BURUN ESTETİĞİ TECRÜBEM, (FOTOĞRAFLI)

Fotoğraf atabilir misiniz acaba sizin için uygunsa tabi :)) cidden kafayı yemek üzereyim. Sanki burnum benim değil yapıştırma gibi cok yapay duruyor ve yuzumun ifadesi falan her sey degisti sanki eskisi gibi gulemiyorum bunlar gecici belki ama yine de rahatlayamiyorum gorunuz somut bir ornek olmadiktan sonra

Son düzenleme:
Ben 7 günlük ameliyatliyim 2 gün sonra ise basliycm yani 9 gunlukken

Doktor kendisi vermedi masajı ama sakıncası olup olmadığını sorduğumda yapabilirsin dedi. Bu zaten burnu deforme edecek bir hareket değil :)
Mrb. Hala memnun musunuz burnunuzdan? Bende ameliyat olmayı düşünüyorum Mahmut beye.

Bu 45 dk muhabbetine bende cok sasirdim. .d bende delikli silikon tampon vardi ameliyattan ciktigimda da kucuk bir delikten nefes alabiliyirdum. Kulak tikanikligi bu yuzden yasamadim. Ameliyatim 4 saat kadar surdu. Bantlarim ilk ciktiginda burun deliklerimi gormek bana domuz burnunu andirdi :d suan 3 ay olacak sadece merak ettigim icerde dikisler var ne zaman dusecekler :/

Teşekkür ederim iyiymiş fiyatı. Ben Vasfi Çelik ile görüştüm 6000 TL idi. Güven verdi ama birde Mahmut beyle görüşüp öyle karar vereyim o zaman.
Vasfi Çelik in çok tecrübesi yok gibi geldi bana. Adana da Niyazi Şimdivar ı öneriyorlar.

Benim de 4 saate yakın sürmüştü . 45 dakika nedir belki çok kısa bir işlemi vardı. Benim burnumdan kemer alındı ve ucu düzeltildi. Bu arada 3 ay dikişin kalması için çok uzun bir süre. Ama rahatsız etmiyor mu kalan dikişler? kendi eriyen dikişlerden takmış olmasın? Doktoruna sor bence .

Vasfi Çelik in çok tecrübesi yok gibi geldi bana. Adana da Niyazi Şimdivar ı öneriyorlar.
Mahmut beyden şikayeti olan da çokmuş biraz araştırınca gördüm bende.
Benim burun kanatlarım nefes alırken içe doğru çöküyor bunun için Şehir hastanesinde çalışan kbb doktoru da plastik cerrah da Vasfi beyi önerdi. Kbb doktoru Mustafa Kemal beyi de önerdi aslında ama onun için randevu bile alamadım.
Adana’ya gitmek de benim için sıkıntı olur.

selam hala memnunmusunuz bede mahmut gökdogana yaptırmayı düşğnüyorum

Benimde 45 dk 1 saat surmus :)) 1 ay oldu hala burun ucunda dikisler duruyor. Bugun kontrole gittim almadi. Kendi dusecek dedi.

öncelikle cok gecmis olsun ve bir okadar da guzel paylasimin icin tesrkkur ediyorum.bende 12 gun önce aneliyat oldum.burun ucum cok sis.ve sag tarafim sis.özellikle burun ici cok sis.sanki et var icinde kabuk var.kremliyom sabah aksam insallah zamanla icindeki siskinlik iner

Bende bugün 41.günüm ama halen şişliklerim geçmedi ...burun ucum çok top duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…