Burun estetiği sonrası

Ben 7. 08 de stenorinoplasti oldum. İki gün hastanede yattım. Tamponlar çok rahatsız etti uyuyamıyordum ama üzerinde alçı olmasına rağmen o kadar hoşuma gidiyordu ki anlatamam. Alçı on gün durdu on gün de bantlarla gezdim. Bugün bantlar da gitti kontrolde. Dr eliyle baskı uyguladı ve masaj olarak bu baskılama yöntemini yapmamı söyledi. Hala ağrım var ancak çok rahat nefes alıyorum ve şekli de çok hoşuma gidiyor. Uç kısım biraz fazla kalkık ve şiş. 6 ayda düzeleceğini söyledi Doktorum. Bu yüzden canımı sıkıp stres yapmıyorum. Zaman gerek sabır gerek. Çok geçmiş olsun.

Fotoğrafınız var mı sakıncası yoksa :)

Çok teşekkür ederim inşallah sabırla geçer ve düzelir

Arkadaşlar rapora baktım ve ameliyatın adını yanlış yazdığımı fark ettim. SEPTORİNOPLASTİ imiş. Yazıyı düzeltemem burdan yazıp yanlışı düzelteyim dedim

Çok teşekkür ederim inşallah sabırla geçer ve düzelir
Ameliyattan sonra burnunuzu eskisi gibi kullanabiliomusunjz bunu merak ediyorum yani dokunma temizleme yada bisey olurmu die korkmadan elleyebiliomusnuz 9.günümdeyim ok merak ediyorum bunu

Ameliyattan sonra burnunuzu eskisi gibi kullanabiliomusunjz bunu merak ediyorum yani dokunma temizleme yada bisey olurmu die korkmadan elleyebiliomusnuz 9.günümdeyim ok merak ediyorum bunu
Benim 2 ayım doldu ama eskisi gibi rahat kullanamıyorum hâlâ çünkü ucu taş gibi ve bunun düzelmesi 1 yılı bulabilir diyorlar kendi burnum gibi esnek değil malesef

Benim 5 bucuk ay oldu. Rahatca dokunuyorum ama ucu hala şis ve sert. Oyle oluncada hala kulak copleriyle burnumu temizliyorum.

Ben burnumda alçı cıktı normal sümkürdüm o günden beri 9.gün siyah noktaları bile sıktım. Yani temizlik olarak hiç zorlanmadım.
Ama burun ucu sertliği az önce dediğim gibi sert hala ucu .ama acımıyor

Benim 2 ayım doldu ama eskisi gibi rahat kullanamıyorum hâlâ çünkü ucu taş gibi ve bunun düzelmesi 1 yılı bulabilir diyorlar kendi burnum gibi esnek değil malesef
Bugün bandajlarım çıktı burnumun üstü sızlıyor ve masaj yapmamı söyledi doktor ama dokununca sızlıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…