- 10 Şubat 2019
- 84
- 23
- 3
- 27
- Konu Sahibi Gokyuzurengi
-
Bekleyecegım başka çarem yok gibi şuan sizin burnunuza da baktım bence sızınkı de aman aman belırgın değil çoğu ınsan fark etmıyor da bız takıyor kendı kendımızı yiyoruz ışte.. bakalım ..İnan ben aman aman bir sorun göremedim. Hala çok şiş olduğu bariz belli. Bence sakince bir kaç ay daha geçmesini ve ödemlerinin biraz daha inmesini sabırla bekle. Valla bu durumda asıl benim karalar bağlayıp gezmem gerekiyor çünkü benim kemer herkes tarafından görünüyor ama en rahat benim.
Teşekkür ederım ama aynaya baktıgımda yada bır kaç açıdan cektıgımde bellı oluyor dıger taraf dümdüz inerken dıger taraf çıkıntılı iniyor rahatsız edıcı ama elden ne gelir.. bekleyecegım en kötü törpüleme yaptırırım artık ne yapayım ..Burnunuz çok hoş olmuş üstelik çok yeni olmasina rağmen buru ucunuza bayıldım.top gibi bir görüntü yok tam istedigim gibi keske benimki de böyle olsaydıBende açıkçası fotoğrafı incelememe rağmen çıkıntı tarzi bir kemik göremedim. Bence ufak tefek seyleri kafanıza takmayın ve burnunuzun kıymetini bilin :)
Ben cidden göremedim işaretleyip o yeri öyle paylaşabilir misiniz bir de merak ettim..
Bakın bariz şişlik gibi duran yer kemik ..Ben cidden göremedim işaretleyip o yeri öyle paylaşabilir misiniz bir de merak ettim..
Cnm slm çok iyiydi memnund un ne oldu böyle bana sis ve ödem gibi geliyor farkettim orayı sonradan kemik mi çıkar ki zaten inmesi gereken bi yer derler ya ödem dolaşır bi süre bekle bakalım bu arada törpü vs hepsi revizyona girer her halükarda açılıyor burun bi sekildeBakın bariz şişlik gibi duran yer kemik ..
Başlarda burnuma dokunmuyordum cunku bır ay gectıkten sonra dokunayım dedım boyle elıme çıkıntı gelınce fıttırdım yanı... ay bilmiyorum ya şiş mi kemık mı masaj falan yapıcam artık o bölgeye umarım gecer gecmezse de bakılır bı çaresıne yoksa psikopat olucam düşüne düşüne baka baka...Cnm slm çok iyiydi memnund un ne oldu böyle bana sis ve ödem gibi geliyor farkettim orayı sonradan kemik mi çıkar ki zaten inmesi gereken bi yer derler ya ödem dolaşır bi süre bekle bakalım bu arada törpü vs hepsi revizyona girer her halükarda açılıyor burun bi sekilde
Bak masajla daha kötü olmasında dr una iyice sor zarar verdin der ihale sana kalır ,bence şiş kemik buyurmu öyle düzdü orasi biliyorumBaşlarda burnuma dokunmuyordum cunku bır ay gectıkten sonra dokunayım dedım boyle elıme çıkıntı gelınce fıttırdım yanı... ay bilmiyorum ya şiş mi kemık mı masaj falan yapıcam artık o bölgeye umarım gecer gecmezse de bakılır bı çaresıne yoksa psikopat olucam düşüne düşüne baka baka...
Yavrucum odemler ındı ılk hali baya şişti zaten sen orda gordun onu dıyorsun ama o hali baya şişti yanıBak masajla daha kötü olmasında dr una iyice sor zarar verdin der ihale sana kalır ,bence şiş kemik buyurmu öyle düzdü orasi biliyorum
Anladım canım geçmiş olsun. 4 fotoğraf tan 2ikisinde farkedebildim. Yandan belli olmuyo çok dediğin gibi. Doktoruna danış inşallah ödemdir de uğraşmazsin veya Bazen sekli değişip sonra düzeliyor diye okudum forumda çoğu kişi yazmışBakın bariz şişlik gibi duran yer kemik ..
Pardon ya kafam karıştı doktora göstermişsim zaten... Ben düzelir diye düşünüyorum insanlar evrim geçiriyor ilk ay ile 7.ay çok farkediyor misalAnladım canım geçmiş olsun. 4 fotoğraf tan 2ikisinde farkedebildim. Yandan belli olmuyo çok dediğin gibi. Doktoruna danış inşallah ödemdir de uğraşmazsin veya Bazen sekli değişip sonra düzeliyor diye okudum forumda çoğu kişi yazmış
İnşallah .. değilse de acı gerçekler.. teşekkür ederim yorumun içinPardon ya kafam karıştı doktora göstermişsim zaten... Ben düzelir diye düşünüyorum insanlar evrim geçiriyor ilk ay ile 7.ay çok farkediyor misal
Yok, benim kemeri arkadaşlarım da fark ediyor. Hafif kemerin duruyor diyorlar ama aynı kişiler her hafta bu hafta biraz daha düzleşmiş diye de yorum yapıyor. Demek ki yavaş yavaş da olsa değişiklikler oluyor ve olmaya da devam edecek. Sadece inşallah değişiklikler hep olumlu olur. :)Bekleyecegım başka çarem yok gibi şuan sizin burnunuza da baktım bence sızınkı de aman aman belırgın değil çoğu ınsan fark etmıyor da bız takıyor kendı kendımızı yiyoruz ışte.. bakalım ..
Her şey gönlünüzce olur umarım :)Teşekkür ederım ama aynaya baktıgımda yada bır kaç açıdan cektıgımde bellı oluyor dıger taraf dümdüz inerken dıger taraf çıkıntılı iniyor rahatsız edıcı ama elden ne gelir.. bekleyecegım en kötü törpüleme yaptırırım artık ne yapayım ..
Hii öyleyse tabii inince kusurlar çıktı diyorsun ya inş böyle bisey değildir ve düzelir hadi iyiyi çağır tamammi seninde çok yolun var daha ne oldu yeni sayılırYavrucum odemler ındı ılk hali baya şişti zaten sen orda gordun onu dıyorsun ama o hali baya şişti yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?