Burun estetiği sonrası

tubikcom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
317
98
Merhaba Arkadaşlar herkese iyi Bayramlar diliyorum aranıza yeni katıldım çevremde tecrübeli kimse Yok sizlerden fikir almak istiyorum.
Geçen hafta Gaziantep de Pazartesi burun ameliyatı oldum Burnum da Hem et vardı nefes alma problemi yaşıyordum bunun yanında çok geniş ve kalın deriydi biraz küçültülmesini istedim ama bantlar çıktıktsn sonra gözüme çok kötü gözüktü burun deliklerinde farklılık gördüm doktoruma sordum hepsi şişlikten düzelecek dedi bana yardımcı olur musunuz psikolojim çok kötü şuan gözüme hiç güzel gelmiyor

Öncesi sonrası Bunlar

Eklentiler

• 586285CB-CA84-4574-89AC-32D644E98C91.jpeg
    51 KB · Görüntüleme: 312
  • 77A0CB59-271E-4172-BD0C-46B1CBAC3DA6.jpeg
    68,4 KB · Görüntüleme: 313
Bence şuanlık kafaya takılacak bi durum değil. Daha çok değişir burnunuz,ödemli ve kalın derili oldugu icin iyileşmesi zaman alır,canınızı sıkmayın
İnşallah canım ya cidden zor bi dönemmiş her aynaya baktığımda suratım o kadar kötü geliyor ki inş düzelir

Duzelcek canım sabırlı olman gerekiyor daha ilk haftaların ben 3 ayimdayim hala şiş bir burunla geziyorum :)

Duzelcek canım sabırlı olman gerekiyor daha ilk haftaların ben 3 ayimdayim hala şiş bir burunla geziyorum :)
Sen 3 ayı atlatmışsın ne güzel ben bu halde insan içine çıkamıyorum inş çabuk düzelir sizin fotonuz var mı merak ettim :)

Sen 3 ayı atlatmışsın ne güzel ben bu halde insan içine çıkamıyorum inş çabuk düzelir sizin fotonuz var mı merak ettim :)
Benimde 3 bucuk ay oldu hala burnumun ucu cok şiş. Dort gozle inmesini bekliyorum. Bazende diyorum inince daha mi kötü gözükür . Asagi dogru düsüp yayilirmi diye korkuyorum

Benimde 3 bucuk ay oldu hala burnumun ucu cok şiş. Dort gozle inmesini bekliyorum. Bazende diyorum inince daha mi kötü gözükür . Asagi dogru düsüp yayilirmi diye korkuyorum
Zaten en son burun ucu şişliği iniyormuş 6 ay süresi var diyorlar ama ben kalkık zaten sevmiyorum inince daha güzel olur mu çok merak ediyorum

Eskisinden daha iyi olmuş bence ödemler geçince de daha güzel gözükür önden çok tatlı gözüküyor burnun

Canım bişey sorucam üst dudağım kasıldı resmen rahat gülemiyorum gülüşüm bile değişmiş gibi sende de öyle oldu mu 3aya düzeldi mi

Ay inşallah ya evde yatmaktan sıkıldım kimseyle görüşmek bile istemiyorum
Cok iyi anliyorum sizi. 3 bucuk ay oldu hala psikolojim düzelmedi. Herkes bana bakıyor gibi hissediyorum disari ciktigimda. Burun estetigi saglam bir psikoloji istiyor. Psikiyatriste bile gitmeyi düşünüyorum

Cok iyi anliyorum sizi. 3 bucuk ay oldu hala psikolojim düzelmedi. Herkes bana bakıyor gibi hissediyorum disari ciktigimda. Burun estetigi saglam bir psikoloji istiyor. Psikiyatriste bile gitmeyi düşünüyorum
Cidden iyi bi destek almak lazım hele bide çalışan biri için çok zor bi süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…