- Konu Sahibi raporluchatlaq
Ablam şuan ameliyata girdi ve ben gerçekten çok korkuyorum. Alper BAYRAKTAR umarım çok güzel bi burun yapar ooofff çok sitresli bi iş ben nasıl olacam ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de Bursa'da ameliyat olmak istiyorum. raporluchatlaq resimlerini görmem mümkün mü? Ve yarıyıl tatilinde olmam gerekiyor yaza düğünüm var ayrıca Muş'ta görev yapıyorum.Yani zamanım çok kısıtlı olacak.Başka doktorları da araştırmalı mıyım sence?
reyel selamlar, ben de Bursa' dayım. Ablam 11 Aralıkta ameliyat oldu gayet güzel. Aynı doktora ben de 8 Ocakta olacağım. Ben Bursa' da tüm doktorları araştırdım, gittim konuştum. Hiçbiri Alper Bey kadar güven vermedi bana umarım benimkini de iyi yapar. Ben git konuş derim eminim güveneceksin.
buruna göre değişiyor ama ben 3.oo e oldum canım.normalde 3.500 zor bir ameliyattı dediğim gibi5 saat sürdü resimleri görüncede anlıcaksınız.ama mesela bir arkadaş vardı muayenehanesinde o 2.500 olmuştu birtek kemer vardı onda birde nefes preoblemi.benim arrtık hava yollarım full açık çokkk mutluyum çokkk
Karar verdim glcnr hatta Alper Bey' e mail falan da attım cevap bekliyorum.Yarıyıl tatiline de 1 hafta rapor alıp erken geleceğim onun için hemen tarih kararlaştırabilir miyiz acaba? Bir de sen ilk Çekirge Devlet Hastanesi' ne mi gittin, özel muayenehanesi var mı? Süreçten bahsedebilir misin biraz..Ve bir şey daha sorayım:) Nişanlım da araştırıyor da benim için bir arkadaşı Bursa' da yeni tekniklerle ameliyat yapan estetikçi yok demiş burun kemiğini kırarak yapıyorlar falan. Alper Bey yeni teknikleri kullanıyordur dimi..:)
o 3 gün baya stresli geçer..hatta gün gün sayarsın bir hafta 2 hafta derken bir bakmışsın eski burnunu unutmuşsun..bende ocağın 17sinde gidicem 3 aylık olmuş olucak önceki sonraki hallerinin resmini çekicez..umarım seninkide çok güzel olur ve hemen iyileşir resimlerini koyarsın..Ablam şuan ameliyata girdi ve ben gerçekten çok korkuyorum. Alper BAYRAKTAR umarım çok güzel bi burun yapar ooofff çok sitresli bi iş ben nasıl olacam ...
doktorum çekirge devlet hastanesinde plastik cerrah.ben 23 yaşındayım.bence eşin karşıysa zaten öyle uçuk fiyatlı bir doktoruda istemez..zaten fiyatla güzelliğin bir alakası yok bence doktor fark eder..sen hastaneye git randevunu al.o zaten muayenehanesine ön görüşme için çağırır..bütün sorularının cevabını alırsın.çok iyi bir doktor..Arkadaşım merhabalar-bende bursadayım..doktorun hangi hastanede? Ayrıca kaç yaşındasın? Bende 32 yaşındayım ama ameliyat olmak istiyorum-kemer var benimkindede-bende konura gittim..orada muayne oldum..eşim karşı tabide-bende yazın çok araştırmıştım.ama senin dr.ismini duymamıştım..canım bilgi verirseniz sevinirim...........
resimlerim herkese açık birkaç resimde eklicem.eğer işlerinin yoğunluğunu söylersen sana göre bir plan yapar boş bir zaman varsa ayarlar.bende bayram öncesi oldum...başka doktorları bende araştırmıştım ama malesef en güven veren ve memnun kaldığım doktorum oldu..pişmanlık yaşamassın emin ol.Ben de Bursa'da ameliyat olmak istiyorum. raporluchatlaq resimlerini görmem mümkün mü? Ve yarıyıl tatilinde olmam gerekiyor yaza düğünüm var ayrıca Muş'ta görev yapıyorum.Yani zamanım çok kısıtlı olacak.Başka doktorları da araştırmalı mıyım sence?
