• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği Sonrası Psikolojim Bozuldu :(

Eki Görüntüle 2045397 Eki Görüntüle 2045396 Burun üzerimde oluşan kötü görüntünün kusuruna bakmayın lütfen :KK43: 1 hafta boyunca atel kaldığı için ve cildim çok yağlandığı için sivilceler oluşmuş. Fotoğrafları ekledim bakabilirsiniz.
Moral olsun diye değil içimden gelerek yazıyorum burnun çok güzel olmuş dert etme sakın. Ödemlidir şimdi ödemlerin gitmesini bekle , erkek arkadaşım yaklaşık 1 buçuk yıl oldu hala ödem var zamanla gözün alışır.

çok güzel, hiç canını sıkma. ameliyattan sonra en kalkık durumda, zamanla çok hafif inecek. henüz 9 gün olmuş. sabırlı ol. hangi estetik ameliyat 9 günde mükemmel görüntü verir.
Haklısınız ama insan kendini böyle görünce bir garipsiyor çünkü kendi burun ucum bu halinden çok daha küçüktü. Sanırım dediğiniz gibi zaman gerekiyor. Çok teşekkür ederim:eek:

Caninizi sıkmayin cok guzel olmus doktorunuzun eline saglik.duzelecek merak etmeyin.burun zamanla oturacak.iki ayi gozden cikarin duzelmesi icin goruntunun.gecmis olsun
Zaten tamamen iyileşme süresi 2 aymış 2. ayda tamamen oturuyormuş o yüzden söylediğiniz gibi bekleyeceğim ve kafama takmamaya çalışacağım. Çok sağolun:KK200:

Ilk yazdiklarinizi okuyunca aklımda öyle farklı canlandı ki üzüldüm sonra resme baktım gayet güzel duruyor, dedim yine abartan bir üye. Sadece şiş inecek ben dizim bile şişince ay bacağım ne çirkin diyorum kaldı ki burun...

Ayrıca fotoları yeni gördüm byrnun mükemmel olmuş harika işçilik...gerçekten güzel
Ben de ikinci kez oynamak istemiyorum sadece kendimi öyle görünce çok korktum ve buraya yazıp sizin görüşlerinizi almak istedim:110: Çünkü insan tek başına atlatamıyor bu tarz şeyleri. Çok teşekkür ederim gerçekten moralimi ne kadar düzelttiğinizi bilemezsiniz:KK200:

Moral olsun diye değil içimden gelerek yazıyorum burnun çok güzel olmuş dert etme sakın. Ödemlidir şimdi ödemlerin gitmesini bekle , erkek arkadaşım yaklaşık 1 buçuk yıl oldu hala ödem var
Moral olsun diye değil içimden gelerek yazıyorum burnun çok güzel olmuş dert etme sakın. Ödemlidir şimdi ödemlerin gitmesini bekle , erkek arkadaşım yaklaşık 1 buçuk yıl oldu hala ödem var zamanla gözün alışır.
Çok teşekkür ederim ilgilenip görüşlerinizi bana ilettiğiniz için. Yüreğime su serpildi:KK15:

Hepinize ne kadar teşekkür etsem az. Demek ki bu tamamen benim alakalı. Sanırım bir çeşit depresyon gibi kabullenememe korkusu gibi. Eğer sizinle paylaşmasaydım düşüncelerimi eminim hala şu an odamda ağlıyor olacaktım aynaya bakmak istemeyecektim. 1 saat öncesinde şişko domuz burnu gibi gelen burnuma sayenizde şu an daha ılımlı yaklaşıyorum. Bu büyük ihtimal eski burnumun da çok küçük olmasıyla alakalı. Şimdi ödemli olduğu için bana o halinden çok daha büyük geldi sanırım. Ama her bir cümleniz beni o kadar mutlu etti ki anlatamam. İnanılmaz yardımcı oldunuz fikirleriniz bile bana yetti ve kendimi sorgulamamı sağladı tekrar tekrar teşekkür ederim..

Eki Görüntüle 2045397 Eki Görüntüle 2045396 Burun üzerimde oluşan kötü görüntünün kusuruna bakmayın lütfen :KK43: 1 hafta boyunca atel kaldığı için ve cildim çok yağlandığı için sivilceler oluşmuş. Fotoğrafları ekledim bakabilirsiniz.
Aaa siz büyütüyorsunuz gerçekten burnunuz harika görünüyor ki bu tam oturmamıs hali,gözünüz birden alisamadi bence bir kaç haftaya iyiki yaptirmisim diyeceksiniz emin olun

Ilk yazdiklarinizi okuyunca aklımda öyle farklı canlandı ki üzüldüm sonra resme baktım gayet güzel duruyor, dedim yine abartan bir üye. Sadece şiş inecek ben dizim bile şişince ay bacağım ne çirkin diyorum kaldı ki burun...
Haklısınız sanırım değişimin şokuyla da böyle duygular içerisindeyim eski halimi de bildiğimden:110:

Ama çok güzel olmuş. Öyle bir anlatmışsınız ki gözümde canlanan felaket bir şeydi. Alışamadığınız için öyle gelmiştir. Gerçekten çok iyi.

Çok tatlı olmuş burnun. Değişir diyor arkadaşlar ama değişmesede olur bence.
Ben anlatımından feci bişey bekliyordum. Lokum gibi burun olmuş

Back