Burun estetiği sonrası kemer

ben de 4 ay oldu olali ameliyat ve burnumun kemeri agiriyor sisligi farkediyorum ve ben de cok mutsuzum bu konuda kemerli yani kavisi biraktim duz bir burun sirtine bile raziyim artik o durumdayim ve egri..ve yine nefes problemim var...ulkeye donuste doktoruma gidecem bakalim ne diyecek 6 ay bekle demisti bana ama hic duzelmiyo ki...tam bir hayal kirikligi oldu benim icin..

Ameliyat olali 1 ay oldu benim de burnum kemerliydi simdi de biraz kemer var.Doktorum dogal durmasi maksatiyla kikirdak koydugunu dikkatli bakmadikca belli olmayacak bi cikinti olcagini soyledi ama benim kafam cok karisik

Fotograf yuklemen mumkun mu?

arkadaşlar ben de ameliyat olalı 11 gün oldu . ama şu an soldan bakınca düz sağdan bakınca hafif kemerli bir görünüme sahip.sizce düzelir mi çünkü burnum çok yeni?

Son düzenleme:
bu burun kemeri gecmeyecek mi ya. doğal buurn isteyenlerin başına geliyor bu sanırım. bana da kıkırdak koydular bende de kemer kaldı. 2 ay oldu gitmedi daha. ama doktor 6 ay da ineceiğini söylüyor.ben inanmıyorum. cunku burada yazan bir çok kişi gecmediğini söylemişler. o yuzden umudum kalmadı artık benim. genede eski burnumu göre iyi burnum bunada şükür. hepimize gecmiş olsun.

arkadaşlar ben de ameliyat olalı 11 gün oldu . ama şu an soldan bakınca düz sağdan bakınca hafif kemerli bir görünüme sahip.sizce düzelir mi çünkü burnum çok yeni?

canım duzelecegını dusunuyorm cunku burunlar 6 ay ıcınde ciddi degısımler gosterıyor

Mrb, ben ameliyat olali 3 ay oldu cok bariz belirgin bir kemer var hic gecicek gibi durmuyor senin gwctimi

Cnm gecmedimi senin?

Cnm bende tam 3 ay once ameliyat oldum.bariz kemer olustu. Kemik kaynarken kausmu ne olusmus tumsek olusturmus iyilesmesi 1 yili geceblr dedi dr tabi iyilesmeme durumuda var. Sana nededi dr. Acayip moralim bozuk

benim 6 bucuk ay oldu kemer falan kalmadı. zaten benim ki mikro cerrahi olmuştu. yani burun kırılmadan yapıldı. sadece düzeltme işlemi yapılmıştı. burun kırılmadan yapılırsa kavis olmaz zaten. benim şimdi düz bir burnum var ve de cok memnunum :))

Cnm bende tam 3 ay once ameliyat oldum.bariz kemer olustu. Kemik kaynarken kausmu ne olusmus tumsek olusturmus iyilesmesi 1 yili geceblr dedi dr tabi iyilesmeme durumuda var. Sana nededi dr. Acayip moralim bozuk

canım benimde öyle yaaa ameliyattan önce çok belirgin bi kemer wardı o alındı şişken belli olmuyodu ama şişlerim geçince tekrar kemer belirdi hafif bişey ama dikkatli bakınca belli oluyo geçmez mi o ay 4. aya girmek üzereyim :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…