Burun estetiği sonrası çıkıntı için lokal anestezi oldum

BaharCgl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2013
64
13
98
İstanbul
Bunu ameliyat olacak veya olup da burun sırtında çıkıntı sorunuyla karşılaşan arkadaşları bilgilendirmek için yazıyorum. 10 dakikalık dedikleri törpüleme işlemini yaptı doktorum. Lokal oldu, ücret almadı. Şu an 1 haftam doldu ve orası eskiye göre iyi olsa da dümdüz değil. 1 aya inecekmiş bakalım. Ama benim umudum sıfır. Eğer gerçekten 1 aya geçerse buraya muhakkak yazarım. Geçmezse de bunu kabullenmekten başka çarem yok sözde psikolojimiz düzelsin diye estetik oluyoruz 1 senedir bu forumdan çıkmıyorum yok yamukluk geçer mi yok çıkıntı geçer mi bilmem ne. Olacaksanız doktorunuzu iyi araştırın ve ameliyat sonrası çıkıntı olan arkadaşlar da boşuna burada geçer mi araştırmalarıyla kendini yormasınlar. 1 senem doldu merak ettiğiniz ne varsa cevaplayabilirim

Benim merak ettiğim 3 ayda burun şekli anca ortaya cıkar dedi doktorum ama ne kadar değişebilir ki onu bilemiyorum.mesela daha kavisli olmasını isterdim ve ucu cok yuvarlak gibi.1 ay olmak uzere ameliyat olalı ve 3 aya hiçbir değişiklik olmamasından korkuyorum.

Ya seni allah gonderdi ? Benimde ayni sorunum var ama ben revizyon olmayi istiyorum sence lokalle torpu yeterli oluyo mu

Benim merak ettiğim 3 ayda burun şekli anca ortaya cıkar dedi doktorum ama ne kadar değişebilir ki onu bilemiyorum.mesela daha kavisli olmasını isterdim ve ucu cok yuvarlak gibi.1 ay olmak uzere ameliyat olalı ve 3 aya hiçbir değişiklik olmamasından korkuyorum.
Merak etme kesinlikle kavis kazanıyor burun heleki 5. ayda falan daha da belli oluyor kavis için 3 ay bile az, burun ucu da top gibi olmaktan çıkıyor o konuda için rahat olsun en az 3 ayın var küçülecek daha

Ya seni allah gonderdi ? Benimde ayni sorunum var ama ben revizyon olmayi istiyorum sence lokalle torpu yeterli oluyo mu
Bence kesinlikle revizyon olma. Doktorun gerçekten hatasını kabullenmişse törpüyle her şeyi halleder. Benimki hatalarını kabullenen bir doktor değilmiş, başarılı da değilmiş. Torpulemeyi bile beceremedi. Yamuklugu hic duzeltemezdi. Iyi ki revizyon olmamisim da kemigim bosu bosuna 2. kez zarar gormemis diyorum.

Ama benim baya baya kemer cikti . Yanu burun sirtim burun ucundan yuksekde . Cok girmemis yani burnun sirtina ? Senin burnunun resmini gorme imkanim var mi

Peki deviasyon ameliyatındada böyle bir sorun olurmu? Bir ay önce deviasyon oldum estetik olmadı ama kemer gibi bişey var burnumda. Ödem diyolar ama ödem 1 ayda geçmezmiydi? :(

Merhaba benimde destek için koyulan kıkırdağım sola doğru kaymış ve doktorum beş dklık bi işlemle düzeltebileceğini söyledi fakat lokalden çok korkuyorum nasıl bi psikoloji iğne çok canınınızı acıttı mı :(

