- 13 Temmuz 2018
- 927
- 414
- 53
TamamResim atarmisiniz ozelden?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TamamResim atarmisiniz ozelden?
Rica etsem banada resim atabilir misiniz lütfen.
Tabiki oyle kalmayacak henuz cok yeni zamana birakip sabrediceksiniz bende 15 gun oldu ameliyat olali kalin deriliyim ve burnum cok odemli su anda patates gibimerhabalar bende ameliyat oldum 1 hafta oldu kalın deriliyim ve burun ucum aşırı şiş. Acaba inmez mi,hep böyle mi kalacak diye cok korkuyorum.Kalın derili hastaların ne yazık ki daha sabırlı olması ve beklemesi gerekiyor.
Kime oldunuz doktor oneriniz var miTabiki oyle kalmayacak henuz cok yeni zamana birakip sabrediceksiniz bende 15 gun oldu ameliyat olali kalin deriliyim ve burnum cok odemli su anda patates gibi
Doc.dr.raşit cevizci.. muayenehanesi sislide.. ben cok memnun kaldim zaten kendisini secme nedenim genelde zor burunlari yapiyor kalin derili buyuk egri vs vs akliniza ne geliyorsa..instagram dan bakabilirsiniz.. ben cok memnun kaldimKime oldunuz doktor oneriniz var mi
Bugun doktora gittim tamponlar çıktı. Dr. bey burun ucu çok ödemli zamanla geçer dedi ama kalın derili olduğumuz için 6 ayı buluyormuş ne yazık ki neyse yapacak bişey yok sadece sabır göstericezTabiki oyle kalmayacak henuz cok yeni zamana birakip sabrediceksiniz bende 15 gun oldu ameliyat olali kalin deriliyim ve burnum cok odemli su anda patates gibi
Evet kalin deri sabir istiyorBugun doktora gittim tamponlar çıktı. Dr. bey burun ucu çok ödemli zamanla geçer dedi ama kalın derili olduğumuz için 6 ayı buluyormuş ne yazık ki neyse yapacak bişey yok sadece sabır göstericez
Rica etsem resim gonderebilirmisiniz?Bugun doktora gittim tamponlar çıktı. Dr. bey burun ucu çok ödemli zamanla geçer dedi ama kalın derili olduğumuz için 6 ayı buluyormuş ne yazık ki neyse yapacak bişey yok sadece sabır göstericez
şu an ki hal,m,Evet kalin deri sabir istiyor
Rica etsem resim gonderebilirmisiniz?
Özelden atıyorum :)Evet kalin deri sabir istiyor
Rica etsem resim gonderebilirmisiniz?
Halâmı , kalin derinin iyilesmesi 1 bucuk yil kesinkez dedi dr.r.burak kayan bir yazisinda.Ama buyukse ona care suan yok eminim inecektir dusukluk sonradanmi oldu oyleyse evet zamanla iniyor basta kaf dagindaki burnum simdi indi iyi oldu7. Aya girmek uzereyim hic bir degisimlik yok ucu dusuk kanatlar genis ucu etli ve top .
Merhaba, Burnun nasıl oldu indimi şişlikler, bende 8 Ocakda ameliyat oldum aşırı şişti, hala üzerindeki bantları cıkaramadım çok şiştiği içinmerhabalar bende ameliyat oldum 1 hafta oldu kalın deriliyim ve burun ucum aşırı şiş. Acaba inmez mi,hep böyle mi kalacak diye cok korkuyorum.Kalın derili hastaların ne yazık ki daha sabırlı olması ve beklemesi gerekiyor.
merhaba yavaş yavaş iniyor su anda 3 .haftaya giriyorum.Kesinlikle fark var.Ama kalın derili olduğum için yavaş yavaş düzeliyor.Sabretmek lazım :)Merhaba, Burnun nasıl oldu indimi şişlikler, bende 8 Ocakda ameliyat oldum aşırı şişti, hala üzerindeki bantları cıkaramadım çok şiştiği için