Burun Estetiği Öncesi Bir Daha Düşünün

Merhaba nasıl oldu burnunuzda odemlerde inme var mı. Sizin gibi aynı hataya bende düştüm doğal olsun dedim ama.simdi bakıyorum fazla bir oynanma yok. İki kasımın ortası kemik yani torpulenmemis yüksek kalmış. Boşu boşuna onca eziyet çektim. 2 hafta oldu benimm

3 hafta olacak iki gün sonra. Pek bir değişiklik yok. Hatta bugün ameliyattan sonra ilk defa gören biri hiç degsiilik fark etmedi benim de yüksek kaslarımın ortası. Bir tek kemer gitmiş o kadar

Evet çıktı tamponlar o ödemli hali yok ama hala kalkık bir burun maalesef

Benimde üst dudağım çok hareket edemiyor sizindemi öyle. İçteki ince ip gibi et adeta yok aşağı sarkık gibi ğst dudağım
Ay ilk defa karşılaştım şuan evet bende daha bugün baktım o dediğiniz ip gibi olan yer bende de nerdeyse yok gibi işlem yapmış zaten ordan ama bana sormadan gülme kaslarını zayıflattık diyor bana bide geçicek diyor ama o kısalan yer bidaha uzamazki çok mutsuzum

Valla aynen öyle artık bununla idare ederim 2-3 sene sonra belki düşünürüm tekrardan düzelmezse
Ben dusunmem artık. Ben zaten nefes problemi yüzünden ameliyat oldum. Olmuşken de estetik oldum. Zaten burnum harika olsaydı da çok güzel olmayacaktim bazı insanlar şanslı..doğuştan güzeller. Benim etrafımdakiler de beni böyle kabule etsin ne yapayım

Bende başından sonuna kadar pişman olup isyan edenlerdenim . 8.aydayım baya alıştım canlı olarak değil de fotoğrafta beğenmeye başladım kendimi bu da bi gelişme

Farkediyor ben 8 aya girdim ve depresyondan şükür çıktım.zerre kadar beğenmediğim burnuma biraz alıştım ve doğallaşmaya başlıyor. Kiminin ise 15 ayda bile ancak oturuyor. Ayrıca dünyanın sonu değil düzeltme şansımız var kader böyleymiş

Ya bir şey soracağım benim ameliyatım olalı 10 gün oldu. Ama sanki ameliyat olmadım aynı büyük burun. Şişler inince hakikaten küçülüyor mu ne kadarı küçülüyor

Aynı durumdan bende şikayetçiyim benim burdumda domuz burnu gibi sırtı oyuk 3 sene oldu doktor araştırıyorum bu sefer iyi karar vermek istiyorum ama doktor bulamıyorum siz hangi doktora olduğunuz ameliyatınızı

Çok kalkık be geniş yüzümle uyumsuz burnum revizyondan çok korkuyorum
Ahmet İslam, Memet Yazar ve Volkan Sunter'i düşünüyorum ben. Memet Yazar bana benzeyen bir vakayı yapmış ama fiyatı da çok fazla bilemiyorum malesef ona para biriktirebilir miyim

Açıkçası revizyondan bende korkuyorum kaburgadan kıkırdak alınması beni korkutuyor ama bazen de bu burunla olmaz diyorum. 4.aydayım, bu süreçte araştırma yapıyorum bende.

Bu arada size özelden mesaj atıyorum onları görüyor musunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…