Kendi surecimi kısaca anlatmaya çalışcm
Amelyat için erken cikmisim yukari hemsire beklersen ben gidim dedi koca insanim ama ameliyat hic hastane islerini bilmedigimden korku vardi tek basima 10 dk falan bekledim onceki ameliyat biraz gec bitcekmis. Kendimi teskin ediyorum, Mecbur ol kurtul dedim kendime.Yapi olarak biraz cesaretsiz biriyim ama orda çok da sağlam durdum. İceri aldilar yattm masaya narkoz nedir bilmem ne olcak die bekliyrm tabi :') bikac soru öğrenimin ne dediler 2 3 dk konuştuk gerisi yok..4 saat kalmışım bir ses geliyor ismimle seslenior hayal meyal biraz kalkamadm hemsire 5 dk daha yat dedi. İlk an onemli süreç orda basliyor. Odaya geçtik ailem herkes orda bir bulantim başladı kan kustum bir kez, sonrasinda doktor geldi iyisin diyor herkes

yeni ciktik bismillah..devamlı buz koydum bir o göz bir bu göz, 3 saat geçsin yemek yersin dediler birde burunun altina sizintiya karşı bandaj gibi sargı bezi vardi, çok ağrı cekmedim hastanede, odaya cikista 3 saat sonrasında az corba içtim. Pipet en iyi yardimci ama gene zorlandim, sabaha kadar uyumadım buz torbasıyla ugrastim, damardan agri kesiciler verildi hep. Narkozu ben zor attim vücuttan bisey yiyemedim icin tansiyon düşüklüğü oldu, birkaç kez dusme tehlikesi oldu malesef. Ertesi gun eve geldik, ilaclari ictim etkisi bazen geçince dişlerim fena ağrırdı baya da zaman agrisini cektim dişlerin, tamponlar 7. Gun, atel 12. Gun alindi..tampona kadar sıkıntı bazilarinda 3 gün alinanda oluyor doktor isteğine göre. Sizintim oldu birkaçgün sargı beziyle tampon yaptim. Çok yere bakmadim eğilip kalkarken dikkat ettim.
Sislik morluk kaçınılmaz, sislik hala var işlem yapilan kısımda. Morluklar 7.8.günden sonra azaldi.
Doktorun iyi olması önemli devlette ameliyat oldum çok cüzi bir fiyata.Burayi bikac aydir takip ediyorum.Gercek anlamda saglik sorununuz varsa olun bence.
Yandan kemerim vardi nefes hic alamiyordum is sebebiyle vakitte bulamıyordum ameliyata daha erken olabilirdim yani. Sürece nasıl baktığınız önemli, ben memnunum 1ay geçti bile. Saglik sorunum giderildi görünüş daha düzgün. Zamanla daha iyi olucak biliyorum. Ağrılar sislikler dayanilmaz değil , ara ara agrida oluyor, nacizane tavsiyem doktorunuzu iyi arastirin çok düşünün, pahali doktor iyi doktor demek değil..
Uzun oldu biraz, aceleye getirmeyin
İnstagram ve youtubede videolar var hocalarin bakin isterseniz, hangi ildeydiniz