- 2 Eylül 2017
- 195
- 10
- 26
- 27
- Konu Sahibi Degisikbiseyim
-
İnşallah düzelir ve cok güzel olur aylar sonra biz de burada ne kadar stres yapmisiz ya boş yere diye konuşuruz :)olsun insanlarda sonradan alisiyolar yani bende artik oyle oldu arada aralarinda konusuyolar ne zaman duzelicek diye ama duymamazliktan gelmeye calisiyorum
Insallah 3 4 ay sonra istedigimiz gibi olur umarim :)İnşallah düzelir ve cok güzel olur aylar sonra biz de burada ne kadar stres yapmisiz ya boş yere diye konuşuruz :)
Sağ taraftaki çökük ?
İnşallah öyledir yoksa napcam bilmiyorumşu narkozluyken, ameliyat elbiseleriyle çekilen... diğer resim çökük değildir belki şişliktir
Düzeldi mi burnunuzİnşallah öyledir yoksa napcam bilmiyorum
Merhaba benimde şuanda böyle bir sorunum var ama tam emin değilim. Bugün 25.günüm. Sizin son durumunuz nedir geçtimi çökük olan yer ?İnşallah o zaman doktorumdan Özür dilicem zira arkasından baya bi sövdüm
Mrb burnunuz düzeldi mi acaba şişlikle indi mi? Bir de hangi dr du ameliyat eden?Insallah öyledir ya canımm burnuma takik biri olarak yasamim dedim oldum şimdi daha da takıntılı oldum hergün bakıyorum ve üzülüyorum babamda ayrı bi moralimi bozuyor dr da bikti benden hergün soru soruyorum bu süreci kaldıramicaksan olmasaydin dedi(
Merhaba uzun zaman olmuş sizin amelyat olalı merak ettim burun ucunun top gibi hali geçti miOlur bence ya hatta şey diyolardi burda dusucek sonra keşke biraz daha kalkık olsaydı diceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?