• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetik ameliyat oncesi ve sonrasi resimlerim

ama her seyi bir kenara birakirsakta, bir arkadas olarak bana "sence ameliyat olmali miyim?" dersen

eger cok cok cok cok seni rahatsiz eden bir goruntu , ya da cok cok cok rahatsizlik veren bir saglik problemin yoksa yapma derim.

yani evet 1 haftada geciyo 2 haftada geciyo... ama sanki degmiyo bunlara canim ya.. yani bilemiyorum tabiki hepimiz istiyoruz daha guzel olalim, daha kolay nefes alalim falan ama.. yani belkide ben biraz hassas oldugum ve daha ameliyat olali sadece 6 gun oldugu icin boyle diyorum, bir cok insan cok memnunlar ve yeniden hayata gelseler yeniden ameliyat olurlar..

Canım meraklanma çok değil iki hafta sonra burnunun yeni halini beğenince ve şekli oturmaya başlayınca iiki yaptırmışım, keşke daha önce yaptırsaymışım diyeceksin ve herkese çok rahattım sadece biraz sıkıntılı bir ameliyat diyeceksin, kendimden biliyorum şekerim :)))

Canım ben sana katılmıyorum, tamam doktorun el becerisi de önemlidir belki ama benim doktorumun törpüleme işlemi ve az kırm işlemi yaptığı hastalarının alçıları alınırken gördüm çok sevindim benimki de öyle olacak diye ama yanılmışım tamam belki morluğum abartılı bir şekilde yoktu ama suratım sarkacak kadar çok şişliğim vardı, 2 cm kadar kemik kırılmış şişmemesi mucize olurdu, normalde benim az bir yere dokunmam bile morarmam ve şişmem için yeterli, hatt az bir yerimi kaşıyayım hemen şişer kabarır, yapılan işlem ve kişinin bünyesi bund önemli etken, ayrıca ilk 24 saat çok buz koymak gerekiyor, ben sızlatıyor diye toplam 20 dakika ancak koyabilmişimdirim.

rüyarüya'cım,

Demek istediğim küçük bir işlemde morluk olmayabilir; ama kırılan bruunlarda bazı doktorların hastları morarırken, bazı doktorların hastaları morarmıyor; benim gözlemlediğim bu. Benim de tenim aynen senin gibi, ben zaten gözlerim kapanacak derecede şişlik ve morluk bekliyordum; olmaması sürpriz oldu.

Ayrıca tampon meselesi de doktordan doktora değişiyor.

Yani burda bizim bilmediğimiz ve anlayamayacağımız bir teknik farklılığı var ve ameliyat sonrası seyri büyük ölçüde etkiliyor. Sonuçta her yiğin yoğurt yiyişi farklı oluyor. Ama kimse de çok şişip morarmak istemez, değil mi?=)

hmm ben 24 saat dayanıcam acısına inş :( sağol rüya...

Canım aslında acımak deilde sızlamak demek daha doğru, bir de benim ameliyatımda yanımda kayınvalidem vardı, kadın yorulmuştu daha fazla yormamak içinde bişey demedim, sızladığı içinde işime geldi buzu az koydum, haa sonrasında pişman oldum iş işten geçmişti, benim yaptığımı yapmayın buzu ihmal etmeyin derim.

rüyarüya'cım,

Demek istediğim küçük bir işlemde morluk olmayabilir; ama kırılan bruunlarda bazı doktorların hastları morarırken, bazı doktorların hastaları morarmıyor; benim gözlemlediğim bu. Benim de tenim aynen senin gibi, ben zaten gözlerim kapanacak derecede şişlik ve morluk bekliyordum; olmaması sürpriz oldu.

Ayrıca tampon meselesi de doktordan doktora değişiyor.

