Burun Estetiği Sonrası Psikolojim Bozuldu :(

Bence güzel olmuş hatta dudaklarınida cok beğendim

Hep söylerler doktorlar 6 ay sonra anca oturur diye biraz sabır çok geçmiş olsun

İnanın burnunuz çok güzel hiç bahsettiğiniz gibi değil siz farklı hayal ettiğiniz için belki öyle geliyordur ama çok beğendim

Amaan tüh bir de öğrenciymiş nasıl revizyon yaptırsın iç sesi eşliğinde okudum konuyu. Resimleri görünce geçirdiğim ufak çaplı kıskançlık krizinden sonra :) Allahım kızımız durumun farkında değil ağlamalarına bakıp burnunu değiştirme ya Rabbi göründüğü gibi kalsın diye dua edip gidiyorum.

Alışmak öyle birşey ki kapkara diş teli taktıran bir arkadaş telleri çıkarıp inci gibi dişleriyle güldüğünde ne kadar çirkinleştiğini falan düşünürdüm. Halbuki fevkalade olmuştu.
Burnun süper, olmasa çekinmez söylerdi bunca kşi.

şu haliyle bile çok doğal duruyor .bence hiç kafaya takmanıza gerek yok.gayet güzel duruyor.ben de anlatımınızdan micheal jackson burnu hayal etmiştim

Yazdığınzı okuyunca aklıma çok kötü bi görüntü geldi ama resimlerde çok güzel. Sakın 2. Ameliyata girip mehvettirme

Vallahi resmi gormeden önce ayy demistim napmislar acaba demistim ama resmi gordum harika olmus bence cokta dogal duruyo. Nicin uzuldun anlamadim zamanla daha da oturucak o burun

Canım emin ol tam istediğin gibi olmuştur benim erkek kardeşim oldu burnu çok büyüktü ve baya eğrilik vardı ameliyattan bir hafta sonra açıldı sargılar vs eğrilik falan geçmişti ama burun delikleri çok büyük burun ucu kocaman ve üstler ince duruyordu yani ilk gördüğüm zaman tam bir hayal kırıklığı onu uzmememk için eskisinden çok çok iyi diyoduk ama sen gel bize sor :) Dr şu an ameliyatın Şişli gibi devam ediyor demişti bir ay sonra daha iyi olucak dedi bir yıla kadar kemiklerde tam oturmuş olucak dedi şimdi kardeşim i görenler hayret ediyo böyle bir şey yok eski halinn fotosu olsa atardm şimdi yani kısacası çok güzel olucak buna inan şu an hala şiş çok yeni çünkü sevgilerle...:)

Göz altlarında hiç morluk yok. Ameliyat olduğuna emin misin? Burda reklam çok oluyo malum

Böyle düşünmenize o kadar sevindim ki sanırım yeni olduğu için sadece bana öyle geliyor bilmiyorum çok mutlu oldum
Burnunuz çok güzel olmuş gerçekten yeni olmasına rağmen çok güzel.

Canım ben de karın germe ameliyatı oldum 5 ay oldu daha yeni oturdu görüntü

Ay kıyamam uzulme duzelir .Yegenimin cok kemerli bi burnu vardı atel ćiktığında biz kemerinin alinmadığını dandık o derece yani .
Sonra sislikler filan inince 2 ay gibi burnu duzgunce ortaya çıktı

Burun deliklerin kocaman değil üstelik kalkık da değil çok fazla

bir de hiç şişlik morluk yok

9 günde morluklar geçmezki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…