Burun estetiği sonrası çıkıntı için lokal anestezi oldum

Kızlar çok özür dilerim,kimseyi incitmek istemiyorum ama lütfen hangi doktorlara ameliyat oldunuz yazarmısınız,bilelim de ,gitmiyelim onlara. Yemin ederim çok büyük stresse giriyorum bu konu yüzünden,çok korkuyorum ama çok ihtiyacım var ameliyata.
Canım ben Trabzon'da yaşıyorum bilmiyorum sen nerde yaptıracaksın

Canım ben Trabzon'da yaşıyorum bilmiyorum sen nerde yaptıracaksın
İstanbul'da yaşıyorum. Hayatımda bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum ,meme küçültmesini yaptım,gülerek çok rahat gittim ameliyata, başka ameliyatlar da oldu ,hiç korkmadım ama bu sefer çok korkuyorum,hemde eskisi gibi maddi durumum iyi değil ,o yüzden seçeneğim de az. Of offf :olamaz:

Arkadaşlar bakın 2. Fotoğraf;10 günlük 3. Fotoğraf :4.ay yani biraz sabır. Aynı kemerimsi şey bende de var hatta 46. Gün daha belirgin olmaya başladı umarım bizimkide geçer. Bu biraz da kalin-ince derili olmakla alakalı

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-15-00-06-39-1.webp
    Screenshot_2017-03-15-00-06-39-1.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 1.475
Bende lıkal oldm altıncı ayımda ama delıklerım ıcın onları esıtledı smdıde kemer gıbı bu cıkıntı cıktı yedıncı ayda delırıcem nasıl torpuluorlar kesıomı gene burnu valla ınsan bıkıor

Bende lıkal oldm altıncı ayımda ama delıklerım ıcın onları esıtledı smdıde kemer gıbı bu cıkıntı cıktı yedıncı ayda delırıcem nasıl torpuluorlar kesıomı gene burnu valla ınsan bıkıor
7.ayda kemik dedigin ödemdir canım benim 1 yıl 2 ay filan oldu kalın deriliyim temmuzda iğne yapacak doktorum korkma daha 7.aydasın

meraba arkadaşlar ben yarin sabah kemik cikintisi için torpuletme yaptiricam Dr a. çok panik olduğum için genel anesteziyle yapıcak. Ameliyat olalı 6 ay oldu ilk alcidan çıktığı günden bugüne kadar o cikinti hiç duzelmemisti. sürekli erteledim torpuletme işlemini çünkü korkuyorum.bakalım bu sefer gözümü kararttim:) yarın işlemden sonra tekrar yazarım.umarım yarından sonra bi daha burnumla ilgili bişey düşünmek zorunda kalmam:(

Cnm geçmiş olsun burun ucu delikler icin bnde düşünüyorum birazda ucunu kaldırtmak icin tavsiye edermisin lokal burun ucunu???

7.ayda kemik dedigin ödemdir canım benim 1 yıl 2 ay filan oldu kalın deriliyim temmuzda iğne yapacak doktorum korkma daha 7.aydasın

Arkadaşlar bnm de burun sırtında çıkıntı vardı o Bölgede doku birikmesi olmuş ((çok az steroid enjekte etti doktorum ))) Suan çok iyi durumda kavis tam istediğim gibi oldu.Kemikse törpü mantıklı ama doku ise iğne ile halloluyor

Arkadaslar benim 2 ay oldu bandajim ciktigindan beri burnumun sag tarafinda kemik var soll tarafi icine cokuk doktorum bugun bakti masaj yapiyorum dedim 3. Ayda gecmezse torpuleyelim dedi 10 dakikalik islem dedi nasil ya acir bide lokal mi ameliyat degil dedi basil yapiyolar korkuyorum bide ameliyattan korkmadim bundan korkuyorum ust uste :(

Mrb kime oldunuz acaba doktorunuz kimdi.lokalle korkuyorum ve cogu doktor kabul etmiyor

Ben esabil ekere oldum 6. Ayimda olcam lokalle 5 dakikalik bi islem dedi ama korkuyorum acaba anestezi mi iyi likal mi?