Yani burda bizim bilmediğimiz ve anlayamayacağımız bir teknik farklılığı var ve ameliyat sonrası seyri büyük ölçüde etkiliyor. Sonuçta her yiğin yoğurt yiyişi farklı oluyor. Ama kimse de çok şişip morarmak istemez, değil mi?=)

Canım tabiki her yiğidin yoğurt yiyişi farklı ama ameliyat sonrasında yapılan işlemler bile şişmeyi morarmayı tetikleyebilir, mesela buz koymak veya yazın ameliyat olanlarda sıcaktan dolayı daha geç inmeler olabiliyor, tabiki kimse morarmak ve şişmek istemez, hadi morarmayı geçtim şişmek daha da kötü, üst dudağımı oynatamıyordum resmen çok sıkıntı veriyor, ama sadece doktora bağlamakta yanlış olur, mesela termessos'un resimlerini gördüysen çok daha fena, resmen her yerinden kan fışkırmış zombiye dönmüş ama onun doktorunun diğer hastalarına bak çoğunda pek bişey yok, ha belki yapılan teknikte önemlidir, ben açık teknikle yapıldım üst dudağım acayip şişmişti. Demem o ki herkeste aynı şeyler olacak diye bişey yok, kimse bu görüntülere bakarak benimki de böyle olur demesin, ama ben hiç şişmem morarmam diye de yanlış kanıya kapılmasınlar, öyle olursa gerek ameliyatın akabinde gerekse atel alındıktan sonra hayalkırıklığına uğrarlar, neticede basit gibi söylensede bu bir ameliyat nerden bakarsan bak 2.5 saat narkoz etkisinde ellerinde çekiç gibi bişeyle tak tak tak kemiklerini kırıp, dikip biçiyolar, az sabırlı olmalı ve devamında yeni burunlarımızın tadını çıkartmalıyız, morluklar şişlikler hepsi geçici en fazla ilk ayın sonunda hiçbiri kalmıyor yeterki başka komplikasyonlar oluşmasın. opuyorumnanaktan

Canım tabiki her yiğidin yoğurt yiyişi farklı ama ameliyat sonrasında yapılan işlemler bile şişmeyi morarmayı tetikleyebilir, mesela buz koymak veya yazın ameliyat olanlarda sıcaktan dolayı daha geç inmeler olabiliyor, tabiki kimse morarmak ve şişmek istemez, hadi morarmayı geçtim şişmek daha da kötü, üst dudağımı oynatamıyordum resmen çok sıkıntı veriyor, ama sadece doktora bağlamakta yanlış olur, mesela termessos'un resimlerini gördüysen çok daha fena, resmen her yerinden kan fışkırmış zombiye dönmüş ama onun doktorunun diğer hastalarına bak çoğunda pek bişey yok, ha belki yapılan teknikte önemlidir, ben açık teknikle yapıldım üst dudağım acayip şişmişti. Demem o ki herkeste aynı şeyler olacak diye bişey yok, kimse bu görüntülere bakarak benimki de böyle olur demesin, ama ben hiç şişmem morarmam diye de yanlış kanıya kapılmasınlar, öyle olursa gerek ameliyatın akabinde gerekse atel alındıktan sonra hayalkırıklığına uğrarlar, neticede basit gibi söylensede bu bir ameliyat nerden bakarsan bak 2.5 saat narkoz etkisinde ellerinde çekiç gibi bişeyle tak tak tak kemiklerini kırıp, dikip biçiyolar, az sabırlı olmalı ve devamında yeni burunlarımızın tadını çıkartmalıyız, morluklar şişlikler hepsi geçici en fazla ilk ayın sonunda hiçbiri kalmıyor yeterki başka komplikasyonlar oluşmasın. opuyorumnanaktan

Evet, şişlik bende de oldu..Dediğin gibi özellikle dudağım çok şişti,silikon koydurmuş gibi oldum=)

Çok büyük bir ameliyat, tabii bu riskleri göze almak lazım...Ben o yüzden bariz sorun yoksa, kimse olmasın diyorum. Yani mecbursan, bir şekilde dayanıyorsun da; biraz daha güzel olayım falan diye çekilecek alamet değil...

