• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği öncesi-sonrası yaşadıklarım

5.gunumuzz morluklarim sarardi sisliklerim yanaklarimda daha hafif gibi.Tamponlarim hala kaldigi icin uyuyup uyanmam cokkk zor.Ozellikle sabahlarim cok kotu geciyor.Yarin aksam 6da tamponlarim alinicak.Acir mi diye cok merak ediyorum.Sag deligimin ucuna kadar geldi tampon ama sol tarafi goremiyorum hahaha :) Esteworld etilerde volkan beye oldum ameliyatimi
O zaman yarın tamponların çıkınca güzel bir rahatlama yaşayacaksın:) benim sadece 1 gün kalmıştı o bakımdan şanslıydım. Tamponlar çıkınca da nefes alamıyorsun ama o içerideki doluluk hissi baya bir azalıyor en azından. Asıl rahatlama dikiş ve alçı da çıktıktan sonra yaşanıyormuş ben de onun için gün sayıyorum :) Tamponların çıkarılmasında acı duyulmuyor merak etme sadece böyle bir şey çekiliyor hissi, acı yok kesinlikle rahat olabilirsin.

Ameliyatımı ayın 7sinde oluyorum. Ameliyatımın 5,6 ve 7. günleri bayrama denk geliyor. Tabi bu sırada tamponlar içeride olacak. Bayramdan dolayı süreç uzayacak gibi... Okuduğum kadarıyla da en zor kısım tamponlarla idare etmek gerekn ilk 5-6 gün. Moralim bozuldu şu anda.:KK43::KK43:
Belli olmaz canım tamponların çıkarılması doktoruna ve ameliyatın durumuna bağlı olarak değişiyor kendini şartlama o şekilde. Bence muhtemelen bayrama kalmadan çıkartacaktır çünkü ortalama 1 hafta sonra alçı çıkarılma aşamasına geliniyor. Benim tamponlarım 1 gün sonra çıkarıldı mesela

ben de 8inde olacağım canım inşallah, kaderimiz bir nevi aynı :)
Size de geçmiş olsun şimdiden :) Sayılı gün çabuk geçer olacak ve bitecek hemencecik :) Siz nerede ve kime oluyorsunuz ameliyatınızı? Burnunuzdan şikayetiniz neydi nasıl bir burun istiyorsunuz?

Belli olmaz canım tamponların çıkarılması doktoruna ve ameliyatın durumuna bağlı olarak değişiyor kendini şartlama o şekilde. Bence muhtemelen bayrama kalmadan çıkartacaktır çünkü ortalama 1 hafta sonra alçı çıkarılma aşamasına geliniyor. Benim tamponlarım 1 gün sonra çıkarıldı mesela
dediğin gibi olursa çok iyi.. bunlar tekrar konuşulur doktorla zaten, bakalım nasıl olacak

Allah kolaylık versin hepimize :)
amin canım :)

Size de geçmiş olsun şimdiden :) Sayılı gün çabuk geçer olacak ve bitecek hemencecik :) Siz nerede ve kime oluyorsunuz ameliyatınızı? Burnunuzdan şikayetiniz neydi nasıl bir burun istiyorsunuz?
Kocaeli’de olacağım. Burnumda hem deviasyon hem de et büyümesi vardı. Yani çok zor nefes alıyordum. Fakat tabi ki temel isteğim şeklinin düzeltilmesi :D Kemerli bir yapısı var, ayrıca ucu da öne doğru düşük biraz. Umarım istediğimiz burunlara kavuşuruz zaman geçtikçe ^^

Yepyeni bir günle sizlere merhaba kızlarr :temizlik: Şükürler olsun bir güzel güne daha uyandık. Bugün ameliyatımın 6.günü oldu. Tabi uyanınca ilk iş hemencecik aynaya koşturdum bakalım bugün nasıl bir surat beni bekliyor diye :21: Morluklar artık sapsarı oldu yani yüzde doksan beş gittiler, mor kısım kalmadı bile çok şükür :KK28: Alçının çıkmasına da son 2 gün dayan dayan dayan :mad: Ama biraz biraz nefes alıp verebiliyorum biliyor musunuz? Size önerim şu deniz suyunu iyi kullanın gerçekten bence etkisi oluyor. Şişliklerim de yok oldular gittiler neredeyse :) Şu alçı çıksın da yüzümü burnumu bi tamamen göreyim artık özledim yahu :)

