Burun estetigi oldum pişman gibiyim

3.aya doğru net küçüldüğünü söyleyebilirim. Ben de 3.aya yaklaşıyorum ve bir kaç gündür aniden ucunun küçüldüğünü gördüm. Daha da küçüleceğini düşünüyorum. Sabretmeye devam et bence...

Peki yuzundeki sislikler indi mii ?? Uc aydasin ja. Ben bi bucuk aydayim ve yanaklarimda halen sislik var

Bence ödemdir o. Çünkü biriyle konuşmuştum daha 3 4 ay olmuştu estetik olalı hiç begenmemistim şimdi bakiyorum baya iyi gozukuyor şişlikler inmiş

Bende ameliyat oldum 10 gun oldu olali doktorum cok iyiydi ama suanda olduguma cok pismanim evden disari cikasim bile yok ne yapicam bilmiyorum sis oldugunu soyluyorlar ama ne kasar insede goruntu pek degismez heralde

Sabır lazım canım bende 13 ünde olucam korkuyorum ameliyat sonrası çok acı hissediyo musunuz çok tirsiyorum acikcasi
Canım ameliyatta hiç bişey yok inan bana ben de çok korkuyodum hatta masada kalicam imi dusunuyodum oda da sana bi sakinleştirici yapiyolar hiç bişey hatirlamiyosun ben ameliyathaneyi bile hatırlamıyorum çıktıktan sonra hiç ağrım olmadı ama benjm miden çok bulandı kustum i da kanlar midene gittiği icinmis tek sorun o oldu benim morarma da olmadı ameliyat olmak kolay burnunun oturmasıni beklemek zor işte bi tek

Bende ameliyat oldum 10 gun oldu olali doktorum cok iyiydi ama suanda olduguma cok pismanim evden disari cikasim bile yok ne yapicam bilmiyorum sis oldugunu soyluyorlar ama ne kasar insede goruntu pek degismez heralde
Canım ben de oyleyim ya ben de çıkmıyorum hiç ama ilk başta begenmeyip sonra oturunca beğenen çok insan var sabredip şişlerin geçmesini beklicez çok degisiyomus burun öyle diyolar yani

Canım ben de oyleyim ya ben de çıkmıyorum hiç ama ilk başta begenmeyip sonra oturunca beğenen çok insan var sabredip şişlerin geçmesini beklicez çok degisiyomus burun öyle diyolar yani
evet sis oldugu zaten anlasiliyor ama yinede insan bu halini gorunce kotu oluyor dedigin gibi biraz sabretmek lazim insallah sonuc istedigimiz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…