merhaba. Kemerli büyük Ama eğrilik vs olmayan bir burnum vardı. Temmuz 2018de Ameliyat oldum. Atel varken dahi burnumda eğrilik olduğunu düşünüyordum, doktor ödem diyordu. Atel çıktı aylar geçti derken ilk etaptaN itibaren eğri olduğu bariz belli de olsa ödem sayesinde diğer kusurlar belli olmuyordu. Zamanla ödem indikçe burnumdaki kıkırdak kusurları ortaya çıktı ki bu 6-7.ay civarına tekabül ediyor. Burun ucu da düşmeye başladı derken 2.senenin sonunda patlıcanımsı eğri büğrü ucu düşük bir burnum olmuştu
Tabi yine ilk haline kıyasla iyiydi belki görüntüsü ama hatalı işlem vardı sonuçta. 11 gün önce revizyon oldum. Eğrilik hala var giderememiş doktor anlaşamamışız Sanırım :):):):) ama yeniden kıkırdakta vs deformasyon olacak mı ya da burun ucu düşecek mi zaman gösterecek bunu. Yani deformasyon olmazsa ve burun ucu düşmezse bu eğri burun da bana yeter gibi geliyor. Ama sonucun garantisi De yok işte ihtimaller üzerinden konuşuyorum hep..
diyeceğim o ki ciddi anlamda şans işi bu ameliyatlar.. doktoruma çok güvenmiştim, çok içime sinmişti, hakkında hiç kötü yorum da bulamamıştım o vakit. Sonradan çok pişman oldum ama geç kalmıştım artık tabi :):)
ama pişmanlığım “keşke yaptırmasaydım” değil “keşke başka doktora yaptırsaydım” şeklinde. Yani doktor seçimi çok önemli.
seni rahatsız eden kısım dolgu ile halledilecek bir şey ise bence de dolgu yaptırman daha iyi olur gibi :)