- Konu Sahibi Degisikbiseyim
-
Insallah olmayiz bazen bende dusunuyorum benimde boyle duruyor yandan pek kotu degilde onden pek begenmiyorum cok kotu duruyorInsallah 2.ci bi ameliyat düşüncesi insanı mahvediyo
Şiş baya belli oluyo ben de yandan beğeniyorum önden beğenmiyorum ucu top gibiInsallah olmayiz bazen bende dusunuyorum benimde boyle duruyor yandan pek kotu degilde onden pek begenmiyorum cok kotu duruyor
Şiş olduğu için öyle benim sol tarafım böyleydi böyleydi hatta daha beterdi şimdi çok düzgün ama dört ay sürdü düzelmesi ilk aylara hiç aldanmayın inan ki çok değişiyor ben kendimi çok yıprattım altı ay bekle diyenlere inanmadım çok farkediyor daha çok erken karar vermek için insan şiş olduğunu anlamıyor ilk aylarda sabret bekle takıntı yapma aynalara hiç bakma baktıkça daha da çok kusurlu gelirYaa öyle mi diyosun canım mahvoldum ya kac gündür peki benim sağ tarafım çökmüş mu sence yoksa şiş diye mi öyle
Bende surekli oyle dusunuyorum ve gercekten yuzumle uyumlu degil gibi gozukuyor korkuyorum boyle kalicak diye ama daha cok erken dedikleri icin rahatliyorum birazAyy canım ya valla bunları okudukça rahatlıyorum ben de kendimi çok yipratiyorum böyle kalcak falan diye düşünüyorum
Benimde oyle neyseki onceki halimi kimse bilmiyor olucak ama sende okadar dusunme ben artik pek umursamamaya calisiyorumTek sıkıntı bu halde okula gitmeknası gitcem ya herkes bişey dicek
Bunlar da böyle .....
Sağ taraftaki çökük ?burnunuz küçülecek... şu an şiş... biraz sabredin... ameliyat sonrası hemen çekilen foto var ya; ona dönecek
Benim biliyorlar ya 3.sinifimBenimde oyle neyseki onceki halimi kimse bilmiyor olucak ama sende okadar dusunme ben artik pek umursamamaya calisiyorum
olsun insanlarda sonradan alisiyolar yani bende artik oyle oldu arada aralarinda konusuyolar ne zaman duzelicek diye ama duymamazliktan gelmeye calisiyorumBenim biliyorlar ya 3.sinifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?