Evet sanırım Ben bugün görüşmeye gittim ameliyat tarihi aldım bakalım nasıl olucak heyecanla bekliyorum.Sen karar verebildin mi canım?Merhaba,ben de açmıştım Nihat Kaya ile ilgili başlık fakat kimse yazmadı.Sanırım burada pek kimse yok Nihat Kaya'ya ameliyat olan.
Bide sıra beklerken bi kaç tane önceden ameliyat olup kontrole gelen bayan arkadaşlarla muhabbet ettim onlar gayet memnunlardı ameliyat sonrası hiç ağrı şişlik felan olmadı dediler biraz rahatladım ama işte insan korkuyo yinedeMerhaba,ben de açmıştım Nihat Kaya ile ilgili başlık fakat kimse yazmadı.Sanırım burada pek kimse yok Nihat Kaya'ya ameliyat olan.
Evet sanırım Ben bugün görüşmeye gittim ameliyat tarihi aldım bakalım nasıl olucak heyecanla bekliyorum.Sen karar verebildin mi canım?
Evet öyle hayırlısı olsun artık :)Ben de dün görüştüm ve ameliyat günümü aldım. Doktordan çok pozitif elektrik aldım, bayağı da ayrıntılı anlattı herşeyi amaa beni de bir heyecan bastı, bakalım ennn hayırlısı olsun hakkımızda
Tam aradığım konu benim de içime sinen doktorlardan gidisatı da paylaşirsanız sevinirim ameliyat olan insanlardan gerçek yorumları almak harika olur
Ahh süpersiniz doğal bir burun mu istediniz sizin isteğinize bağlı kaldı mı pekiBugün ameliyatımın 8.günü şükürler olsun herşey yolunda ama ben herşeyi çok takıyorum hatta ortada bir sorun yokken taktığım da oldu.
Şuan nefes olarak,şekil olarak ve Nihat Kaya'nın hastaya karşı ilgisinden çok memnunum. Şeker gibi adam hiç kasıntı değil. Şimdilik söyleyebileceklerim bunlar :)
Ahh süpersiniz doğal bir burun mu istediniz sizin isteğinize bağlı kaldı mı peki
Umarım bu zor süreci atlatırsınız bir an önce
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun :) bende ameliyat olacağım. Araştırdığım doktorlar içinde en içime sinen Nihat bey oldu. Henüz muayene olmaya gidemedim. Sürecinizi okudum daha da cesaretlendim ama küçük bir bebeğim var o yüzden çok tedirginim. Hastane yatışı ve çıkışı süreleri nasıl oluyor ve ağrılar çok zorluyor mu? Teşekkürler.
Şuan ne durumdasınız?Hastanede bir gün kaldım ertesi gün öğle saatlerinde çıktım.
Açık söylemek gerekirse ameliyat sonrası çok kolay değil ya da ben çok nazlıyım o yüzden zorlandım. Hem fiziksel olarak hem psikolojik olarak sıkıntılı bir süreç geçirdim. Ağrım filan hiç olmadı denebilir ama tam anlamıyla nefes alamama,kuruyan kanların burnu tıkaması,yemek yerken ağzımı açamama,şişlikler,arada burnumun sizlamasi,sağlıklı uyku uyuyamama filan beni çok yıprattı.
Psikolojik boyutuna gelirsek; ameliyatımın 2.günü ben bu buruna nasıl alışacağım suratım çok değişti diye ağlama ve titreme krizine girdim. Ve o anda suratım şiş tam bir gorile benziyordum ama mantık devre dışıydı ve hep öyle kalacağım diye endişeye kapıldım : ) 9.günündeydim şuan biraz daha iyiyim ama yine ara ara biseylere takıyorum. Dudak üstüm gergin ve uyuşuk gibi ona sinir oluyorum ve ne zaman düzelecek diye yine fenalardayım.
Ama tüm bu yaşadığım şeylerde beni mutlu eden şey doktorum. Elektrigim tuttu ve gerçekten dinliyo hastayı, ne zaman kafama bişey takilsa yazdım ve döndü bana. Daha önce de belirttiğim gibi burun şekli ve nefes olarak da memnunum şimdilik. İnşallah uzun dönem sonucu da böyle iyi olacak
Şuan ne durumdasınız?
Sanırım ben nihat beyden vazgeçmek üzereyim son paylaştığı burun o kadar korkuttu ki beniHanımefendinin kişisel sayfasına girip baktım yandan görünümünün paylaştığı diğer burunlardan farklı olmadığını gördüm
Şuan ne durumdasınız?
Sanırım ben nihat beyden vazgeçmek üzereyim son paylaştığı burun o kadar korkuttu ki beniHanımefendinin kişisel sayfasına girip baktım yandan görünümünün paylaştığı diğer burunlardan farklı olmadığını gördüm
Fotograflardaki ışıklar falan da etkilemiş olabir belki bir acaba dedirtti yani alçı çıktı şimdi bant takıyosunuz sanırımŞuan için bilmiyorum ki ne desem. Bantlarım var henüz ama şeklini beğeniyorum bu haliyle de. Uzun dönem sonucunu da zaman gösterecek.iyi düşünüyorum uzun dönem sonucum da iyi olacak inanıyorum: )
Doğal durmuyo sanki bana garip geldi ben kendimde istemezdim asla ama bir önceki 2 kişiye de bir o kadar bayıldım mesela bu karar için birebir görüşmek lazım sanırım kişinin burnuna isteğine bağlı bir durum olabilirBir de ben de gördüm paylaştığı fotoğrafı ve kişinin sayfasına ben de baktım. Burnun nesini beğenmediniz,nesi hoşunuza gitmedi
Doğal durmuyo sanki bana garip geldi ben kendimde istemezdim asla ama bir önceki 2 kişiye de bir o kadar bayıldım mesela
Gerçekten haklısınız,doktor beyle tasarladığınız burunla şuanki burnunuz hemen hemen aynı mı peki gerçi bantlardan anlamazsınız amaBen artık şöyle düşünüyorum kişinin eski burnu neyse sanırım onu daha iyi getiriyor doktorlar. Kemik,iskelet,burun deliği neyse eldeki malzemeyle iyisini yapmaya çalışıyolar galiba. Burun ne kadar bozuksa düzelme ve güzel olma oranı da doğru orantılı bence. Sorunu az burunlar daha hokka gibi muntazam oluyor genelde,ben araştırmalarım sonucunda bu kanıya vardım: )
Gerçekten haklısınız,doktor beyle tasarladığınız burunla şuanki burnunuz hemen hemen aynı mı peki gerçi bantlardan anlamazsınız ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?