BURUN ESTETİĞİ SONRASI YOĞUN KANAMA

Dediğiniz şeyleri ben de yaşadım aşırı kanadım benim de burnumu koterle yaktılar arka burun kanaması ve atardamar olduğu için durmayacak sandım ve genel anestesi verilmeden bu yakma islemini yaptı o an ölmemek için acıya katlandım ben de burnumun şekli umrummda bile değildi kötü bir burnum olmamasına rağmen yaptığim icin pişmanım sadece çünkü bu 2. Ameliyattan sonra çok şişti ve sol taraf biraz eğri görünüyor yani burun delikleri eşit değil sol taraftan çok müdahale yapıldığı için burnuma,şimdi üstünden 1 Ay 3 gün gibi bi şey geçti hala cok korkuyorum ehdulillah ölmedim ama o ölüm korkusunu iliklerime kadar yaşadım umarim bir daha yaşamayız sizin ne kadar oldu ve bu süreçten sonra neler yaşadınız hangi muayeneleri yapmamız lazım acikcasi bilmiyorum doktorum KBB uzmanı ondan öğrenmem gerekiyor ama emin olun hastaneye girmeye bile korkuyorum şuan yine kanarsa diye endişeleniyorum bana burnumu yikamami söyledi yıkamaya devam ediyorum arada sızlıyor ama
Merhaba bu durumu bende yasadim birebir sonrasinda bir sorun yasadinizmi peki tekrarlama olmadı değilmi

Merhaba bu durumu bende yasadim birebir sonrasinda bir sorun yasadinizmi peki tekrarlama olmadı değilmi
dediğim gibi benim üstünden daha yeni 1 ay geçti yani hala çok taze umarım bir daha yaşamayız böyle bir durumu. koterlenen damarın son halini öğrenebilmem için muayene olmam lazım tekrardan burun deliğimden.
yani doktorumun söyleyeceği şeye bağlı şuan durumun aynı kanam tekrarlanmadı şu son bir ayda fakat ara ara genzimden pıhtı geliyor

Back
X