• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği öncesi-sonrası yaşadıklarım

Kızlar ben de ameliyat oldum sizce burun delikleri orantılı mi ?

Eklentiler

• 20160829_105214-1.jpg
    20160829_105214-1.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 463
Yarın ameliyat olacak arkadaşlar dualarımız sizinle inş çook güzel geçer ameliyatınız ve sonrasında da herşey gönlünüzce olur :) perş günü de benim ameliyatım var Allah hepimizin yardımcısı olsun

ayrıca bilen biri varsa cevaplayabilir mi?? doktor burnun hala yamuk olduğunu kabul ederse yapacağı ikinci amaeliyattan ücret talep eder mi kızlar ne diyorsunuz?

ya bana daa öyle geliyor , yan profilden beğendim ama ön taraftan burunumu hic beğenmiyorum. doktor burnun iki yanını aynı şekilde toparlamamış gibi geliyor
Benımde ilk ameliyatımda böyleydi düzelmiyor boşuna ümitlenme canım.
Doktor hatasını kabul ederde 2.ameliyat yaparsa ücret almaması lazım hastane parası dışında.
Ama bunu ilkte yapamayan doktor 2.de yapar mı orası meçhul..

Merhaba arkadaşlar ancak yazabildim kusura bakmayın.. Ameliyatım 31 ağustosta sabah 8.30da gerçekleşti. Yaklaşık 1 saat 10 dakika kadar sürdü. Ameliyattan sonra odama alındım, 2 saat süresince sürekli olmamak şartıyla buz tampon uyguladık. Bu süre içinde serumla ağrı kesici ve mide bulantısı için ilaç verildi. Ameliyattan sonra gayet iyiydim hiç ağrı hissetmedim, hatta enerjim de yerimdeydi :) 16.30 gibi doktorum yanıma geldi ameliyatım hakkında bilgilendirmede bulundu. Sorunsuz geçtiğini anlattı. Bir gün sonra gelip tamponları çıkarttırabileceğimi söyleyip taburcu etti. Saat 17.00 gibi hastaneden çıkışımı yaptım. Eve gittiğimde de gayet kendimi iyi hissediyordum. Evde tavla bile oynuyordum :) 4-5 gün süreyle dik pozisyonda yatacaktım ve 1 hafta kadar duş almamam gerekiyordu. Bunun dışında bir şey yoktu dikkat edeceğim. Doktor antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Bir de tampon çıktıktan sonra kullanabileceğim bir sprey önerdi. İlk 3 gün şişkinliklerimin ve morluklarımın artabileceğini ama daha sonra yavaş yavaş azalmaya geçeceğini belirtti. Dün 16.00 gibi doktorumun yanına gidip tamponları çıkarttırdım. Sprey kullanmaya başladım. Hala burnum tıkanık ve ağzımdan nefes almaya devam ediyorum ama bu çok normalmiş. Zaten bu süreç içerisinde sizi rahatsız eden tek nokta bu oluyor çok şükür ağrım sızım yok. Bugün 3. Günüm ve o kadar az morluk ve şişkinliğim oldu ki ben bile şaşırdım doğrusu. Yanaklarımda hafif dolgunluk var ve üst dudağımda gerginlik var, gözlerimin de iç köşesinde minicik morluklar oluştu onun dışında gayet iyi durumdayım. Ah bir de nefes almaya başlayabilsem.. Haftaya çarşamba da yani ameliyatın üstüne tam 1 hafta geçtikten sonra alçım çıkacak. Bana sormak istediğiniz şeyler olursa buradayım cevaplayabilirim. Sevgiler..

