Burun estetiği sonrası kemer (resimli)

Geçene çok fazla rastlamadım moralinizi bozmak istemem ama fotoğrafınız var mı genelde bir aylıkken çok belli olmaz çünkü ödemden

bu sorundan bende de vardı bu konuya mesaj yazdım mı hatırlamıyorum ama bu kızı hatırladım. Ameliyat olalı 4.5 ay oldu ama buna benzer kemik gibi şey geçmedi. Kemik kadar sertse geçmiyor galiba yada 1 2 sene de geçiyor sanırım emin değilim ama bir süre sonra oraya bakmayı bırakıyorsunuz. Zaten konuyu açan kızda çok güzel ufacık sorunu dert etmiyordur şuan eminim.

İnan çok mutsuzum.Baktıkça canım sıkılıyor. Dolgu yapıp olayı kapatacak.Sonra nolcak peki. Mayısta gidicem yanına neler dicek bakalım.Antalyada yaşıyorum ben burda bi doktora oldum ama çok pişmanım

Merhaba acaba burnunuzdaki asimetri düzeldi mi bende aynı şeyi yaşıyorum

Ben de 7 hafta once ameliyat oldum. Burnumun sag tarafinda bi sislik var gibi gittikce daha da belirginlesiyor. Doktor odem dedi ama bilmiyorum insallah gecer

Eklentiler

• B1FBEFFA-3B2C-4C8D-8200-A45AD80DCFC4.jpeg
    90 KB · Görüntüleme: 334
Bana doktorum daha ilk gün bazı burun ameliyatları sonrası kemik oluşabileceğini söylemişti. Ancak şunu da söyleyeyim, burun üstünüzdeki ve yanlardaki ödemler gerçekten oldukça sert oluyor, ben de kemik sanmıştım ama değil. Hatta üstüne bastırdığınızda acımasından anlayabilirsiniz. Ayrıca burnunuz çok iyi olmuş lütfen dokundurtmayın

Ben de 7 hafta once ameliyat oldum. Burnumun sag tarafinda bi sislik var gibi gittikce daha da belirginlesiyor. Doktor odem dedi ama bilmiyorum insallah gecer
Benim de 2 hafta oldu yan tarafında çok sert bir şişlik var, gözüme yakın...Geçer diye düşünüyorum :))

Burnunuzun son hali nasil oldu acaba, benim de boyle 2 ay oldu ameliyat olali

Sizin gecti mi sisliginiz, varsa fotosunu ozelden atar misiniz sis ve gecmis halini

Merhabalar benim de 3.5 ayım doldu fakat aynı bahsettiğiniz yerde gayet elime gelen ve çaprazdan şiş dıran bir sertlik var. Malesef hiç geçme hareketi de yok

Bence gayet iyi olmuş son resimdeki açıdan gözüküyor bir süre daha bekleyin.

Merhaba sizin o çıkıntı geçti mi acaba

Merhabalar benim de 3.5 ayım doldu fakat aynı bahsettiğiniz yerde gayet elime gelen ve çaprazdan şiş dıran bir sertlik var. Malesef hiç geçme hareketi de yok
Merhaba, burnunuz nasıl görüntüden ve sağlık açısından mutlulumusunuz. Doktoru tavsiye edermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…