ruyaruya canm peki sende benm gbi nefesmi alamıodun ben nefes alamıorum ama birde burnum kemerli amelyat olmuşken onuda alsınlar istiorum kemeri almasalar yinede nefes alabiliosam ellemezler herhalde bilmiyorum yaaa ya daha kötü olursa dio eşim sen nekadara yaptrdım demştin özeldemi yaptılar
evet sonunda bende ameliyat olup nete girebildim, ameliyatımı çarşamba günü doç.dr. ömer özkana oldum, iyiki irise fotoğraflarını koymuş çünkü forumdaki birçok kişi çok ii göründüğü için anormallik bende sanardım. bende aynı irise gibi oldum, ameliyata girerken çok heyecanlı oluyo insan ama hangi ara bayıltıldığını bile anlamıyor. ben alkol, sigara, içki ve fazla ilaç kullanmadığım için narkozdan fazla etkilendim. perşembe günü tam 7 kez kustumbi türlü kendime gelemedim. şişliklerim, morluklarım hatta gözümün içine kan oturmasına kadar herşey iriseninkine benziyo. tamponlarım alındı, alçımda perşembe günü alınacakmış. alçım alındıktan sonra öncesi-sonrası şeklinde fotoğraf koyucam. ama çok kolay bir iş değilmiş bunu anladım. insan en çok çevredeki insanların bakışlarından rahatsız oluyor. artık sabretmekten başka çaremiz yok sanırım. hepimize güzel burunlar diliyorum. çabucak iyileşmemiz dileğiyle.
irisecim yeni resimlerini merak ediyorum daha alçın çıkmadımı cnmcanim cok cok gecmis olsun.. allah sabir versin diyorum. sevgiler.
irisecim yeni resimlerini merak ediyorum daha alçın çıkmadımı cnm
çok geçmiş olsun cnm baya zorlanmışsın 7 kere kusmak için dışına çıkmıştır çok fena allah yardımcın olsunevet sonunda bende ameliyat olup nete girebildim, ameliyatımı çarşamba günü doç.dr. ömer özkana oldum, iyiki irise fotoğraflarını koymuş çünkü forumdaki birçok kişi çok ii göründüğü için anormallik bende sanardım. bende aynı irise gibi oldum, ameliyata girerken çok heyecanlı oluyo insan ama hangi ara bayıltıldığını bile anlamıyor. ben alkol, sigara, içki ve fazla ilaç kullanmadığım için narkozdan fazla etkilendim. perşembe günü tam 7 kez kustumbi türlü kendime gelemedim. şişliklerim, morluklarım hatta gözümün içine kan oturmasına kadar herşey iriseninkine benziyo. tamponlarım alındı, alçımda perşembe günü alınacakmış. alçım alındıktan sonra öncesi-sonrası şeklinde fotoğraf koyucam. ama çok kolay bir iş değilmiş bunu anladım. insan en çok çevredeki insanların bakışlarından rahatsız oluyor. artık sabretmekten başka çaremiz yok sanırım. hepimize güzel burunlar diliyorum. çabucak iyileşmemiz dileğiyle.
Kızlar nasilsiniz? İyilestinzmi kanlanmalar gectimi?
Buarada benm doktor burun kanatlarımın biraz daraltilabilecegini soyledi.
cok korktum boyle birsey yaptiran varmi? Kıvrım yerinden toplanıyormus.
Kurapiye acımıyormu.Iz kalmadımı? Kıs nası bisey o ole.Benim burun ucum bide cok yaglıdır derimde kalindir korkuyorum yardım ediiinn
Bana kıkırdak eklenicekmis bide kum saati gibi burnun var dedi doktor(
Peki kesin ne zaman iniyormus sislik ne dedi doktor? Kesin benmkide sisecek cunkufotograflarina baktim evet hicbisey belli degil cok guzel olmus burnun.Cok gecmis olsun gule gule kullan.Dedigin gibi sislik var.Ilk gune gorede baya inmis cok fark var yalnız.benmki ya siserde bidaha inmezse ( ameliyattan sonradamı acımadı burnun okadar kesiyolar nası acımıyo bi anlasamm :18:
kızlar birşey sorcam
ameliyat için bahar ayları daha iyi oluyor diyorlar kışın zor oluyomuş soğuklarda sızlıyormuş çok
böyle birşey duydunuz mu hiç
yada kışın ameliyat olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?