Merhaba arkadaşlar ancak yazabildim kusura bakmayın.. Ameliyatım 31 ağustosta sabah 8.30da gerçekleşti. Yaklaşık 1 saat 10 dakika kadar sürdü. Ameliyattan sonra odama alındım, 2 saat süresince sürekli olmamak şartıyla buz tampon uyguladık. Bu süre içinde serumla ağrı kesici ve mide bulantısı için ilaç verildi. Ameliyattan sonra gayet iyiydim hiç ağrı hissetmedim, hatta enerjim de yerimdeydi :) 16.30 gibi doktorum yanıma geldi ameliyatım hakkında bilgilendirmede bulundu. Sorunsuz geçtiğini anlattı. Bir gün sonra gelip tamponları çıkarttırabileceğimi söyleyip taburcu etti. Saat 17.00 gibi hastaneden çıkışımı yaptım. Eve gittiğimde de gayet kendimi iyi hissediyordum. Evde tavla bile oynuyordum :) 4-5 gün süreyle dik pozisyonda yatacaktım ve 1 hafta kadar duş almamam gerekiyordu. Bunun dışında bir şey yoktu dikkat edeceğim. Doktor antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Bir de tampon çıktıktan sonra kullanabileceğim bir sprey önerdi. İlk 3 gün şişkinliklerimin ve morluklarımın artabileceğini ama daha sonra yavaş yavaş azalmaya geçeceğini belirtti. Dün 16.00 gibi doktorumun yanına gidip tamponları çıkarttırdım. Sprey kullanmaya başladım. Hala burnum tıkanık ve ağzımdan nefes almaya devam ediyorum ama bu çok normalmiş. Zaten bu süreç içerisinde sizi rahatsız eden tek nokta bu oluyor çok şükür ağrım sızım yok. Bugün 3. Günüm ve o kadar az morluk ve şişkinliğim oldu ki ben bile şaşırdım doğrusu. Yanaklarımda hafif dolgunluk var ve üst dudağımda gerginlik var, gözlerimin de iç köşesinde minicik morluklar oluştu onun dışında gayet iyi durumdayım. Ah bir de nefes almaya başlayabilsem.. Haftaya çarşamba da yani ameliyatın üstüne tam 1 hafta geçtikten sonra alçım çıkacak. Bana sormak istediğiniz şeyler olursa buradayım cevaplayabilirim. Sevgiler..
Çok güzel anlatmışsınız, 5 Gün sonra da kısmetse ben ameliyat oluyorum, yazdıklarınız gerçekten işe yarar şeyler, öncelikle çok teşekkürler. :) Operasyonunuz kapalı teknik mi açık teknik miydi? Bana kapalı teknik yapılacakmış sanırım post-op etkileri az oluyormuş sizde hangi teknik kullanıldı?

Çok güzel anlatmışsınız, 5 Gün sonra da kısmetse ben ameliyat oluyorum, yazdıklarınız gerçekten işe yarar şeyler, öncelikle çok teşekkürler. :) Operasyonunuz kapalı teknik mi açık teknik miydi? Bana kapalı teknik yapılacakmış sanırım post-op etkileri az oluyormuş sizde hangi teknik kullanıldı?
Şimdiden size de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum o halde :) Operasyonum kapalı teknikle uygulandı. Kapalı ile açığın arasındaki fark sadece iki burun deliği arasındaki kısma kesi yapılıp yapılmaması zaten. Açık teknikte o bölgede biraz iz kalabiliyor. Gerçekten post-op olarak sadece burun tıkanıklığı sıkıntısı var başka ne ağrı ne de sızı hiçbir şikayetim olmadı. Burnum açılsa da artık nefes alsam canım sıkılıyor bu duruma :( enerjim kalmadı :(

Şimdiden size de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum o halde :) Operasyonum kapalı teknikle uygulandı. Kapalı ile açığın arasındaki fark sadece iki burun deliği arasındaki kısma kesi yapılıp yapılmaması zaten. Açık teknikte o bölgede biraz iz kalabiliyor. Gerçekten post-op olarak sadece burun tıkanıklığı sıkıntısı var başka ne ağrı ne de sızı hiçbir şikayetim olmadı. Burnum açılsa da artık nefes alsam canım sıkılıyor bu duruma :KK43: enerjim kalmadı :KK43:

Her şey yolunda görünüyor yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla :) Tek derdimiz burun tıkanıklığı olsun, bu da geçer :)

Evet ama gerçekten gıcık ediyor insanı yahu :110: bir çözümü olan var mı aceba :işsiz:
peki lokal anestezi ilemi yapildi ameliyat bende olucamda cok korkuyorum haberlerde gosteriyorlar falan mikrop kapmis birsey olmus zaten stressli birsey bide onlari gordum kararsizlikdan kafayi yicem en sonunda olsammi olmasammi ya birsey olursa diye dusune dusune

Back