Yamuk olmayan ve göze batmayan küçük kusurları olan burnunlarıyla barışık olarak yaşasın herkes mümkünse...Zaten ameliyat olsan da, sonuç mükemmel olmuyor..Mükemmel olsa da, zaman geçtikçe deforme oluyor..Bu bir gerçek...kaydirigubbakcemile5

Evet, şişlik bende de oldu..Dediğin gibi özellikle dudağım çok şişti,silikon koydurmuş gibi oldum=)

Çok büyük bir ameliyat, tabii bu riskleri göze almak lazım...Ben o yüzden bariz sorun yoksa, kimse olmasın diyorum. Yani mecbursan, bir şekilde dayanıyorsun da; biraz daha güzel olayım falan diye çekilecek alamet değil...

Yamuk olmayan ve göze batmayan küçük kusurları olan burnunlarıyla barışık olarak yaşasın herkes mümkünse...Zaten ameliyat olsan da, sonuç mükemmel olmuyor..Mükemmel olsa da, zaman geçtikçe deforme oluyor..Bu bir gerçek...kaydirigubbakcemile5

Valla kendi adıma konuşayım sağlık problemim olmasaydı o burunla bile olsa ki 30 yaşına kadar yaşamışım eski burnumla Allah ne takdir ettiyse o kadar daha yaşardım beni kimse o masaya yatıramazdı, kaldı ki ben acısından, morarmasından, şişmesinden falan değil narkozdn fena tırsıyordum ve ilk narkoz yiyişimde değildi ama yinede tırsıyordum, şimdi bir daha gel ol deseler sanırım iki üç kere daha düşünürüm, haaa belki bir kaç sene geçsin ondan sonra düşüncelerim değişir ama şu durumda estetik kaygısıyla ameliyat olmak isteyenleri anlayamıyorum.

nasıl deforme oluyor ya :(

Sonuç olarak, kendi doğal burnun bile öylece kalmıyor...Senelr geçtikçe dokular yaşlanıyor, güneş vb. sebeplerden ve daha da önemlisi darbelerden dolayı bir bozulma gerçekleşiyor, bu çok normal. Yani ünlüler falan kaç kez ameliyat oluyorlar. Ameliyatı oluyorlar; çok güzel, 4-5 sene sonra o kadar güzel olsun diye bir daha, bir daha oluyorlar...Onlara kızmıyorum, çünkü hayatlarını idame ettirmek için mümkün olduğunca güzel olmak zorundalar. Ama böyle bir kaygısı olmayan kişilerin, sırf estetik amaçla bu ameliyatı olmalarını tüm bu sebeplerden dolayı tavsiye etmem. Sıradışı ve özel durumlar (Kaza ya da ciddi psikolojik problemelr vb.) hariç tabii..

anladım canım ama ben yan profilden dolayı çok piskolojm bozuldu gerçekten.. ama öyle ufak tefek sorunlar olsada pek rahatsız ediceğini düşünmüyorum açıkcası hee birde büyüyp kocaman olma şansıda yok o yüzden benim için sorun yok demektir :)

kızlar birşey sorcam
ameliyat için bahar ayları daha iyi oluyor diyorlar kışın zor oluyomuş soğuklarda sızlıyormuş çok
böyle birşey duydunuz mu hiç
yada kışın ameliyat olan var mı ?

