- Konu Sahibi raporluchatlaq
merhaba arkadaşım.öncelikle geçmiş olsun seninle aynı durumu yasayan bir arkadaşa denk geldim o dönem.başlarda senin gibi tereddüt etmişti tekrar ameliyat olmaya ama daha sonra istediği sonucu alınca çok memnun kalmıştı.ilk ameliyatlı halimi beğeniyodum ozamanlar ama şimdi iyikide yaptırmışım öyle kalmamalıymış demişti.onunda burnu çok problemliymiş.resmen ucu yamuktu falan diyodu.bazı burunlar tek ameliyatla olmuyo belliki.sende kırılmıştı burnum küçükken falan dedin.peki doktora sordunmu ikinci ufak ameliyatı için ücret alıcakmıymış.sormadıysan kendin öyle umuyo olabilirsin belki almıyodur bilmiyorum..merhaba kızlar ben daha önce yorum yapmıştım bu konuya hatta konuyu açan arkadaşa teşekkür etmiştim çünkü alper bey gerçekten güven verdi bana da haziran ayında ameliyat oldum ama benim burnum tam olarak düzelmedi basit birşey olduğunu zamanla düzeleceğini sandım 3. ayda alper bey istediğin gibi tam düzelmesi için bi daha ameliyat olman gerekiyor dedi ben bir revizyon halleder sanıyordum ki ameliyat yapmaktan yana değilim çok düzelme var gayet iyi dedi ama şunu sölemeliyim 6000tl verdim 2. kez ameliyat olduğum için asgari ücretle çalışıyorum her ay 500tl kredi veriyorum benim hiç şansım yok bu konuda ama yorumlara bakarak gittim bende benim küçükken kırılma olmuştu burnumda horlamaya da devam ediyorum ayrıca ben bi daha o parayı bulup da ameliyat olamam sadece üzülebilirim isteyenlere fotoğraf atabilirim yine görüşmeye gidicem bakalım ne olacak.
canım benimde senin gibi o aylarda olmadı olmazmı felan içim içimi yiyodu.zamanla oturdu şuan harika o 6 günlük bantlar çıktığıındaki görünüme döndü.hele burun ucu ençok su toplayan şişen yeri.yinede alper bey olmalı dediyse bir bildiği vardır. benim bildiğim ücret almıyor eğer gerçekten 2.ameliyata gerek olduguna inandıysa.merhaba sorunumuz biraz aynı..ben de alper beye ameliyat oldum benim ilk rınoplastı ameliyatımdı.aşırı bir şikayetim olmadı...sadece 1. Ve 2. Aylarda şişliklerim fazlaydı...3. Ayda ise şişlikler indikçe burnumun kavisi ve şekli bozuldu...o ilk aydaki kalkıklık falan hiç kalmadı...alper beye 3. Ay kontrolüne gittim ve animasyondan farklı bir sonuç çıktığını alper bey de farketti.o da mükemmeliyetçi bir insan olduğu için ben daha birşey söylemeden revizyon olacaksın dedi.minik bir operasyonmuş ama tabi cerrahlar açısından öyle bizim içinse sıkıntılı ve stresli bir süreç....açıkcası ben revizyon falan deyince moral bozukluğundan işin maddi yönünü düşünmedim...böyle bir durumda cerrahın hastane masrafları dışında para almasını etik bulmuyorum.sonuçta biz o animasyona bakarak giriyoruz ameliyata,yüzde yüz aynısı olmasa bile beklentini karşılamalı birşekilde,
seninki nasıl bir revizyon olacak ve ne kadar istedi alper bey merak ettim şimdi??
ben aylarına göre değişen hallerini eklicem burnumun. kafasında soru işareti olanlara yardımcı ollur belki