sen maille bekleme direk hastaneye git ve işinin yoğunluğunu anlat.muayenehanesine çağırır.ücret almıyor.2 görüşmeden sonra ücret konuşur oda en son.alper bey nasıl en sağlıklı olucaksa memnun kalacaksan,burnunun şekline ve rahatsızlığına göre ameliyat yapıyor.açık teknik tercih ediyor.bunları birebir konuşursun canım.senin için hayırlısı olsun...Karar verdim glcnr hatta Alper Bey' e mail falan da attım cevap bekliyorum.Yarıyıl tatiline de 1 hafta rapor alıp erken geleceğim onun için hemen tarih kararlaştırabilir miyiz acaba? Bir de sen ilk Çekirge Devlet Hastanesi' ne mi gittin, özel muayenehanesi var mı? Süreçten bahsedebilir misin biraz..Ve bir şey daha sorayım:) Nişanlım da araştırıyor da benim için bir arkadaşı Bursa' da yeni tekniklerle ameliyat yapan estetikçi yok demiş burun kemiğini kırarak yapıyorlar falan. Alper Bey yeni teknikleri kullanıyordur dimi..:)
senin için iyi olucaksa gel yani...buna değer..ne kadar güzel şeyler söylüyorsun Bursa'ya gelmek istedim bi an resmennnnnnn
geçmiş olsun canım noldu son gelişmeler..ablan nasıl...Hemen tarih kararlaştırabilirsiniz ama sen yinede erken git derim. Ben ilk muayenehanesine gittim. Sonra ablama ameliyat için gün aldık. Ablam ameliyat oldu. Tamponlar alınana kadar hastanede kaldı (3 gün). Yeni mi eski mi teknik derken konuyu açar mısın? Ben fazla bilmiyorum yeni teknikleri
o 3 gün baya stresli geçer..hatta gün gün sayarsın bir hafta 2 hafta derken bir bakmışsın eski burnunu unutmuşsun..bende ocağın 17sinde gidicem 3 aylık olmuş olucak önceki sonraki hallerinin resmini çekicez..umarım seninkide çok güzel olur ve hemen iyileşir resimlerini koyarsın..
doktorum çekirge devlet hastanesinde plastik cerrah.ben 23 yaşındayım.bence eşin karşıysa zaten öyle uçuk fiyatlı bir doktoruda istemez..zaten fiyatla güzelliğin bir alakası yok bence doktor fark eder..sen hastaneye git randevunu al.o zaten muayenehanesine ön görüşme için çağırır..bütün sorularının cevabını alırsın.çok iyi bir doktor..
resimlerim herkese açık birkaç resimde eklicem.eğer işlerinin yoğunluğunu söylersen sana göre bir plan yapar boş bir zaman varsa ayarlar.bende bayram öncesi oldum...başka doktorları bende araştırmıştım ama malesef en güven veren ve memnun kaldığım doktorum oldu..pişmanlık yaşamassın emin ol.
sen maille bekleme direk hastaneye git ve işinin yoğunluğunu anlat.muayenehanesine çağırır.ücret almıyor.2 görüşmeden sonra ücret konuşur oda en son.alper bey nasıl en sağlıklı olucaksa memnun kalacaksan,burnunun şekline ve rahatsızlığına göre ameliyat yapıyor.açık teknik tercih ediyor.bunları birebir konuşursun canım.senin için hayırlısı olsun...
senin için iyi olucaksa gel yani...buna değer..
geçmiş olsun canım noldu son gelişmeler..ablan nasıl...
çok sevindim vesile olduysam..inşallah çok güzel sonuçlar alıcaksın eminim...benden slm söyle..gittiğimde bende bahsedicem çünküsağol canım ablam maşallah çok iyi hiçbir sorun yok şimdilik. Ben de haftaya salı olacağım hala içimden olmasam mı diye bişeyler geçiyor ama ablamı öyle görünce bir an önce olmak istiyorum. ALLAH yardımcım olsun ne zor karar vermek. Bu arada sana çok çok tşk ederim doktoru senin sayende tanıdım
çok sevindim vesile olduysam..inşallah çok güzel sonuçlar alıcaksın eminim...benden slm söyle..gittiğimde bende bahsedicem çünkü
Geçmiş olsun canım umarım hayran kalacağın, çok seveceğin, bakmaya doyamayacağın bir burnun olmuştur..:)
ayyy çok sabırsızım biran önce resim istiyoruuuuuuummm...geçmiş olsun kuzumveee ameliyatımı oldum bugün tam bir hafta oldu alçım çıkacak güzel bi burun bekliyorum dua edin kızlar
ortalama 3000 canımameliyatı ortalama ne kadara yapıyor acaba??? :26: