burun estetik ameliyat oncesi ve sonrasi resimlerim

canım çok sevindim.atel nerden çıkıyor ya.ben korkuyorummm.benimde yarın alıncak büyük ihtimal.acıdı mıı ??

Hadi bakalım canım çok sevindim senin adına, resimlerini bekliyoruz, benim atelim çıktıktan sonra hiç bantlamamıştı, demekki her yiğidin yoğurt yemesi farklı.

Yase atel burnun üstündeki plastik alçımsı şey, alınırken acımıyor ama benim atel biraz zor çıkmıştı, burnum o kadar çok şişmişti ki atele nerdeyse yapışmış kalmıştı. Resimlerini bekliyoruz seninde umarım güzel haberlerle gelirsin yarın.

ohh rüya çok aydınlattın valla bende burnun içinden çekip alacak sandım yaaa nasıl korkyum anlatamam canımm.benimde dr veli aslan bakalım bana nasıl işlem yapacak çok merak ediyorum 2,3 gibi del dedi ama bakalım akşama resim koyarım artık inş. :))

kizlar annem yolladi fotolari, ekliyorum bi yandan birde onden foto car..

cok sis ve yuzumde sis baya kare olmus resmen yuzum

Eklentiler

• $Resim 023.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 218
  • $Resim 025.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 192
( canım burnun çok güzel olmuş ama gözlerin ne zaman iyileşecek ??

kizlar annem yolladi fotolari, ekliyorum bi yandan birde onden foto car..

cok sis ve yuzumde sis baya kare olmus resmen yuzum

Canım çok güzel olmuş valla, benim atel çıktığında berbat görünüyordu, senin bu halde bile yandan çok güzel, önden de güzel görünüyor o kadar şişmeye rağmen, gör bak ufacık çok güzel bir burnun olacak, güle güle kullan. opuyorumnanaktan

valla 2 - 3 hafta daha surermis canim ya..

herkes cok garip bakiyo sokakta falan eve kapattim kendimi mafoldumben

Canım bildiğim kadarıyla göze kan oturmalarında süre daha uzun oluyor, aman uzun olsun ne olacak valla burnun harika olmuş, boşver gözündeki kanı, yüzündeki morluğu, şişliği geçecek işte hepsi :)

yaaa ne tatlı olmuş! çok güzel :) göz için visine damla varmış kan oturmasını iyileştiriyormuş hemen belki orada bulursun :) çok güzel olmuş burnun ama yaa :)

yaaa ne tatlı olmuş! çok güzel :) göz için visine damla varmış kan oturmasını iyileştiriyormuş hemen belki orada bulursun :) çok güzel olmuş burnun ama yaa :)

canim cok tesekkur ederim,

visine yi kullaniyorum ama pek birseye yaramadi henuz. beklicez artik care yok

evet cani ya bazi arkadaslarimda 1 ay falan surer diyor..

asil basima geleni soyliyim ben.. hani demistim ya persembe sabahi ucagim var diye.. gittim her zamanki gibi biletimi islettirmeye, ameliyat olmussunuz ucaga binmenize engel yoktur raporunuz var mi dediler.

sastim kaldim ben de.. yok ama dedim, yani bi sorunumda yok binebilirim falan..

beni zorla havaalani revirine gonderdiler 60 euro odettiler bide zorla yaptiklari revir hizmeti icin

valla sinir oldum :) aklinda bulunsun herkesin boyle birsey olursa doktorunuzdan uçmaya engeli yoktur diye rapor isteyin arkadaslar

İRİSE canm senn burun estetik amaçlımı sağlık problemi için amelyat olan varmı aranızda kızlar.birde 1800 masraflar felan içindemi özel hastanedemi oldun canm

Tühhh senin haberin yok muydu o rapordan, haberin vardır diye düşünmüştüm, bilmediğini bilsem söylerdim canım.

İRİSE canm senn burun estetik amaçlımı sağlık problemi için amelyat olan varmı aranızda kızlar.birde 1800 masraflar felan içindemi özel hastanedemi oldun canm

canim ben estetik amacli olmaya gittim, ama gittigimde ogrendim ki burun icinde egrilik varmis onu da duzelttiler arada

Merhaba, kime yaptırdın acaba amliyatını?

Burun ameliyatı için hummalı bir dr arayışındayım. Doktorunu paylaşırsan inan çok mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…