Canım aynı duyguları ben de yaşıyorum benim de burun ucum kalkık ki benim düşüklük sorunum yoktu ve burnum kalkık olsun diye bi talebimde yoktu ve burun deliklerim aynı değil dr uma fotğraf gönderdim müdahale etmem gerek dedi altüst oldum moralim okadar bozukki kimseye güvenim kalmadı lokal yapıcam dedi ama ben zaten o korkuyu stresi tekrar yaşamak istemiyorum bunalımdayım arkadaşlar birileri yardımcı olsun ne oluur :KK42:

Peki deviasyon ameliyatındada böyle bir sorun olurmu? Bir ay önce deviasyon oldum estetik olmadı ama kemer gibi bişey var burnumda. Ödem diyolar ama ödem 1 ayda geçmezmiydi? :KK43:
Canım deviasyon ameliyatında olcağını hiç sanmıyorum deviasyon sonrasında yaşanabilecek tek sorun eğriliktir muhtemelen. Burnunun içi şiş o şiş geç iniyor

Merhaba benimde destek için koyulan kıkırdağım sola doğru kaymış ve doktorum beş dklık bi işlemle düzeltebileceğini söyledi fakat lokalden çok korkuyorum nasıl bi psikoloji iğne çok canınınızı acıttı mı :KK43:
Sadece iğne acıtıyor onun dışında abartılacak bi ağrı yok iğne de zaten 2 saniye

Canım aynı duyguları ben de yaşıyorum benim de burun ucum kalkık ki benim düşüklük sorunum yoktu ve burnum kalkık olsun diye bi talebimde yoktu ve burun deliklerim aynı değil dr uma fotğraf gönderdim müdahale etmem gerek dedi altüst oldum moralim okadar bozukki kimseye güvenim kalmadı lokal yapıcam dedi ama ben zaten o korkuyu stresi tekrar yaşamak istemiyorum bunalımdayım arkadaşlar birileri yardımcı olsun ne oluur :KK42:
Bilsem ki mükemmel sonuçla karşılaşıcam, lokal olmuş bi insan olarak bir daha olurdum lokal, genel anesteziye göre çok daha kolay geçiyor ama başta mükemmeli yapamayıp da 2. de kusursuz yapan doktora rastlamadım henüz

Arkadaslar ben de ani bir sekilde burun ameliyati oldum amac nefes acmakti hicbr degisiklik olsun istemdim neyse sonuc olarak burnum yamuk ve ameliyat sonrasi kiriklar var ve kemer gibi goruniyor tekrar genel anestezi olmak istemiyorum lokal ile sadece kemigi torpulese yeter lokalde iyi olan bir doktor onerebilir misiniz ?

Törpüler derken, nasıl oluyor insanın içi bir tuaf oluyor okuduğunda

Ya arkadaşlar ben ameliyat olalı 3.5 ay oldu bi tarafım göçük gibi duruyor sağ tarafıma koydukları kıkırdakta tümsek gibi duruyor ikinci ameliyatımı oldum lakin bir daha olamam bu törpi olayını biraz anlatsanız benimde o çıkıntı olurmu acaba

image.webp Buda resim bu daha belirsiz normalde dahada belli

Sanirim kimse torpuletmemis benim bunumun sisi indikce resmen dalgali oldu ustu yan profillerde sikinti yok ama onden yamuk ve ustu cikintili girintili :KK43:

Eklentiler

• IMG_20160108_151624.webp
    IMG_20160108_151624.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 1.653
Sanirim kimse torpuletmemis benim bunumun sisi indikce resmen dalgali oldu ustu yan profillerde sikinti yok ama onden yamuk ve ustu cikintili girintili :KK43:
Seninde burnunda biraz çıkıntı var sanırım üst tarafta benimde tam orda nekadar oldu senin yeniysen biraz masaj yap belki iner canım

Daha bir bucuk ay oldu ama usteki sislikler indi kirdigi kemigin kirik parcalariymis ve gitmeyecekmis :( nefes aldigim icin seviniyorum ama burnumun goruntusu yuzunden psikolojim bozuldu. Senin ne kadar oldu cnm ameliyat olali

Back
X