Mersin de sizNerede yaşıyorsunuz peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mersin de sizNerede yaşıyorsunuz peki
Siz nerede yaşıyorsunuz ya ben Mersin’de yaşıyorum vasfi Çelik çok met ettiler ama gidip daha görüşmedim bi an önce olup yada olmamak kararı almam gerekiyor düşünmekten nasıl olacak düşüncesinden yoruldum uykularım kaçıyor resmen
Yaaa uff bende düşük astigmat var çok sinir bozucu .Hayir gozumun lensi bile yok mix astigmat deniyor. Hepsinden var karisik. Gozluk camim bile ozel yapiliyor.
Uzunluğundan dolayı istiyorumİzmir'deyim ben canım. Bir görüş doktorla. Korkulacak bir durum yok. Doktoru da araştırdıysan tamam.
Ben atelden sonra bir hafta da sarılı gezdim. Ama Ağustos sıcağında insan durduk yere şişiyor şimesini engellicem başka bir sıkıntı yok demişti doktor.
Yaaa uff bende düşük astigmat var çok sinir bozucu .
Senin burnuna nasıl bir işlem yapılacak? Ama ne yapılırsa yapılsın doktor en az 3 ay izin vermiyor![]()
Teşekkür ederim yorumlarınız içinBen doktoruma 2 kez görüşmeye gittim. Konuştuk sadece :) hemen seni ameliyata almayacaklar.
2.görüşmemden 1 ay sonra karar verdim ameliyata.
Burada bir uyeyi okumustum Esabil vey alnina yapistir demis. Alnima yapistiricam bende evdeyken :))İzmir'deyim ben canım. Bir görüş doktorla. Korkulacak bir durum yok. Doktoru da araştırdıysan tamam.
Ben atelden sonra bir hafta da sarılı gezdim. Ama Ağustos sıcağında insan durduk yere şişiyor şimesini engellicem başka bir sıkıntı yok demişti doktor.
Yaaa uff bende düşük astigmat var çok sinir bozucu .
Senin burnuna nasıl bir işlem yapılacak? Ama ne yapılırsa yapılsın doktor en az 3 ay izin vermiyor![]()
O ne ki :)Burada bir uyeyi okumustum Esabil vey alnina yapistir demis. Alnima yapistiricam bende evdeyken :))
Gozlugun ortasindan bantla alnima yapistiricam :))O ne ki :)
Merhaba nerede ve kime oldunuz acaba ?Merhaba ben de cuma günü ameliyat oldum ameliyat sonrası hiç bir sorun yaşamadım narkoz etkilemedi gayet güzel uyandım zaten ameliyat esnasında sıcak üfleyen bir boruyla sucak tuttular hatta çok sucak diye kapattırdın :)) sonra odama geldim sıfır ağrım vardı her şey gayet güzel tek sorun tamponlardan dolayı rahat nefes alamamak ama olacak o kadar ertesi gün eve geldim yine ağrı sızı yoktu biraz şiş ve göz kapaklarımda morarma vardı o kadar yarın sabah tamponlarım alınacak bakalım noolacak. Bence kişiden kişiye ve doktordan doktora değişiyor herkesin durumu