- 11 Mayıs 2019
- 205
- 79
- 18
- 32
ben bugün ameliyat tarihi almak için gitmiştim, beni baya şaşırttı kendisi. sürecim şöyle başlamıştı. ben en başta nihata olmak istedim. okuldan bi arkadaşım onun devlette çalışırken hastasıymış. özele geçmiş, arkadaşım kulak problemi için gitmeye devam etmiş. ben ona konuyu açınca, aa ben tanıyorum o doktoru benim doktorum dedi. sonra dikkatli olmam için bi hastasını gördüğnü ve gözlerinin inanılmaz morlaşıp şiştiğini söyledi. böyle dediğinde bana bi kal geldi, herkes gibi kuşku duydum. kendisiyle 2 kere görüştüm. ingilizce öğretmeni olmamdan dolayı, biraz öğrendim burun estetiğini. yabancı kaynakları takip etmem, toplantıları izlemem bana bilgi kattı. bunu yansıtınca sanırım, biraz sorgulayan tip olduğumu düşündü.
ve sonuç olarak burnumu yapmak istemediğini söyledi. neden dedim, pimpiriklisin dedi, beğenmezsen vs vs. yani pimpirikli olmayan var mı? 10 bine elbise alırsınız beğenmezseniz giymezsiniz. atarsınız. en fazla maddi zarar görmüş olursunuz. ama burnunuzu atamazsınız. revizyon süreçlerine girmeyi kim ister? temmuzda asistanına mesaj atmıştım, ameliyat tarihi için. kendisi yüz yüze görüşmek istediğini söylemiş. e madem pimpirikiyim beni neden bekletiyorsun?
gerçekten çok garip. hakkaten baya garip.
ve sonuç olarak burnumu yapmak istemediğini söyledi. neden dedim, pimpiriklisin dedi, beğenmezsen vs vs. yani pimpirikli olmayan var mı? 10 bine elbise alırsınız beğenmezseniz giymezsiniz. atarsınız. en fazla maddi zarar görmüş olursunuz. ama burnunuzu atamazsınız. revizyon süreçlerine girmeyi kim ister? temmuzda asistanına mesaj atmıştım, ameliyat tarihi için. kendisi yüz yüze görüşmek istediğini söylemiş. e madem pimpirikiyim beni neden bekletiyorsun?
gerçekten çok garip. hakkaten baya garip.