- 2 Eylül 2017
- 195
- 10
- 26
- 27
- Konu Sahibi Degisikbiseyim
-
3.aya doğru net küçüldüğünü söyleyebilirim. Ben de 3.aya yaklaşıyorum ve bir kaç gündür aniden ucunun küçüldüğünü gördüm. Daha da küçüleceğini düşünüyorum. Sabretmeye devam et bence...
Peki yuzundeki sislikler indi mii ?? Uc aydasin ja. Ben bi bucuk aydayim ve yanaklarimda halen sislik var
Sabır lazım canım bende 13 ünde olucam korkuyorum ameliyat sonrası çok acı hissediyo musunuz çok tirsiyorum acikcasiInsallah benimde öyle olur ya boyle diyince içim rahatlıyo :) daha 1 ay bile olmadı benim
Canım ameliyatta hiç bişey yok inan bana ben de çok korkuyodum hatta masada kalicam imi dusunuyodum oda da sana bi sakinleştirici yapiyolar hiç bişey hatirlamiyosun ben ameliyathaneyi bile hatırlamıyorum çıktıktan sonra hiç ağrım olmadı ama benjm miden çok bulandı kustum i da kanlar midene gittiği icinmis tek sorun o oldu benim morarma da olmadı ameliyat olmak kolay burnunun oturmasıni beklemek zor işte bi tekSabır lazım canım bende 13 ünde olucam korkuyorum ameliyat sonrası çok acı hissediyo musunuz çok tirsiyorum acikcasi
Canım ben de oyleyim ya ben de çıkmıyorum hiç ama ilk başta begenmeyip sonra oturunca beğenen çok insan var sabredip şişlerin geçmesini beklicez çok degisiyomus burun öyle diyolar yaniBende ameliyat oldum 10 gun oldu olali doktorum cok iyiydi ama suanda olduguma cok pismanim evden disari cikasim bile yok ne yapicam bilmiyorum sis oldugunu soyluyorlar ama ne kasar insede goruntu pek degismez heralde
evet sis oldugu zaten anlasiliyor ama yinede insan bu halini gorunce kotu oluyor dedigin gibi biraz sabretmek lazim insallah sonuc istedigimiz gibi olurCanım ben de oyleyim ya ben de çıkmıyorum hiç ama ilk başta begenmeyip sonra oturunca beğenen çok insan var sabredip şişlerin geçmesini beklicez çok degisiyomus burun öyle diyolar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?