kim dööödü annem seniiiiiiiiiii
hahaha şaka yavruş sen beni görseydin bir de !! kanlı nigar gibiydim
geçicek geçicek kanlarımızdan yani küllerimizden yeniden doğacağızzzzz

delüü yaf kanli nigar diye:D:D:D gecmis olsun arkim sana ... bende sismisdim ee o kadar insaat calismasi oldu burunda normaldir_)sengözlerimebaksanab

ya boğaziçi tıpa resmımı gondermıstım ama tam bır felaket tasarım gondermısler yanı cok kotu ucu sıvrı duruyor burnun sadece kemıgı ıce egmısler korktum gorunce..hevesım kactı:(

canm hiçbirimiz tasarım almadık :) aynadan veli bey düzeltiyor gösteriyor sana sen bilirsin ben 12 kasımda olacam vallaa :D ayyy 15 gün kaldı :)))

İriseyi çok merak ettim yanlış hatırlamıyorsam dün ateli alınacaktı bugünde yaşadığı ülkeye uçacaktı. Nasıl oldu acaba? Hadi irise merakla bekliyoruz gel artıkın, güzel haberler ver. opuyorumnanaktan

MRB irina idi sanırım burun amelyatı olan arkadaşımız. 1800e amelyat oldum dedi nasıl oldu bu iş yaa çok pahalı deilmi burun amelyatı bende olmak istiyorum benm nefes darlığım var bu yüzden. acaba böylebir problem içinmi yaptırdı.çünkü 3 4 milyar verenler var benm doktorumda 1800 den 3.5 a kadar tutar muayene ol dedi ama ben daha gitmedm çünkü emziriyorum çocuğum var.

canm hiçbirimiz tasarım almadık :) aynadan veli bey düzeltiyor gösteriyor sana sen bilirsin ben 12 kasımda olacam vallaa :D ayyy 15 gün kaldı :)))

ya tasarım merak etmıstım ben sıvrı bır burun ıstemıyorum sıvrı bır burun gonderıldı bana.aklıma takıldı acaba yuvarlak ucu daha yuvarlak olan burun bana olmaz dıyemı uffffff..

MRB irina idi sanırım burun amelyatı olan arkadaşımız. 1800e amelyat oldum dedi nasıl oldu bu iş yaa çok pahalı deilmi burun amelyatı bende olmak istiyorum benm nefes darlığım var bu yüzden. acaba böylebir problem içinmi yaptırdı.çünkü 3 4 milyar verenler var benm doktorumda 1800 den 3.5 a kadar tutar muayene ol dedi ama ben daha gitmedm çünkü emziriyorum çocuğum var.

Doktoruna göre değişiyor canım, burun ameliyatı olmak için servet harcamana gerek yok, iyi bir doktor seçtikten sonra problem olmaz, benim ameliyatım 1216 küsür tuttu ama Gata'da eşimden yararlandığım için ama eşimden yararlanamasaymışım 2000 TL tutacakmış, ona bakarsan geçen bir arkadaş 9000 TL demiş, doktoruna ve olduğun yere göre değişiyor demekki, ama emin olun bazen çok para verenlerin burunları az para verdiğini düşündüğünüz kişilerinkinden güzel olamayabiliyor, bu birazda şans işi sanırım, burnun önceki halide çok önemli.

ben 1800 olacam herşey dahil bence gayet güzel bi fiyat o kadar uçuk fiyatlardan sonra..

neyse ben iriseyi merak ediyorum birde yase nerelerdeler yaaa :(

selam kizlar, dun atelim alindiktan sonra birsey yazamadim, cunku gecenin bi yarisi ucagim vardi, yolculuk hazirliklari falan filan bakamadim foruma..

Veli bey atelimi yani iste o plastik seyi cikardi burnumdan, sonra bi sabunla yika dedi.. yikcadim orda sonra ustunu bantlarla kapatti burnumun. su anda tamamen kapali nerdeyse. 1 hafta kalacakmis bu bantlar.

bunun disinda sirin bir burnum olmus. inden biraz fazla kalkik gibi ama iner herhalde diye dusunuyorum.
veli bey bu bantlari yapitirmadan once bantsiz halinin fotolarini cektim yalniz annemin telefonunda kaldi, yarin bana mail atacak, burada paylasicam

hepinize sevgiler :)

Back