Moral olsun diye değil içimden gelerek yazıyorum burnun çok güzel olmuş dert etme sakın. Ödemlidir şimdi ödemlerin gitmesini bekle , erkek arkadaşım yaklaşık 1 buçuk yıl oldu hala ödem var zamanla gözün alışır.Eki Görüntüle 2045397 Eki Görüntüle 2045396 Burun üzerimde oluşan kötü görüntünün kusuruna bakmayın lütfen1 hafta boyunca atel kaldığı için ve cildim çok yağlandığı için sivilceler oluşmuş. Fotoğrafları ekledim bakabilirsiniz.
Böyle düşünmenize o kadar sevindim ki sanırım yeni olduğu için sadece bana öyle geliyor bilmiyorum çok mutlu oldumEe süper olmuş ,bunun için mi ağlıyorsun ?
Çok ama çok teşekkür ederim iyi ki buraya yazmışım ve sizin görüşlerinizi öğrenebilmişim yoksa kendimi yiyip bitirecektim.Bence çok güzel olmuş. Boş yere üzüyorsunuz kendinizi.
Haklısınız ama insan kendini böyle görünce bir garipsiyor çünkü kendi burun ucum bu halinden çok daha küçüktü. Sanırım dediğiniz gibi zaman gerekiyor. Çok teşekkür ederimçok güzel, hiç canını sıkma. ameliyattan sonra en kalkık durumda, zamanla çok hafif inecek. henüz 9 gün olmuş. sabırlı ol. hangi estetik ameliyat 9 günde mükemmel görüntü verir.
Zaten tamamen iyileşme süresi 2 aymış 2. ayda tamamen oturuyormuş o yüzden söylediğiniz gibi bekleyeceğim ve kafama takmamaya çalışacağım. Çok sağolunCaninizi sıkmayin cok guzel olmus doktorunuzun eline saglik.duzelecek merak etmeyin.burun zamanla oturacak.iki ayi gozden cikarin duzelmesi icin goruntunun.gecmis olsun
Vallahi çok güzel olmuş,çok doğal,bu hali bile harika,bırakın birkaç ay sonrasını.Çok ama çok teşekkür ederim iyi ki buraya yazmışım ve sizin görüşlerinizi öğrenebilmişim yoksa kendimi yiyip bitirecektim.
Ben de ikinci kez oynamak istemiyorum sadece kendimi öyle görünce çok korktum ve buraya yazıp sizin görüşlerinizi almak istedimAyrıca fotoları yeni gördüm byrnun mükemmel olmuş harika işçilik...gerçekten güzel
Haklısınız.. Teşekkür ederimDaha 9 gun olmus 6 aydan önce sislikler inmez 2 yilda net halini aliyor uzulmene hic degmez sabirli olmalisin
Çok teşekkür ederim, böyle düşünmenize çok sevindim. Bana kalsa dünyanın en koca uçlu burnuydu. Söylediklerinizden sonra tamamen bakış açım değişti burnumaHarika olmuş. Moral vermek için değil gerçek.
Moral olsun diye değil içimden gelerek yazıyorum burnun çok güzel olmuş dert etme sakın. Ödemlidir şimdi ödemlerin gitmesini bekle , erkek arkadaşım yaklaşık 1 buçuk yıl oldu hala ödem var
Çok teşekkür ederim ilgilenip görüşlerinizi bana ilettiğiniz için. Yüreğime su serpildiMoral olsun diye değil içimden gelerek yazıyorum burnun çok güzel olmuş dert etme sakın. Ödemlidir şimdi ödemlerin gitmesini bekle , erkek arkadaşım yaklaşık 1 buçuk yıl oldu hala ödem var zamanla gözün alışır.
Aaa siz büyütüyorsunuz gerçekten burnunuz harika görünüyor ki bu tam oturmamıs hali,gözünüz birden alisamadi bence bir kaç haftaya iyiki yaptirmisim diyeceksiniz emin olunEki Görüntüle 2045397 Eki Görüntüle 2045396 Burun üzerimde oluşan kötü görüntünün kusuruna bakmayın lütfen1 hafta boyunca atel kaldığı için ve cildim çok yağlandığı için sivilceler oluşmuş. Fotoğrafları ekledim bakabilirsiniz.
Haklısınız sanırım değişimin şokuyla da böyle duygular içerisindeyim eski halimi de bildiğimdenIlk yazdiklarinizi okuyunca aklımda öyle farklı canlandı ki üzüldüm sonra resme baktım gayet güzel duruyor, dedim yine abartan bir üye. Sadece şiş inecek ben dizim bile şişince ay bacağım ne çirkin diyorum kaldı ki burun...
Haklısınız sanırım değişimin şokuyla da böyle duygular içerisindeyim eski halimi de bildiğimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?