Yepyeni bir günle sizlere merhaba kızlarr :temizlik: Şükürler olsun bir güzel güne daha uyandık. Bugün ameliyatımın 6.günü oldu. Tabi uyanınca ilk iş hemencecik aynaya koşturdum bakalım bugün nasıl bir surat benSüpei bekliyor diye :21: Morluklar artık sapsarı oldu yani yüzde doksan beş gittiler, mor kısım kalmadı bile çok şükür :KK28: Alçının çıkmasına da son 2 gün dayan dayan dayan :mad: Ama biraz biraz nefes alıp verebiliyorum biliyor musunuz? Size önerim şu deniz suyunu iyi kullanın gerçekten bence etkisi oluyor. Şişliklerim de yok oldular gittiler neredeyse :) Şu alçı çıksın da yüzümü burnumu bi tamamen göreyim artık özledim yahu :)
Süper gelişmeler duyuyorum! :KK55: Nefes alabilmene sevindim, sprey en yakın arkadaşım olacak heheheh :KK25: Valla ben de burda merak ediyorum burnunun son halini :KK70:

Süper gelişmeler duyuyorum! :KK55: Nefes alabilmene sevindim, sprey en yakın arkadaşım olacak heheheh :KK25: Valla ben de burda merak ediyorum burnunun son halini :KK70:
Ben burayı resmen günlük gibi kullanıyorum her gün yazıyorum durumları filan ama inşallah sıkılmıyordur ya kimsecikler :)

Yepyeni bir günle sizlere merhaba kızlarr :temizlik: Şükürler olsun bir güzel güne daha uyandık. Bugün ameliyatımın 6.günü oldu. Tabi uyanınca ilk iş hemencecik aynaya koşturdum bakalım bugün nasıl bir surat beni bekliyor diye :21: Morluklar artık sapsarı oldu yani yüzde doksan beş gittiler, mor kısım kalmadı bile çok şükür :KK28: Alçının çıkmasına da son 2 gün dayan dayan dayan :mad: Ama biraz biraz nefes alıp verebiliyorum biliyor musunuz? Size önerim şu deniz suyunu iyi kullanın gerçekten bence etkisi oluyor. Şişliklerim de yok oldular gittiler neredeyse :) Şu alçı çıksın da yüzümü burnumu bi tamamen göreyim artık özledim yahu :)

Dikislerimi ve tamponlarimi bugun aldirdik ve inan tampon ciktiktan sonraki rahatligi ben suana kadar yasamamistim resmennn oksijen yuzu gordum gunler sonra :halay:Carsamba burunlarimizin goruntusune kavuscaz bi heycan bi heycan o_OBenimde morluklarim sapsari, sunger bob gibiyim ama goz kapagimin ustunde bir cizgi morluk var sanki eyeliner cekmisim gibi o da bi tuhaf:KK48:

Deniz suyu dediğiniz ne acaba? Eczanede falan mi satiliyo? Cahillik başa bela bilemedimB-)

Dikislerimi ve tamponlarimi bugun aldirdik ve inan tampon ciktiktan sonraki rahatligi ben suana kadar yasamamistim resmennn oksijen yuzu gordum gunler sonra :halay:Carsamba burunlarimizin goruntusune kavuscaz bi heycan bi heycan o_OBenimde morluklarim sapsari, sunger bob gibiyim ama goz kapagimin ustunde bir cizgi morluk var sanki eyeliner cekmisim gibi o da bi tuhaf:KK48:
Dikişlerini aldırırken acıdı mı canımm?? Benim dikişler ve alçı beraber çarşamba çıkacak

Yarın ameliyatımı oluyorum, büyük gün geldi :KK71: bu akşam tasarım tekrar konuşulacak, son muayene yapılacak ve ayrıntılar konuşulacak. Saati de akşam belli olacak. Allahım inşallah her şey yolunda gider sonuç istediğim gibi olur... Bi an öncr evde dinlenme evresine gelmek ve 1 haftayı atlatmak istiyorummm:KK3::KK25:

Yarın ameliyatımı oluyorum, büyük gün geldi :KK71: bu akşam tasarım tekrar konuşulacak, son muayene yapılacak ve ayrıntılar konuşulacak. Saati de akşam belli olacak. Allahım inşallah her şey yolunda gider sonuç istediğim gibi olur... Bi an öncr evde dinlenme evresine gelmek ve 1 haftayı atlatmak istiyorummm:KK3::KK25:
Yaaa her şey şıp diye geçecek hiç merak etme :) Bak benim 7.günüm resmen nasıl geçtiğini anlamadım bile :)

Ben de bugün gittim, tasarım için fotoğraf çekildim. Perşembe ameliyat olacağım inşallah. Hepimize bol şans kızlar :)

Back