Kesinlikle katılıyorum. Ameliyatı olalı 2 aya yaklaşıyorum. İşin ameliyat kısmı enn en ennn rahat kısım, ağrı sızı acı zaten sıfıra yakın özellikle kapalı teknikle olduysanız.
Ama gelelim post-op sürecine… alıntıladığım yorumdaki arkadaşın da dediği gibi önemlü olan kendinizi psikolojik olarak hazırlamak. Yüzünüzün tam ortasında Her gün değişen bi organ. Bi sabah uyanıp bayıldığınız burnunuzu ertesi gün söküp atasınız geliyor
ameliyat olacaklar bunu hafife almadan düşünsün. Aylarca süren bi gelgit haline hazır mısınız? kaldırabilecek misiniz? Yoksa birqz daha mı zamana ihtiyacınız var gerekli psikolojiyi oturtmak için? Bu açıdan psikolojik ön hazırlığın herşeyden önemli olduğunu düşünüyorum.
4 günde kafayı yiyen arkadaş için de allah sabır versin diyorum. Daha ameliyatın kanı kurumamışken bu şekilde delirdiyseniz devamındaki 6aylık süreçte umarım kendinizi kaybetmezsiniz
bubarara sürecin en rahat kısmı yemin ederim tamponlu atelli bantlı kısmı hisjjsja kral çıplak olunca sınavınız da başlıyor.
Herkese kararlarında ve süreçlerinde booooolll şans ve kolaylıklar diliyor, sizi psikolojik olarak sürece hazırlık kampına davet ediyorum