Burun estetiği sonrası çıkıntı için lokal anestezi oldum

Daha bir bucuk ay oldu ama usteki sislikler indi kirdigi kemigin kirik parcalariymis ve gitmeyecekmis :KK43: nefes aldigim icin seviniyorum ama burnumun goruntusu yuzunden psikolojim bozuldu. Senin ne kadar oldu cnm ameliyat olali
Benim 4 ay oldu baskı uygulayınca iniyo benimki sonra tekrar çıkıyo böyle kalıcak sanırım seninki yeniymiş kaynayınca düzelir inş

Mrb arkadaslar burun ameliyatı oldum 5 ay doldu fakat burun sırtında cıkıntı var lokal ile törpüleme olan arkadaşlar suan memnun mu?nrmal ameliyat gibimi?yardımcı olursanız sevinirim

Mrb arkadaslar burun ameliyatı oldum 5 ay doldu fakat burun sırtında cıkıntı var lokal ile törpüleme olan arkadaşlar suan memnun mu?nrmal ameliyat gibimi?yardımcı olursanız sevinirim
Bendede aynı sorun var benimde 6 ay oldu

Benim 4 ay oldu baskı uygulayınca iniyo benimki sonra tekrar çıkıyo böyle kalıcak sanırım seninki yeniymiş kaynayınca düzelir inş
Merhaba,bende ameliyat olalı 4 ay oluyor. Sağ tarafta yani kemerin oldugu yerin üstü değil ama yan tarafımı desem orda bi çıkıntı var yaklasık 1 aydır. Psikolojim alt üst oldu valla devamlı girip okuyorum burda yazılanları. Sırf bu konu yüzünden üye oldum. Çıkıntıya bastırdıgımda baya sert ne yapacagımı bilmiyorum

kemik buyumesi o cikinti dedigniz ayni durum bendede var 10 !ay oldu ameliyat olali cok mutsuzum senelik kontrolmu bekliyorum doktorumdan duzeltmesni isticem nefesim dahada kotu alamiyrum burnum onden yamuk yandn cikintul keske hic olmasaydim :( duzeltecegni ve hatasni kavul edecegnide sanmiyorum ama bir umut iste

kemik buyumesi o cikinti dedigniz ayni durum bendede var 10 !ay oldu ameliyat olali cok mutsuzum senelik kontrolmu bekliyorum doktorumdan duzeltmesni isticem nefesim dahada kotu alamiyrum burnum onden yamuk yandn cikintul keske hic olmasaydim :KK43: duzeltecegni ve hatasni kavul edecegnide sanmiyorum ama bir umut iste
Sizi çok iyi anlıyorum benim bugün 4.ayım bitti hiç beklemediğim bir görüntüyle karsı karsıyayım. Aynaya her baktıgımda aglayasım geliyo

kemik buyumesi o cikinti dedigniz ayni durum bendede var 10 !ay oldu ameliyat olali cok mutsuzum senelik kontrolmu bekliyorum doktorumdan duzeltmesni isticem nefesim dahada kotu alamiyrum burnum onden yamuk yandn cikintul keske hic olmasaydim :KK43: duzeltecegni ve hatasni kavul edecegnide sanmiyorum ama bir umut iste
Bir de size bir soru sormak istiyorum. Acaba kaçıncı ayınızda çıkıntı olusmaya basladı?

kemik büyümem devam ettiği içinmiş güya fakat yasım 25 :) bu yasta kemik buyumesi olurmu bilemicem artık benim ameliyatım hatalı bir ameliyat bariz belli fakat bunu kabul ettiremicem sanırım ekimi bekliyorum

Oradaki kemiği orantısız yanlış uyguluyor bence kesinlikle b7ndan kaynaklı bir sene oldu hala çıkıntım var zaten ikinci ameliyatımdı tekrar olamam bu sayfa kapandı alıştımda böyle kalıcak artık

Parmagiyla bastirdiginda iceri girdini soyleyen arkadaslar vardi onlarin cıkıntısı gectimi acaba benim 2. ay ve her gecen gun daha belirginlesiyo

arkadaşlar merhaba ben 2. ameliyatımı 3 ay önce oldum.ama sadece burun ucu düzeltmesi oldu.aynı kemik şişliği bende de mevcut.revizyonlarda daha çok görünüyormuş.doktorum 6 ayımı doldurmamı söyledi.bende dolgu yöntemini düşünüyorum düzelmezse!gerçi düzelmesi konusunda hiç umudum yok

merhaba arkadaslar 18 gün önce ilk ameliyatimi oldum ve bendede cikinti gibi bir sey olustu.. biliyorum henüz cok yeniyim ama kemer gibi birsey var ve morelimi cok bozuyo, geceleri yatamaz haldeyim, Doktorum üzerine basarak masaj yapmami söyledi, ama buradaki yorumlari okudukca cok korkuyorum

merhaba arkadaslar 18 gün önce ilk ameliyatimi oldum ve bendede cikinti gibi bir sey olustu.. biliyorum henüz cok yeniyim ama kemer gibi birsey var ve morelimi cok bozuyo, geceleri yatamaz haldeyim, Doktorum üzerine basarak masaj yapmami söyledi, ama buradaki yorumlari okudukca cok korkuyorum
Canım senin burnun şuan zaten hala çok şiştir daha 1.ayın olmamış. Korkmanı gerektirecek bir durum yok. Seni çok iyi anlıyorum ama burnunun şekli şuan aynada gördüğün değil zaten. Benim 4.ayımdan sonra çıkıntım olustu şişlikler indiğinde şuan 7.aydayım 1 aylık çıkıntının oldugu yere masaj uygula dedi 1 ay geçti ama orası aynı. 1.yılımı doldurdugumda düzeltme operasyonu yapabileceğini söyledi

Merhaba,bende ameliyat olalı 4 ay oluyor. Sağ tarafta yani kemerin oldugu yerin üstü değil ama yan tarafımı desem orda bi çıkıntı var yaklasık 1 aydır. Psikolojim alt üst oldu valla devamlı girip okuyorum burda yazılanları. Sırf bu konu yüzünden üye oldum. Çıkıntıya bastırdıgımda baya sert ne yapacagımı bilmiyorum

canim senin o cikinti ne durumda suan

Kızlar çok özür dilerim,kimseyi incitmek istemiyorum ama lütfen hangi doktorlara ameliyat oldunuz yazarmısınız,bilelim de ,gitmiyelim onlara. Yemin ederim çok büyük stresse giriyorum bu konu yüzünden,çok korkuyorum ama çok ihtiyacım var ameliyata.

Back
X