• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetik ameliyat oncesi ve sonrasi resimlerim

selam kizlar, dun atelim alindiktan sonra birsey yazamadim, cunku gecenin bi yarisi ucagim vardi, yolculuk hazirliklari falan filan bakamadim foruma..

Veli bey atelimi yani iste o plastik seyi cikardi burnumdan, sonra bi sabunla yika dedi.. yikcadim orda sonra ustunu bantlarla kapatti burnumun. su anda tamamen kapali nerdeyse. 1 hafta kalacakmis bu bantlar.

bunun disinda sirin bir burnum olmus. inden biraz fazla kalkik gibi ama iner herhalde diye dusunuyorum.
veli bey bu bantlari yapitirmadan once bantsiz halinin fotolarini cektim yalniz annemin telefonunda kaldi, yarin bana mail atacak, burada paylasicam

hepinize sevgiler :)

canım çok sevindim.atel nerden çıkıyor ya.ben korkuyorummm.benimde yarın alıncak büyük ihtimal.acıdı mıı ??

Hadi bakalım canım çok sevindim senin adına, resimlerini bekliyoruz, benim atelim çıktıktan sonra hiç bantlamamıştı, demekki her yiğidin yoğurt yemesi farklı.

Yase atel burnun üstündeki plastik alçımsı şey, alınırken acımıyor ama benim atel biraz zor çıkmıştı, burnum o kadar çok şişmişti ki atele nerdeyse yapışmış kalmıştı. Resimlerini bekliyoruz seninde umarım güzel haberlerle gelirsin yarın.

Hadi bakalım canım çok sevindim senin adına, resimlerini bekliyoruz, benim atelim çıktıktan sonra hiç bantlamamıştı, demekki her yiğidin yoğurt yemesi farklı.

Yase atel burnun üstündeki plastik alçımsı şey, alınırken acımıyor ama benim atel biraz zor çıkmıştı, burnum o kadar çok şişmişti ki atele nerdeyse yapışmış kalmıştı. Resimlerini bekliyoruz seninde umarım güzel haberlerle gelirsin yarın.

ohh rüya çok aydınlattın valla bende burnun içinden çekip alacak sandım yaaa :( nasıl korkyum anlatamam canımm.benimde dr veli aslan bakalım bana nasıl işlem yapacak çok merak ediyorum 2,3 gibi del dedi ama bakalım akşama resim koyarım artık inş. :))

kizlar annem yolladi fotolari, ekliyorum bi yandan birde onden foto car..

cok sis ve yuzumde sis baya kare olmus resmen yuzum :D

Eklentiler

• $Resim 023.jpg
    $Resim 023.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 218
  • $Resim 025.jpg
    $Resim 025.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 192
kizlar annem yolladi fotolari, ekliyorum bi yandan birde onden foto car..

cok sis ve yuzumde sis baya kare olmus resmen yuzum :D

Canım çok güzel olmuş valla, benim atel çıktığında berbat görünüyordu, senin bu halde bile yandan çok güzel, önden de güzel görünüyor o kadar şişmeye rağmen, gör bak ufacık çok güzel bir burnun olacak, güle güle kullan. opuyorumnanaktan

valla 2 - 3 hafta daha surermis canim ya..

herkes cok garip bakiyo sokakta falan eve kapattim kendimi mafoldumben

Canım bildiğim kadarıyla göze kan oturmalarında süre daha uzun oluyor, aman uzun olsun ne olacak valla burnun harika olmuş, boşver gözündeki kanı, yüzündeki morluğu, şişliği geçecek işte hepsi :)

yaaa ne tatlı olmuş! çok güzel :) göz için visine damla varmış kan oturmasını iyileştiriyormuş hemen belki orada bulursun :) çok güzel olmuş burnun ama yaa :)

yaaa ne tatlı olmuş! çok güzel :) göz için visine damla varmış kan oturmasını iyileştiriyormuş hemen belki orada bulursun :) çok güzel olmuş burnun ama yaa :)

canim cok tesekkur ederim,

visine yi kullaniyorum ama pek birseye yaramadi henuz. beklicez artik care yok :D

Canım bildiğim kadarıyla göze kan oturmalarında süre daha uzun oluyor, aman uzun olsun ne olacak valla burnun harika olmuş, boşver gözündeki kanı, yüzündeki morluğu, şişliği geçecek işte hepsi :)

evet cani ya bazi arkadaslarimda 1 ay falan surer diyor..

asil basima geleni soyliyim ben.. hani demistim ya persembe sabahi ucagim var diye.. gittim her zamanki gibi biletimi islettirmeye, ameliyat olmussunuz ucaga binmenize engel yoktur raporunuz var mi dediler.

