• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği öncesi-sonrası yaşadıklarım

Geçmiş olsun.
Ve yeni mırnınız hayırlı olsun şimdiden.:KK15:
İleriye dönük estetiksel anlamda bende ameliyat olmak istiyorum ama bakalım hayırlısı :halay:

Geçmiş olsun.
Ve yeni mırnınız hayırlı olsun şimdiden.:KK15:
İleriye dönük estetiksel anlamda bende ameliyat olmak istiyorum ama bakalım hayırlısı :halay:
Sizin burnunuzdan şikayetleriniz neler? Neden karar verme aşamasına geçmektense beklemeyi tercih ediyorsunuz bakalım anlatın bize :)

Canım hoşgeldin tekrardan, inşallah istediğin burna kavuştursun :)
Canımm hoşbulduk tekrardan:) İnşallah çok güzel olur yaa ben de heyecanlıyım gerçekten. Yeniden narkoz yemek korkutuyor :( Sen neler yapıyorsun görüşmeyeli evlilik hazırlıkları başlamış anlaşılan Tikkabillaam:)

Canımm hoşbulduk tekrardan:) İnşallah çok güzel olur yaa ben de heyecanlıyım gerçekten. Yeniden narkoz yemek korkutuyor :KK43: Sen neler yapıyorsun görüşmeyeli evlilik hazırlıkları başlamış anlaşılan Tikkabillaam:)
Narkozdan hiç korkma canım, çok basit bir iş o.. Ne ağır kalp hastaları, ne minik bebekler alıyor bir şey olmuyor. Sen gönlünü ferah tut. Evet evlilik hazırlıkları başladı ama daha doğru düzgün bir şey yok ortada, tarih var sadece :)

Narkozdan hiç korkma canım, çok basit bir iş o.. Ne ağır kalp hastaları, ne minik bebekler alıyor bir şey olmuyor. Sen gönlünü ferah tut. Evet evlilik hazırlıkları başladı ama daha doğru düzgün bir şey yok ortada, tarih var sadece :)
Hangi şehirde olacak ve tarih ne? Nasıl bir gelinlik istiyorsunn hazır mı alacaksın diktirecek misin??

Ameliyattan önce yapılması gereken herhngi birşey söyledi mi mustafa bey size acaba
Hayır kısa bir görüşmemiz oldu zaten. Yapacağı işlemlerden kısaca bahsetti. Tanışıklığımız önceye dayandığı için güven problemim yok o yüzden süreç daha hızlı ilerledi. Ameliyattan bir gün önce tahliller için gideceğim. Ameliyat günü ameliyattan önce doktorumla ayna karşısında tekrar görüşüp en ince ayrıntılarıyla taze taze tekrar konuşacağız işlem detaylarını. Siz de mi görüştünüz mustafa kemal beyle?

Öncelikle şimdiden geçmiş olsun kolayca atlatırsınız umarım...
Peki bu deviasyondan ötürü dışarıda d olan eğrilik tam anlamıyla düzelebilir diyor mu Mustafa Kemal bey ? Eğri burun en zor burun diyor birçoğu.
Deviasyon ve hafif eğrilik şikayetlerim var doktor arayışındayım , Abdülkadir Göksel ve Muhammet Dilber arasında karasızım, sizin de ameliyat sonrası görüşlerinizi bekliyor olacağım . :) umarım dilediğiniz güzellikte olur burnunuz. Kolaylıklar :)

Son düzenleme:
Back