Ben esabil ekere oldum 6. Ayimda olcam lokalle 5 dakikalik bi islem dedi ama korkuyorum acaba anestezi mi iyi likal mi?
lokal daha iyi bence canım kısa bi işlemse bazen öyle rötuşlar yapılması gerekiyor boşuna anestezi riski masrafı alma ama sen bilirsin

Bunu ameliyat olacak veya olup da burun sırtında çıkıntı sorunuyla karşılaşan arkadaşları bilgilendirmek için yazıyorum. 10 dakikalık dedikleri törpüleme işlemini yaptı doktorum. Lokal oldu, ücret almadı. Şu an 1 haftam doldu ve orası eskiye göre iyi olsa da dümdüz değil. 1 aya inecekmiş bakalım. Ama benim umudum sıfır. Eğer gerçekten 1 aya geçerse buraya muhakkak yazarım. Geçmezse de bunu kabullenmekten başka çarem yok sözde psikolojimiz düzelsin diye estetik oluyoruz 1 senedir bu forumdan çıkmıyorum yok yamukluk geçer mi yok çıkıntı geçer mi bilmem ne. Olacaksanız doktorunuzu iyi araştırın ve ameliyat sonrası çıkıntı olan arkadaşlar da boşuna burada geçer mi araştırmalarıyla kendini yormasınlar. 1 senem doldu merak ettiğiniz ne varsa cevaplayabilirim

benim burnumda aynı şekilde 1 aya geçtimi cikintiniz
Bilsem ki mükemmel sonuçla karşılaşıcam, lokal olmuş bi insan olarak bir daha olurdum lokal, genel anesteziye göre çok daha kolay geçiyor ama başta mükemmeli yapamayıp da 2. de kusursuz yapan doktora rastlamadım henüz

Arkadaşlar bnm de burun sırtında çıkıntı vardı o Bölgede doku birikmesi olmuş ((çok az steroid enjekte etti doktorum ))) Suan çok iyi durumda kavis tam istediğim gibi oldu.Kemikse törpü mantıklı ama doku ise iğne ile halloluyor
benımde burun kanadımda var canım doku gıbı bırsey. ıgndenın yan etkısı oldumu

Bunu ameliyat olacak veya olup da burun sırtında çıkıntı sorunuyla karşılaşan arkadaşları bilgilendirmek için yazıyorum. 10 dakikalık dedikleri törpüleme işlemini yaptı doktorum. Lokal oldu, ücret almadı. Şu an 1 haftam doldu ve orası eskiye göre iyi olsa da dümdüz değil. 1 aya inecekmiş bakalım. Ama benim umudum sıfır. Eğer gerçekten 1 aya geçerse buraya muhakkak yazarım. Geçmezse de bunu kabullenmekten başka çarem yok sözde psikolojimiz düzelsin diye estetik oluyoruz 1 senedir bu forumdan çıkmıyorum yok yamukluk geçer mi yok çıkıntı geçer mi bilmem ne. Olacaksanız doktorunuzu iyi araştırın ve ameliyat sonrası çıkıntı olan arkadaşlar da boşuna burada geçer mi araştırmalarıyla kendini yormasınlar. 1 senem doldu merak ettiğiniz ne varsa cevaplayabilirim

benim aradığım cevapsın sen . lokal anlatirmisin pişman oldun mu ben kararsizim. ilk ameliyattan çıkıntı oldu onu düzeltecek doktor.

Merhaba benimde destek için koyulan kıkırdağım sola doğru kaymış ve doktorum beş dklık bi işlemle düzeltebileceğini söyledi fakat lokalden çok korkuyorum nasıl bi psikoloji iğne çok canınınızı acıttı mı :KK43:
siz oldunuz mu bende aynıyım

Back
X