Evet dogru söylüyorsunuz, yaptirsak bir dert yaptırmasak bir dert. Ameliyat olmasaydınız hep bir acaba nasil olurdu düşüncesiyle yaşayacaktınız, ameliyat olup beğenmeyince de keşke ile yaşamak zor. Ben aslında içten içe huzurluyum, insanlarla fazla muhatap olmak zorunda olmadığım bir işim var, haliyle burnumla dalga geciyorsalar bile pek duymadığım için moralim bozulmuyor. Ama güzel görünmesini de istiyorum. Bence sizin burnunuz daha değişecektir, şişlikler inince. Ozellikle de kalın derili hastalarda ödemlerin ve sisliklerin inmesi 1 yili bulabiliyor. Ve zamanla burun ucunda düşme oldugu için kavis göze daha hoş gelebiliyor. Bence 1 yıl sonrasında içinize daha çok sinen, daha çok mutlu hissettiğiniz bir burnunuz olacak. Cunku bu takip ettim doktorlar arasında kalın derili hastalariyla video çekenler var, ilk ay, altı ay, bir yıl arasında büyük bir değişim var. Size kalın ya da orta kalın derili demiş miydi doktor? Bir de ameliyatınızı yapan bu instagramda ünlü olan doktorlardan biri miydi yoksa fazla tanınmamış biri mi?