- Konu Sahibi raporluchatlaq
-
canım bugün bant çıktı ama hala çok şiş var bikaç gün daha şiş olur sanırım masajla çekilir. Bu haliyle bile çok güzel nişanlım çok beğendi hatta diyor ki şişlikler gitmesine gerek yok böyle bile çok güzelsin :) ağrıma gelince burnumda hiçbir ağrı hissetmedim fakat boğazımdan 5 gün çok çektim ameliyatta boğazımıza bi alet koyuyorlar o tahriş etmiş benimde vücudum çok hassas çok kötü oldum 10 tane serum yedim çünkü yemek yiyemiyordum sanki burnumdan değilde boğazımdan ameliyat oldum :) çektiğime değdi inşallah hep böyle güzel olur... Bu arada merak etmene hiç gerek yok seninkinin aynısı
selam kizlar uzun zamandir giremedim.sislik adina hicbirsey kalmadi.son hali ayni planladigimiz gibi telefondan girdiim icin resim yukleyemiyorum.ameliyat olmayi dusunenler icin tavsiye ediyorum heyecan yapmayin kizlar guven cok onemli.
selam kizlar uzun zamandir giremedim.sislik adina hicbirsey kalmadi.son hali ayni planladigimiz gibi telefondan girdiim icin resim yukleyemiyorum.ameliyat olmayi dusunenler icin tavsiye ediyorum heyecan yapmayin kizlar guven cok onemli.
ya şu fotoğrafları görmek niye bu kadar zor.
meraba,
bu siteye ilk msgim ve sirf bu konu icin uye oldum diyebilirim:)
ben de alper beyden gun aldim ameliyat icin ve cok heyecanliyim. ayni zamanda da endiseliyim.
alper beye ilk gidisimde de karar verdiğimi bildirmek icin ikinci seferde de oncesi ve sonrasi fotolarini gormek istemistim fakat goremedim
o yuzden yaptigi burunlari cok merak ediyoum
herkes cok iyi diyor ama bir ornek yok elimde. super olur. mail mi tacaksin ya da link mi yollaniyor nasil
ustelik benimkinde cok iscilik olacak bence :) cunku ucunu geri alirmak istiyorum ve burun deliklerimi de kucultmek
boyle de anlatinca kafalarda korkunc birsey olusmasin tabi ama xD
sen sonuctan memnun kaldin mi ne dusunuyorsun? tavsiye eder misin?
animasyonda yaptiginin aynisini uygulayabiliyor mu?
bir de aneliyat sonrasindan endise ediyorum ya kotu olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?