sastim kaldim ben de.. yok ama dedim, yani bi sorunumda yok binebilirim falan..

beni zorla havaalani revirine gonderdiler 60 euro odettiler bide zorla yaptiklari revir hizmeti icin :D

valla sinir oldum :) aklinda bulunsun herkesin boyle birsey olursa doktorunuzdan uçmaya engeli yoktur diye rapor isteyin arkadaslar

İRİSE canm senn burun estetik amaçlımı sağlık problemi için amelyat olan varmı aranızda kızlar.birde 1800 masraflar felan içindemi özel hastanedemi oldun canm

evet cani ya bazi arkadaslarimda 1 ay falan surer diyor..

asil basima geleni soyliyim ben.. hani demistim ya persembe sabahi ucagim var diye.. gittim her zamanki gibi biletimi islettirmeye, ameliyat olmussunuz ucaga binmenize engel yoktur raporunuz var mi dediler.

sastim kaldim ben de.. yok ama dedim, yani bi sorunumda yok binebilirim falan..

beni zorla havaalani revirine gonderdiler 60 euro odettiler bide zorla yaptiklari revir hizmeti icin :D

valla sinir oldum :) aklinda bulunsun herkesin boyle birsey olursa doktorunuzdan uçmaya engeli yoktur diye rapor isteyin arkadaslar

Tühhh senin haberin yok muydu o rapordan, haberin vardır diye düşünmüştüm, bilmediğini bilsem söylerdim canım.

İRİSE canm senn burun estetik amaçlımı sağlık problemi için amelyat olan varmı aranızda kızlar.birde 1800 masraflar felan içindemi özel hastanedemi oldun canm

canim ben estetik amacli olmaya gittim, ama gittigimde ogrendim ki burun icinde egrilik varmis onu da duzelttiler arada :D

Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz şubat ayında ben de burun estetiği ameliyatı oldum, kemik kırılması da yapıldı..şişlik ve morluklar elbette oldu ama ameliyat sonrası 5. gün işe başlayabildim, sadece biraz göz altlarımda morluk(çok hafif )kalmıştı.Bence bu işte bünyeden çok yapan kişinin nezaketi ve el becerisi çok önemli..ayrıca ameliyat sonrası ilk andan itibaren hiç acı duymadım ve bu fotolardaki gibi sargılı olmadım sadece burnumun üzerinde 2 cm kadar uzunlukta bir plastik malzeme vardı o kadar..şuan 8. aydayım ve burnumla ilgili hiç sorun yaşamıyorum..Arkadaşımıza geçmiş olsun der, acil şifalar dilerim..

Merhaba, kime yaptırdın acaba amliyatını?

Canım şişmeler ve morarmalar kişinin bünyesiyle ve doktorun yaptığı işlemle alakalı, törpüleme işlemlerinde genelde fazla morarma ve şişme olmuyor ama kemik kırıldığı zaman morarma ve şişme çok oluyor, bende kemik kırılmıştı ve emin ol senden çok daha fena şiştim, ikinci günden sonra resmen yer çekimine yeni düşmüştü ve yanaklarım artık sarkmıştı. Şimdi 22.günümdeyim suratımda şişlik kalmadı gibi bişey ama burnumda halen var yavaş yavaş gidiyor, 30 gün rapor verdi zaten doktor o zamana kadar tamamen gider, şimdilik keyfini çıkartıyorum, şişliklerle dahi eski burnumdan çok daha sağlıklı ve güzel görünüyor, gözümde alıştı valla sanki bu burunla doğmuşum gibi, hiç canını sıkma keyfine bak, ilk günler nasıl bir vicdan azabı çektim keşke olmasaydım ne hale geldim, maymuna döndüm diye ama boşuna üzmüşüm kendimi, zaman gerekiyormuş bu ameliyatta bunu anladım. Bazılarının burnu atel alındığında doğru dürüst şiş bile olmuyor onları görünce sen de öyle olmasını bekliyorsun ama bu sadece hayalkırıklığı yaşamana neden olur, süreç neyse yaşayacağız, ayağımız burkulduğunda dahi davul gibi şişip günlerce inmezken saatlerce kemiklerin kırılıp bir sürü işlemden geçen burun ne yapsın. Herşey güzel olacak iki tane yastığı koy sırtına oturur vaziyette zaman geçirmeye çalış, arada kalk yürü ödemlerin daha kısa sürede iner.

Burun ameliyatı için hummalı bir dr arayışındayım. Doktorunu paylaşırsan inan çok mutlu olurum.

Back