burun estetik ameliyat oncesi ve sonrasi resimlerim

Geçmiş olsun canım ben de senin gibi nefes alamıyordum, septoplasti ameliyatı olacaktım ama bu arada burun şeklimden de kaynaklanan bir nefes alamama problemi de vardı, hepsi bir arada çıktı. Sen istersen kemeri de alırlar ucunu da düzeltirler bunun adına septorinoplasti diyorlar, ama devlet rinoplastiyi karşılamıyor, şimdiki halini bilmiyorum ama doktorun ii olursa bir problem olmaz, canım ben Ankara Gata'da yaptırdım, 1216 TL ye oldum, ama eşim asker olduğundan biraz indirimli hali bu, sivil vatandaş için sordum 2000 TL dediler, ama parayı doktor almıyor döner sermayeye yatırıyorsun.

evet sonunda bende ameliyat olup nete girebildim, ameliyatımı çarşamba günü doç.dr. ömer özkana oldum, iyiki irise fotoğraflarını koymuş çünkü forumdaki birçok kişi çok ii göründüğü için anormallik bende sanardım. bende aynı irise gibi oldum, ameliyata girerken çok heyecanlı oluyo insan ama hangi ara bayıltıldığını bile anlamıyor. ben alkol, sigara, içki ve fazla ilaç kullanmadığım için narkozdan fazla etkilendim. perşembe günü tam 7 kez kustum bi türlü kendime gelemedim. şişliklerim, morluklarım hatta gözümün içine kan oturmasına kadar herşey iriseninkine benziyo. tamponlarım alındı, alçımda perşembe günü alınacakmış. alçım alındıktan sonra öncesi-sonrası şeklinde fotoğraf koyucam. ama çok kolay bir iş değilmiş bunu anladım. insan en çok çevredeki insanların bakışlarından rahatsız oluyor. artık sabretmekten başka çaremiz yok sanırım. hepimize güzel burunlar diliyorum. çabucak iyileşmemiz dileğiyle.

canim cok cok gecmis olsun.. allah sabir versin diyorum. sevgiler.

evt cnm koymuştun resimlerini kusura bakma hatırlayamadım bir an yazdım ucu çok kalkık baya hoş duruyo ben de bi cesaretimi toplayabilirsem narkoz korkusu var bende bir daha uyanamycakmışım gibi geliyor

çok geçmiş olsun cnm baya zorlanmışsın 7 kere kusmak için dışına çıkmıştır çok fena allah yardımcın olsun

Kızlar nasilsiniz? İyilestinzmi kanlanmalar gectimi?
Buarada benm doktor burun kanatlarımın biraz daraltilabilecegini soyledi.
cok korktum boyle birsey yaptiran varmi? Kıvrım yerinden toplanıyormus.

Kızlar nasilsiniz? İyilestinzmi kanlanmalar gectimi?
Buarada benm doktor burun kanatlarımın biraz daraltilabilecegini soyledi.
cok korktum boyle birsey yaptiran varmi? Kıvrım yerinden toplanıyormus.

benim daraltıldı 3hafta önce ameliyat oldum korkma bişey olmuyo

Kurapiye acımıyormu.Iz kalmadımı? Kıs nası bisey o ole.Benim burun ucum bide cok yaglıdır derimde kalindir korkuyorum yardım ediiinn

Kurapiye acımıyormu.Iz kalmadımı? Kıs nası bisey o ole.Benim burun ucum bide cok yaglıdır derimde kalindir korkuyorum yardım ediiinn

benim de derim kalın cildim de yağlı panik yapma :)
iz bi tarafında az bişey var şuanda dibine gelip bakarsam görüyorum ama 2ayda geçiyomuş diğer tarafımda yok .

hiç acımıyor korkma sadece sağda solda ipler oluyo dikişler alınana kadar
yani benim acımadı hiç acıdı diyen de duymadım albümümde fotom var bakabilirsin ekleyip.
fakat burun ucum çooook şişti kalın derili olduğum için de geç inecekmiş

Peki kesin ne zaman iniyormus sislik ne dedi doktor? Kesin benmkide sisecek cunku fotograflarina baktim evet hicbisey belli degil cok guzel olmus burnun.Cok gecmis olsun gule gule kullan.Dedigin gibi sislik var.Ilk gune gorede baya inmis cok fark var yalnız.benmki ya siserde bidaha inmezse( ameliyattan sonradamı acımadı burnun okadar kesiyolar nası acımıyo bi anlasamm :18:

Bana kıkırdak eklenicekmis bide kum saati gibi burnun var dedi doktor (

kıkırdak olayı yoktu bende eklemediler yeterince aparat çıktı heralde burnumdan
ya vallahi ameliyattan önce ben de nasıl acımıyo diye soruyordum ama acımıyo yani fakat sıkıntı çekiosun şişiyosun morarıyosun filan tamponlardan nefes alamıyosun 5gün vs. ama dayanılmayacak bir sıkıntı değildi benim için.

şişlik herkesin geçiyo ki zamanla ama ben kalın deriliymişim benim geç inecek :/ ucu çok şiş karşıdan hoş gözükmüyo şuanda asimetrik şişti biraz ama inecek inşallah sabırla bekliyorum.sen kime ameliyat olacaksın ?

teşekkür ederim darısı başına:) doktor inmesi için 8 ay 1 sene filan dedi bana istersen özelden yazalım başlığın dışına taştı konu

kızlar birşey sorcam
ameliyat için bahar ayları daha iyi oluyor diyorlar kışın zor oluyomuş soğuklarda sızlıyormuş çok
böyle birşey duydunuz mu hiç
yada kışın ameliyat olan var mı ?

Miinii, aslına bakarsan burun ameliyatları için yaz, kış ya da bahar mevsimi diye bir ayrım yok. Ama mesela yazın ameliyat olursan yüzünde oluşması muhtemel morlukları güneşten korumak için olabildiğince özen göstermen gerekir. Güneş kremleri ve de büyük kenarlıklı şapkalar ile... Yoksa o morluklar güneşle temas edip ömrün boyunca yüzünde taşıyacağın kahverengi lekeler olarak sana miras kalır. Benim fikrim kışın ameliyat olmak çok daha iyi... Hem güneş yüzünü sık göstermediğinden hem de sarınıp sarmalanıp dışarı çıkacağından etraftaki bakışlardan (sargıların ve morlukların nedeniyle) rahatsız olmamak bakımından. He tabii bir de bahar ya da yaz aylarını eve kapanarak geçirmekten de kurtulur, şişlikler indikten sonra yenilenmiş yüzüne tatiline çıkabilirsin...

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Merhaba msj yeni gördüm
teşekkür ederim
2 yıldır düşünüyorum ameliyat olmayı 3 farklı doktora gittim hiç biri güven vermedi
en kısa zamanda ameliyat olmak istiyorum ama çok korkuyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…