Burun estetiği oldum...

resimleri göremesemde hepinize geçmiş olsun kızlar bende burun ameliyatından çok korkanlardanım ve bu aralar doktor armaya başlamıştım sizin yorumlarınızdan sonra öyle çok bi araştırma yapmama gerek kalmadı sağolun :) bende gidip bir görüşeyim ama önce parayı denkleştirmem lazım :)) yalnız size bir sorum olacak benim en korktuğum şey tamponların çıkartılması ameliyat olanlar onu öyle bir anlattılar ki acayip gözüm korktu :18: çok acıtıyor mu

he bu arada benim burnumda kemer yok kemik büyümesi var ama böyle yana doğru büyüyor nefes almamıda engelliyor mesela geceleri sol tarafıma dönüp yatamıyorum nefes rahat alamadığımdan

Bende annem için araştırıyorum seninle aynı şikayeti yaş ilerledikçe kemik daha çıkık son zamanlarda ağrıları da oluyonefes almada da problemi var kbb estetik cerraha git diyor bu Alper beye gitsek oluyo mu ilgi ve bilgi alanı ne oluyo

Bide şu görüntüleri bi göremedik yani....

bişey sorabilir miyim burun alçılı iken burun temizliğini nasıl yapıyordun?
burnun alçıdayken sana temizlemeni tavsiye etmiyo..yasak yanikendiliğinden akmasını bekliyosun gazlı bez veriyor felan..fısfıs veriyor sıkıp bırakıyosun sümkürmek yok.krem veriyor dışına sürüyosun daha çabuk iyileşsin die..böyle yani

resimleri ara ara yükleyip kaldırıyorum akşam yüklerim tekrar..korkulacak hiç birşey yok.öyle güven veriyorki doktor bey ben hiç korkmadan girdim pişmanda değilim iyiki olmuşum.tamponlar çıkarırken acı yok eli hafif gerçekten..öyle anlattıkları gibi zor değillll

kız yüklicem tekrar tamam tamam... ilgi bilgi alanı demişsin ayıp ediyosun deryaa işinin ehli bir doktor ben ondan başkasına güvenemedim 2 sene araştırdım..şuan hava yollarım ful açık nefes alabiliyorum..annene şiddetle tavsiye ediyorum şekerim

Annem Dr.la görüştü 3.5milyar istiyo sigortaya gitti nasıl oluyo devlet karşılamaz mı üniversiteye mi gitsek orada pahalı mı böyle hiç nefes alamaz oldu bide bayağı kemik görünüyor yüzünde göz kenarından aşağı bilmiyom ne olcak

bende gittiğimde o fiyatı vermişti 3250 falandı 3000e olmuştum araştırma hastanelerinde çok daha pahalı..doktor yaparsa tabi..öğrencilerin elinede kalırsan kobay gibi kullanıyolar demişlerdi bana..bende korkumdan hiç gitmedim.hayırlısı olsun canım.ben ameliyat olalı hiç nefes problemi yaşamadım ve hiç kötü bir eleştiride almadım aksine iltifatlardan çok memnunum. iyiki alper beye olmuşum diyorum.
cnm merhaba bende alper beye olmak istyrm ama ulaşamadım yardımcı olurmusunuz .:)))
kendisinin nette adresi var..siteside var araştırabilirsin.doktor olarak çekirge devlet hastahanesinde plastik cerrah.sitesinden numarasını alıp özelinede görüşmeye gidebilirsin..

canım resmlerine baktım gercekten mükemmel olmus ne kdr sürede toparlandın. alper beyin alanı kbb mi estetik cerrahimi .. alper beyi kendi arastırmaların sonucumu buldun yoksa tavsiye üzerine mi gittin.. yardımını bekliyorummm

teşekkür ederim canım.benim morluklarım 4 gün sürdü ama feciydi..doktorum sağolsun önerilerine uydum ve 5.gün düzeldi 6.gün bantlı hali..resimde var.. inanamadım kendime çok değişmiştim.zamanla bantlar çıktı biraz şişti,masajlarımı yapmaya devam ettim ve indi şimdi 5 aylık ve çokkk memnunum.Alper beyin alanı estetik..ama nefes probleminide hallediyor.
Ben 2,3 sene çok araştırdım kbb doktorlarınada gittim ama hiç güvenemedim.istedimki hem dışarıdan hem içeriden nefes alabileyim görüntü olarakta memnun kalabileyim.özeller çok pahalı devlette estetik cerrahada nasıl güveneyim derkeeen.çekirge devlet hastanesinin doktorlarını çok methettiler.bende dedim estetik cerrahıda vardır neden olmasın bir araştırayım ve netten bilgilerine yorumlarına ulaştım kendisinden randevu aldım hastanede görür görmez tamam dedim sağlığımıda burnumuda emanet edeceğim bir doktor.yanılmamışım 1 sene sonra muayenehanesine gittim ve beni tanıdı..hemende gün aldık ve ameliyat oldum.çok ilgili bir doktor aradığımda ulaşabiliyorum söylediklerinin tersi hiçbirşey yaşamadım.her gördüğüm insanada tavsiye ediyorum kendisini

bende senin tavsiyenle buldum alper beyi teşekkür ederim canım rica etsem önden çekilmiş bı foto koyarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…