Burun Estetiği - Yardım edin

Nursedaysan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
11
2
25
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık iki yıldır ameliyat olmak için doktor araştırıyorum ama ameliyattan değil de ''sonucu ya istediğim gibi olmazsa?'' korkusu yüzünden bir türlü doğru doktora kadar veremiyorum. Şu an 6 tane doktor arasındayım, bu yüzden size danışmak istedim. Burnumda darbeden dolayı kemik eğriliği ve birden fazla et var bu yüzden nefes almakta sorun yaşıyorum. Doktor önceliği olarakta KBB olması bana daha iyi olurmuş gibi geliyor.
1- Dr. Elad Azizli
2- Dr. Doğan Pınar
3- Güray Yeşiladalı
4- Dr. Karaca Başaran
5- Dr. Ömer Faik Sagun
6- Dr. Volkan Kahya

*Bu doktorlardan birine ameliyat olan, iyi- kötü yorum yapabilecek olan herkes yorum yapabilir mi lütfen? karar vermek benim için gerçekten çok zor.

Kbb değil ama eşim Doc.Dr Serdar yüceye oldu ameliyatını.Estetik açısından ameliyat olacaksan listene ekleyebilirsin. Sonuçtan memnunuz bende ameliyat olacağım önümüzdeki aylarda.

Merhaba...yarin saat 2 de burun ameliyatim var.. doc.dr rasit cevizci ye oluyorum.. şişlide kendi muayenehanesi var ameliyati da ozel kolan hastanesinde yapiyor insallah sonuclar guzel olur 🙏

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık iki yıldır ameliyat olmak için doktor araştırıyorum ama ameliyattan değil de ''sonucu ya istediğim gibi olmazsa?'' korkusu yüzünden bir türlü doğru doktora kadar veremiyorum. Şu an 6 tane doktor arasındayım, bu yüzden size danışmak istedim. Burnumda darbeden dolayı kemik eğriliği ve birden fazla et var bu yüzden nefes almakta sorun yaşıyorum. Doktor önceliği olarakta KBB olması bana daha iyi olurmuş gibi geliyor.
1- Dr. Elad Azizli
2- Dr. Doğan Pınar
3- Güray Yeşiladalı
4- Dr. Karaca Başaran
5- Dr. Ömer Faik Sagun
6- Dr. Volkan Kahya

*Bu doktorlardan birine ameliyat olan, iyi- kötü yorum yapabilecek olan herkes yorum yapabilir mi lütfen? karar vermek benim için gerçekten çok zor.
merhabalar nefes alma problemim vardı ve estetik de olmak istiyordum ve ben de sizin gibi KBB olması daha iyi olurmuş gibi geliyordu, iki hafta önce Elad Azizli ye ameliyat oldum deviasyon ve konka denilen etleri küçülttü şu an çok iyi nefes alıyorum estetik sonuçtan da memnunum daha yeni ve şiş olmasına rağmen, tavsiye ederim.

X