• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi oldum pişman gibiyim

Insallah 2.ci bi ameliyat düşüncesi insanı mahvediyo
Insallah olmayiz bazen bende dusunuyorum benimde boyle duruyor yandan pek kotu degilde onden pek begenmiyorum cok kotu duruyor

Eklentiler

• 20170905_193121.jpg
    20170905_193121.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 401
  • 20170905_193024.jpg
    20170905_193024.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 392
Aynen dun bana oyle soyledi doktorum insallah oyle olurda bu kalkik burunla gezmek cok kotu bide universite baslicak daha da kotu

Kızlar boşuna endişe edip psikolojinizi mahvetmeyin benim beş ay olacak ucu yamuk şekilsiz burnum bugün daha biraz düzeldi aynadan bakınca şok oldum kenarlar da çok girintili çıkıntılıydı berbattı baya düzeldi ama sol tarafım ilk günden beri kemik çıkıntılı malesef karşıdan bakınca sol tamamen şiş gibi duruyor ama kemik yani anlayacağınız çok ama çok değişiyor yıpratmayın boşuna kendinizi

Yaa öyle mi diyosun canım mahvoldum ya kac gündür peki benim sağ tarafım çökmüş mu sence yoksa şiş diye mi öyle :KK43:
Şiş olduğu için öyle benim sol tarafım böyleydi böyleydi hatta daha beterdi şimdi çok düzgün ama dört ay sürdü düzelmesi ilk aylara hiç aldanmayın inan ki çok değişiyor ben kendimi çok yıprattım altı ay bekle diyenlere inanmadım çok farkediyor daha çok erken karar vermek için insan şiş olduğunu anlamıyor ilk aylarda sabret bekle takıntı yapma aynalara hiç bakma baktıkça daha da çok kusurlu gelir

Hatta burnun çok güzel olmuş bence benim burnumu gören cin carpmışa dönüyordu o kadar kötü yapılmış burun yoktur bu sitede ona rağmen baştaki gibi değil bence senin burnun çok güzel olmuş oturmasını bekle canım sabırlı ol

Back