Burun estetiği oldum...

Uzun bir zaman olmuş artık. Son hali nasıl memnun musun?

selam kizlar uzun zamandir giremedim.sislik adina hicbirsey kalmadi.son hali ayni planladigimiz gibi telefondan girdiim icin resim yukleyemiyorum.ameliyat olmayi dusunenler icin tavsiye ediyorum heyecan yapmayin kizlar guven cok onemli.

selam kizlar uzun zamandir giremedim.sislik adina hicbirsey kalmadi.son hali ayni planladigimiz gibi telefondan girdiim icin resim yukleyemiyorum.ameliyat olmayi dusunenler icin tavsiye ediyorum heyecan yapmayin kizlar guven cok onemli.

10 kasımı artık bekleyemiyorum bile. Gelsede ameliyatımı olsam bitse bu çile. Hergüne buz uygulaması yaptınız mı?

Canım bir şey sormak istiyorum...benim 1.5 ay oldu hemen hemen...BANDAJLAR İLK ÇIKTIĞINDA OLDUKÇA İYİ GÖRÜNÜYORDU,FAKAT SONRA BİR ŞİŞMEYE BAŞLADI Kİ...şuanda da burnumun ucu farkedilir derecede,oldukça şiş...eski burun ucum oldukça küçüktü halbuki...Alper bey masaj verdi burun ucu için..yapmaya çalışıyorum fakat,oldukça acıyor..çok zorlamamaya çalışıyorum hafifçe yapıyorum fakat bu sefer işe yararmı acaba diye düşünüyorum...muhtemelen sana da aynı masajı vermiştir..
sen nasıl uyguluyordun??sıkmı yapıyordun???ve gerçekten işe yarayacakmı bu masajlar????

ya şu fotoğrafları görmek niye bu kadar zor.

canım ben karar vermeden önce sadece muayenehanesinde birkaç hastasını gördüm tesadüfen,yeni ameliyat olmuş...ama emin olki hepsinin de burnu farklıydı...benimki de onlardan farklı oldu...bu yüzden hiç fotoğraf görmek istemedim bile...önemli olan doktora güvenmen ve senin yüzüne gidecek olan burna onun karar vermesi...

meraba,
bu siteye ilk msgim ve sirf bu konu icin uye oldum diyebilirim:)
ben de alper beyden gun aldim ameliyat icin ve cok heyecanliyim. ayni zamanda da endiseliyim.

alper beye ilk gidisimde de karar verdiğimi bildirmek icin ikinci seferde de oncesi ve sonrasi fotolarini gormek istemistim fakat goremedim
o yuzden yaptigi burunlari cok merak ediyoum

uc hafta sonrasina gun aldim ama isimdeki yogunluk yuzunden yilsonuna da erteleyebilirim. raporum kabul edilirse iki haftada biraz da olsa toparlarim diye dusunuyorum aneliyattan sonra. ama tabiki sonuclari bilemeyiz

alper beye ilk gidisimde de karar verdiğimi bildirmek icin ikinci seferde de oncesi ve sonrasi fotolarini gormek istemistim fakat goremedim
o yuzden yaptigi burunlari cok merak ediyoum

bana da fotoğrafları göstermediğini söylemişti...karar vermek için de insan görmek istiyor haklısın...ben 2 hastasını gördüm görüşmeye gittiğimde tesadüfen..öyle karar verdim...istersen özelden sana gönderebilirim benimkini...buraya yükleyemiyorum...

herkes cok iyi diyor ama bir ornek yok elimde. super olur. mail mi tacaksin ya da link mi yollaniyor nasil
ustelik benimkinde cok iscilik olacak bence :) cunku ucunu geri alirmak istiyorum ve burun deliklerimi de kucultmek
boyle de anlatinca kafalarda korkunc birsey olusmasin tabi ama xD

sen sonuctan memnun kaldin mi ne dusunuyorsun? tavsiye eder misin?
animasyonda yaptiginin aynisini uygulayabiliyor mu?
bir de aneliyat sonrasindan endise ediyorum ya kotu olursa diye

mail atabilirim sana...çok kullanmadığın bir mail adresin varsa buraya yazabilirsen...link nasıl yollayabilirim bilmiyorum şuan...önceki halini de atarım...benimde burun ucumu kaldırdı ve kemeri aldı...baya bir değişti ama yine de anlamayanlar var ameliyat olduğumu....:))

sen sonuctan memnun kaldin mi ne dusunuyorsun? tavsiye eder misin?
animasyonda yaptiginin aynisini uygulayabiliyor mu?
bir de aneliyat sonrasindan endise ediyorum ya kotu olursa diye

açıkçası çoook iyi diye bir şey yok burun estetik ameliyatlarında..mutlaka sıkıntılar oluyor..şişlikler vs...sabırlı olmak gerekiyor..bir de aşırı mükemmeliyetçi olmamak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…