Merhaba gecmis olsun 7.ayda tamamen ucum kibarlasti ve indiŞimdilik iyi gidiyor teşekkürler Burnumun sol tarafı daha ödemli o da zamanla düzelir diye düşünüyorum kalın derili olup bu ameliyatı olanlar burun ucu şişliğiniz sonraki aylar indi mi merak ediyorum yazar mısınız?
İyi bir doktorla görüşürseniz aklınızda soru işareti kalmaz bence ben aşırı bir tıkanıklık yaşamıyorum daha çok burnumun içini iyi temizleyemediğim için oluşan bi tıkanıklık temizleyince düzeliyor bakalım tabi ileriki aylarda belli olacakDeviasyonla ilgili bu ameliyatı olanlarda tıkanıklık tekrar geri geliyormuş .
Ameliyat olmam lazım tek korkum işe yaramaması
. TeşekkürMerhaba gecmis olsun 7.ayda tamamen ucum kibarlasti ve indi
Benim de hala solumda daha fazla şişlik var . Ve burun ucum şiştendir umarım yusuuvarlak görünüyorŞimdilik iyi gidiyor teşekkürler Burnumun sol tarafı daha ödemli o da zamanla düzelir diye düşünüyorum kalın derili olup bu ameliyatı olanlar burun ucu şişliğiniz sonraki aylar indi mi merak ediyorum yazar mısınız?
Daha çok erken diyorlar bizim için biraz daha sabırlı olmamız gerekecekKalın deriliyim, 2.5 ay oldu ama hala istediğim gibi inmedi burnum. Yağlanma ve sivilce problemi bende de var cildim bildiğin yağ kusuyor. Burun ucum çok yuvarlaktı, hala daha öyle sanırım ince derililerde olduğu gibi hokka bir burnum olmayacak buna üzülüyorum açıkçası
Geçmiş olsunn Benim bant açıldıktan sonra oraya şişlik düştüü Top gibi olduBenim de hala solumda daha fazla şişlik var . Ve burun ucum şiştendir umarım yusuuvarlak görünüyor1 ayım bitti benim de
Merhaba burnunuzun son durumu nedir ? Ucunda bir değişim oldu mu?Geçmiş olsunn Benim bant açıldıktan sonra oraya şişlik düştüü Top gibi olduen son ve en Zor inen yermiş burun ucuu bekleyip göreceğiz
tamamen düzeldi mi indimi burnunuz
Şimdilik iyi gidiyor teşekkürler Burnumun sol tarafı daha ödemli o da zamanla düzelir diye düşünüyorum kalın derili olup bu ameliyatı olanlar burun ucu şişliğiniz sonraki aylar indi mi merak ediyorum yazar mısınız?
Benim deKalın deriliyim, 2.5 ay oldu ama hala istediğim gibi inmedi burnum. Yağlanma ve sivilce problemi bende de var cildim bildiğin yağ kusuyor. Burun ucum çok yuvarlaktı, hala daha öyle sanırım ince derililerde olduğu gibi hokka bir burnum olmayacak buna üzülüyorum açıkçası
7. Aya girmek uzereyim hic bir degisimlik yok ucu dusukHepiniz sakin 7 ay 8 ay hatta 1 yil sabredin :) duzelicem ins
Resim atarmisiniz ozelden?7. Aya girmek uzereyim hic bir degisimlik yok ucu dusukkanatlar genis ucu etli ve top .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?