• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası kemer

2011den bu yana bi sürü yorum olmuş kemerden muzdarip olan arkadaşlar durumlarının akıbetini paylaşabilirler mi 28.günüm kemer duruyo burun ucu inanılmaz şiş. Hatta gözlerimdeki morluklar da hafif var güneş kremi de kullanmadım ben. Durumu düzelen arkadaşlar lütfen bişey söylesin.
sizin şuan durumunuz nasıl peki

Rfya Rfya merhaba burda paylaşımda resminizi gördüm hafif kemik gibi bir çıkıntınız varmış. Tamamen aynısı bende çıktı yaklasık 20-25 gün önce. Sizinki şuan ne durumda? Geçtimi? Çok korkuyorum böyle kalıcak diye.

canım ben mayıs ayının 12inde oldum yani 6-7 ay önce oldum.burnumda kemer olduğu için ameliyat oldum.bandajlarım açıldığında gördüğüm ilk şey kemerimin ufalmış olmasıydı.yani yandan bakılınca yine bi kemer duruyodu hani azda olsa.ama doktorum bu durumun geçici olduğunu söyledi.1 hatta 2 sene sonra oturuyo burnun yüzüne inan hala her sabah farklı şekilde uyanıyorum şimdi o kemerden eser kalmadı fakat sigara kullandığım için şişliklerim çok geç geçecek.yani sen daha 14. gündesin burnun daha ooo çok şekil alacak korkmana gerek yok.herşey yolunda yani..
Ciddenmi yaa bendede kemerlibir goruntu var gecdrmi gercekten cok kafaya takiyorum hatta foto yuklemeye caliscm

Eklentiler

• 1489608137909.jpg
    1489608137909.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 792
ben geçtiğimiz şubat ayında ameliyat oldum,ameliyattan sonra burnumun üzerindeki kemeri fark ettim ama dr um sürekli geçeceğini söyledi.6.ayı doldurduğumda tekrar gittim hala hafif kemer vardı.yeniden eylül ayında lokal anestezi ile törpülettim.hala burnumun sırt kısmı tam anlamıyla düz durmuyor.ama ilk ameliyattan sonra elime gelen kemik çıkıntılar yok.2.ameliyatta kavis istemiştim dr yaptım dedi.bekliyorum zamanla daha bi oturuyor burun.mart ayına kadar bekleyeceğim,eğer düzelmesse tekrar gitmeyi düşünüyorum.
Lokalle yaparken derisinide siyirdimi nasil dayandiniz

Ciddenmi yaa bendede kemerlibir goruntu var gecdrmi gercekten cok kafaya takiyorum hatta foto yuklemeye caliscm
sol tarafında şişlik var ondandır bide fotoyu azcık yukardan çekmişsin yandan yada önden düz çekseydin keşke daha net gözükürdü :)

Vallahi sonuc boyle.sagdaki 1 aylik soldaki 2 aylik fotom.yamukluk buyuk oranda duzeldi sanirim ama okla gosterdigim yerdeki sislik ve kemer varmis gibi goruntu cok canımı sıkıyor odemdir dimi kizlar yaa iner daha dimi cok uzucu boyle beklemek

Kizlar bende 20 gun oldu ameliyat olali sol tarafta azcik cokuk sag tarafta kemik var elleyince belli odem mi kemik mi anlamadim sert ama yandan guzel duruyo ondan sanki sola dogru yamuk gecer mi? :(

Ameliyat olali 11 gun oldu kemerli ucu düşük burnum vardi doktor kavis vermiş hoş ama burun ucum yukari dogru kalkıklığı normal ama sanki sislik inince burun ucum duser gibi geliyor deneyiminizle yorumlar misiniz

Canım bendede aynı sorun var ameliyat olalı 15 gün oldu senin kemer geçtimi

Ben de de aynı sorun var 4 ayımı doldurdum neredeyse fakat o çıkıntı hala var burnumda. çok memnunum sadece o sıkıntı sinirimi bozuyor . Ben bir de yurtdışındayım doktoruma da sadece sosyal medya üzerinden sorabiliyorum . Yandan çok güzel dümdüz burun sırtı fakat sol taraftan 45 derecelik açıyla bakınca o çıkıntı kemer varmış gibi görünmesine sebep oluyor bence. Umarım ödemdir çünkü masaj yaparken hala acıyor bazen ve ucu hala çok sert burnumun umarım şişlikler ve ödem geç indiğinden dolayıdır bu sorunum yine de çok seviyorum ama burnumu eskiye kıyasla :)

Mrb arkadaşlar burnumdaki kemerden ve ucunda ki düşüklükten şikayet ettiğim için ameliyat oldum. Bugün alçım çıktı ve burnumda hala kemer varmış gibi duruyor. Eskisinden daha çirkin. Kocaman olmuş burnum aynaya bakamıyorum. Şişlikler indiğinde kemer kendiliğinden geçer mi çok çirkinleştim

C843550F-343B-40F2-9CA0-4BBD6F6EEDA4.jpeg
C843550F-343B-40F2-9CA0-4BBD6F6EEDA4.jpeg Merhaba ben ameliyat olalı bugün tam 1 ay oldu ilk ameliyat olduğum zaman burnum tam istediğim gibiydi ama daha sonra dam burnumun üstünde kocaman bir kemer oldu ve bi türlü geçmiyor nasıl geçecek bilmiyorum bilgisi olan lütfen yardım edebilir mi

Eki Görüntüle 2083078 Eki Görüntüle 2083078 Merhaba ben ameliyat olalı bugün tam 1 ay oldu ilk ameliyat olduğum zaman burnum tam istediğim gibiydi ama daha sonra dam burnumun üstünde kocaman bir kemer oldu ve bi türlü geçmiyor nasıl geçecek bilmiyorum bilgisi olan lütfen yardım edebilir mi
Sekli cok guzel olmus gecmis olsun. Odemde olabilir. Birsey soylemek icin henuz cok erken. Eger oyle birsey varsa doktorunuz bunu duzeltebilir torpulemeyle.

Back