Ee süper olmuş ,bunun için mi ağlıyorsun ?Eki Görüntüle 2045397 Eki Görüntüle 2045396 Burun üzerimde oluşan kötü görüntünün kusuruna bakmayın lütfen1 hafta boyunca atel kaldığı için ve cildim çok yağlandığı için sivilceler oluşmuş. Fotoğrafları ekledim bakabilirsiniz.
Burun altı aya kadar oturur şu an şiş olmalı ben olsam burnumla ikinci kez oynamam.kabulleninMerhaba arkadaşlar,
ben burun ameliyatı olmaya karar vermeden önce buradan çok uzun araştırmalar yapmıştım ve bir çok bilgi edinmiştim. O yüzden şimdi de derdimi burada sizlerle paylaşmak geldi içimdenİnce, küçücük ama bariz eğriliği olan bir burnum vardı önden. Hafif bir kemerim de vardı. Burnumun şeklini her ne kadar sevsem de o yamukluğu beni inanılmaz rahatsız ediyordu çünkü yüzümün simetrisini bozuyordu ve artık kompleks haline gelmişti benim için. Bir çok doktor araştırdım ve bir çok doktorla görüştüm sonunda en içime sinen doktora ameliyatımı yaptırdım. Ameliyat olalı 9 gün oluyor, yani daha çok erken biliyorum Kapalı teknikle oldum ameliyatımı. Doktorumdan beklentim burnumu kalınlaştırmaması ve olduğu incelikte kalmasını sağlamasıydı. Bir de çok hafif burun ucumu kaldırması ve yamukluğu düzeltmesiydi. Bugün sabah tamponlarımın ve atelimin alınması için doktora gittim. Atelim çıktıktan sonra aynaya baktığımda kendimden korktum. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. Tansiyonum düştü ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilemedim. Ağzımdan çıkan ilk cümle bu böyle kalmayacak geçecek değil mi oldu. Burun sırtım inanılmaz ince ve burun ucum bildiğiniz domuz burnu gibi kalın ve burun deliklerim de kocaman. En kötüsü burnum aşırı kalkık duruyor. Ve doktorun burun kanatlarımı genişlettiğini düşünüyorum çünkü burun ucum gerçekten çok geniş görünüyor. Doktor atelin sadece burun sırtına geldiği için baskıdan dolayı o kadar ince durduğunu ve bu yüzden burun sırtımın ve burun ucumun eşit olmadığını söyledi. 2 hafta beklemem gerektiğini, 2 hafta sonra oturacağını söyledi. Tamam dedim çaresizce bekleyeceğim mecburen, sonuçta bu da bir süreç. Ama psikolojim o kadar bozuldu ki kelimelerle anlatamıyorum bile. Oradan çıktığım andan beri ağlıyorum. Aynaya bakmaya cesaretim yok çünkü her baktığımda daha kötü oluyorum, canım yanıyor. Böyle kalmaktansa öleyim daha iyi. Zaten bu ameliyat için çok para ödedim ve öğrenciyim, ikinci bir revizyon ameliyatına verebilecek param da yok gerçekten çünkü o ameliyatlar çok pahalı. Parasını bir kenara bırakayım garantisi de yok daha iyi olacağına ve tekrar çekeceğim ameliyat çilesi de cabası. Ne yapacağımı ya da ne olacağını bilmiyorum. Kimsenin beni görmesini bile istemiyorum. Tek dileğim bütün bunların bir an önce geçmesi ve burnumun düzelmesi. 22 yaşındayım ve hayatımı böyle bir burunla geçirmek istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?