- 5 Nisan 2019
- 147
- 27
- 98
- 29
- Konu Sahibi Sinemcikss
-
2.seneye biraz daha oturur burnunuz ama cok da bir sey degismez. Belki kalkiklik cok az iner ama burun sekli suanki gibi kalir
Ben de ameliyat olmuştum, sorunum nefes alamama idi. Doktor bana ödem oluşturacak yiyecekler yemezsen çabuk iyileşir bir senede oturur dedi. Ben dinlemedim tuz ve şekeri bol yiyen biriyim. Şişliklerin inmesi iki buçuk seneyi buldu. Bende hissizlik olmadı. Hatta yüzümde morluk da çok az oldu. Aynı doktora arkadaşım da gitti onda hem morluk çoktu hem hissizlik vardı. Bünyeyle ilgiliymiş, doktor ona öyle açıklama yapmış. Onun burnu benden daha hızlı iyileşti.
Şekil olarak çok değişiklik istemedim. Dolayısıyla aynı oldu. Fakat şişlik varken büyük duruyor onu dert etmeyin düzelir.burun delikleriniz nasıl peki? ilk haliyle aynı mı kaldı
cevap için çok teşekkürler, ah evet şu an benim öyle fakat 3. ayım bitiyor hâlâ büyük, sizin ne zaman düzelmişti?Şekil olarak çok değişiklik istemedim. Dolayısıyla aynı oldu. Fakat şişlik varken büyük duruyor onu dert etmeyin düzelir.
1 sene sonra bile mi?keşke olmadaydım ya, gözlerimin şekli bile bi garip
yok ben 3. ayı bitiriyorum 85. gündeyim1 sene sonra bile mi?
Size sormadimyok ben 3. ayı bitiriyorum 85. gündeyim
kusura bakmayın ama benim cevabımı alıntılayıp cevap yazmışsınız dolayısıyla cevap verdimSize sormadim
Ozur dilerim konu sahibine sorcaktimkusura bakmayın ama benim cevabımı alıntılayıp cevap yazmışsınız dolayısıyla cevap verdim
estağfirullah özüre gerek yokOzur dilerim konu sahibine sorcaktim
nasıl inmedi acaba? ilk haliyle aynı kalması imkansız değil mi?
iki burun aranızdaki o çıkıntı yok mu?
bu arada iki göz aranız eskisi gibi mi
Aa inanmıyorum 2 buçuk seneeee... yani iyileşecekse tabii ki beklenir. Benim burun ucum taş gibi sonuçta onun yumuşaması şart. Yani hatalı ameliyat mı diye düşünüyorum sonra burun ucum sert herhalde ödemdir vs. Diye düşünüyorum..Ben de ameliyat olmuştum, sorunum nefes alamama idi. Doktor bana ödem oluşturacak yiyecekler yemezsen çabuk iyileşir bir senede oturur dedi. Ben dinlemedim tuz ve şekeri bol yiyen biriyim. Şişliklerin inmesi iki buçuk seneyi buldu. Bende hissizlik olmadı. Hatta yüzümde morluk da çok az oldu. Aynı doktora arkadaşım da gitti onda hem morluk çoktu hem hissizlik vardı. Bünyeyle ilgiliymiş, doktor ona öyle açıklama yapmış. Onun burnu benden daha hızlı iyileşti.
İnşallah burun ucum biraz daha iner de şu burun deliklerim küçülür belki o zaman birazcık2.seneye biraz daha oturur burnunuz ama cok da bir sey degismez. Belki kalkiklik cok az iner ama burun sekli suanki gibi kalir
Evet sert oluyor sonra yumuşuyor. Bu şikayetlerin hepsi ödemin yarattığı şişlikten dolayı. Ben de hatalı mi yaptı geçmicek mi diyordum ama uzun sürse de geçti gitti :)İnşallah burun ucum biraz daha iner de şu burun deliklerim küçülür belki o zaman birazcık
Yaa bir nebze de olsa içime su serptiniz :)) çok teşekkür ederim. Peki ya burun delikleri için ne diyorsunuz? Ona çare yok galibaEvet sert oluyor sonra yumuşuyor. Bu şikayetlerin hepsi ödemin yarattığı şişlikten dolayı. Ben de hatalı mi yaptı geçmicek mi diyordum ama uzun sürse de geçti gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?