmuş 120 tl ye

hayırlısı olsun canım yurt dışına gittikten sonra bizi habersiz bırakma emii hele ben çok merak ediyorum burnuşunu şişliklerin indikten sonra..

bu ara doktoru soranlara cevap vereyim

Boğaz içi tıp merkezi
Veli aslan

ücret ise 1800-2000 TL arası değişiyor ve herşey dahil oluyor..

ya benimde gözlerimde çok fena kan var nasıl gidericem yarın iş başı yapıcam arkadaşlara kamera açtım az önce makara yapıyorlar gelme o gözlerle çok korkunç diye D:

Son düzenleme:
=)))) hatta çukura düşsün burnu kopsun yamulsun z şeklini alsın bedduaya bakkk yaaaa ama fıstıklar çoğalıyor kk daaa kıskanıyorum heee

ruyaruya canm peki sende benm gbi nefesmi alamıodun ben nefes alamıorum ama birde burnum kemerli amelyat olmuşken onuda alsınlar istiorum kemeri almasalar yinede nefes alabiliosam ellemezler herhalde bilmiyorum yaaa ya daha kötü olursa dio eşim sen nekadara yaptrdım demştin özeldemi yaptılar

doktor ne diyor canım bizim veli bey ??

canim istanbuldaken Veli bey e sordugumda zaman alir baya demisti. 1 ay kadar falan..

oyle bekliyorum bende.. yapicak bisi yok..

tum sosyal hayatim mahvoldu diyebilirim. gozlerim boyleyken cikamiyorum bile disari.. insanlarin bakisi cok rahatsiz ediyor beni.

üzüldüm canım yaa inş en kısa zamanda geçer bence sonuca bak bir ay nedirki hemen geçer :))

Bizide haberdar et canim doktora gidersen.Cok gecmis olsun

Son düzenleme:
irisecim çoook geçmiş olsun senle aynı günlerde ameliyat olmuştuk
fotolarını takip ediyorum hızla iyileşiyosun maşşallah burnun da çok hoş duruyo şimdiden göründüğü kadarıyla :)
ben 20ekimde ameliyat oldum benim burun ucum çok şiş inşallah hepimiz çabucak iyileşiriz sabretmek çok gıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…