Canım ben ameliyat olalı 3,5 ay oldu. İlk 1. ayda benim de elime kemerin başladığı yerde sert bi tümsek geliyodu. Kemeri yeteri kadar törpülemedi demek ki diye düşünmeye başlamıştım.
3. ay kontrolümde yaptığımız profil karşılaştırmalarında tümseğin fark edilir derecede azaldığını gördük. Profil resimlerime bakarsan hala burun kökünde ufak bi tümsek göreceksindir... Doktorum o daha da iner dedi... O yüzden artık kafama takmıyorum ben de... Sen de akışına bırak biraz. 14. gün daha çok erken. 1 veya 1,5 ayı geride bırakmalısın en azındaki bence o bile erken... Ben kendi kendime bir söz verdim: "6 ayı bitirmeden burnumla ilgili kesin yargılara varmayacağım" diye... Hiç acele etme, burun işi sabır işi...
Geçmiş olsun, hoşçakal.
merhaba,
ben bu konuyu doktoruma sormuştum benimde sol taraf kemer daha yukarda sağ daha aşağıda duruyor gibi,bu yüzden kemer varmış gibi duruyor,doktor;kemer yavaş yavaş birleşir şu an ayrık durur ve kemikler tomurcuk şeklinde iyileşir dedi,kemer dediğiniz şey ve elinize gelen minik parçalar varsa düzelecektir
bende de var aynı çıkıntıdan moralini bozmayım ama o kemik benimki de kemik ve burnum eğri gibi duruyo moralim çok bozuk nasıl düzelecek ne olcak bilmiyorum allah yardımcımız olsun
evet o çıkıntıdan bendede var.yandan tümsek ve ucuda çukur duruyor,sırtında tümseklik olduğundan....ilk bandaj çıktığından beri vardı, şuan 8.ayımdayım masajlarla %70 gitti ama %30 u duruyor şuanda...kalıcı ödemden korkuyorum.kalın derililerde oluyormuş...
canım doktor her burna farklı bir masaj veriyor zannedersem...bana mesela baş parmağımı 2 burun deliğinin ortasındaki direğe sabitlemek suretiyle, işaret parmağımı da tümsekliğin olduğu burun sırtından başlayarak yukarıdan aşağıya bastırarak (çok değil) masaj vermişti..ama masadan sonra 2 gün şiş geziyorum, 4 günde inik...öyle de bir durum var :)) ama şuan yine o tümseklik tamamaen geçmedi 1 seneye kadar kalan %10 nuda geçer..ama ufakda olsa tümsekliğin kalıcağını düşünüyorum...kalıcı doku ve ödem diyorlar galiba buna..umarım seninki çabucak geçer..ama doktoruna sor senin burnuna farklı bir masaj verir belki
kızlar merhaba! alçım çıktığında bu kemer bende de vardı baya bi korkunçtu hatta şimdi ondan eser kalmadı geçiyor merak etmeyin... ama benim şimdi de burun kavisinin bittiği burun ucuna doğru geçiş kısmında tümsek var resmen, bu yüzden de burun ucum biraz aşağı doğru duruyorşişlik mi bu nedir ya? bu kemer gibi şişliği önceden de duymuştum o yüzden sakinliğimi koruyabilmiştim ama bu şimdiki yerde şişlik olduğunu hiç duymadım daha önce ya öyle kalırsa?! bileniniz var mıdır?
canım bende de var şu an aynı dert sen kaçıncı ayındasın??..küçük gibi ama yine de şekil bozukluğu yaratıyor gibi..geçici mi bu acaba..sert bir tümsek var resmen 1. ayım yeni doldu..kalıcılığından korkuyorum..
cnm benim 17. günüm ama o bana pek şişlik gibi gelmedi açıkçasıtaktım günde 100 tane foto çekip bakıyorum eskisi gibi bi tümsek kıvrımı var orda burnumun:s
foto da ekledim zaten, istersen ekle beni bakarsın senin de aynı mı?
cnm ama benim kemerin alındığı yerde değil göz pınarımın altı gibi..yani profilden de belli olmuyor da 45 derecelik açılı resimlerde..doktorumla konuştum bugün Can Kopal'la..sıkıntıya gerek yok dedi..sert bir tümsek olduğunu söyledimm..geçicekmiş hepsi sabredicez yani..sen de daha 17.günündesin çok yeni daha burda bir ton yok ameliyat oluruz yok 10 dk lık operasyon yorumlarını okuyup kafayı yemek yerine doktorumuzla konuşmak mantıklı..cnm geçicek yani sabırlı olalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?