burun estetiği olanlar

churchill

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
36
9
36
31
Arkadaşlar merhaba. Nisan ayında Resit Burak Kayandan randevu almak istediğimde bana ağustos ayına randevu ve randevudan da en erken 6 ay sonraya ameliyat tarihi verebileceklerini söyledilerBende başka doktor arayışına geçtim ve Nihat Kaya ile yarın görüşmem var ama çok tedirginimNihat Kayaya ameliyat olanlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.

Merhaba,ben de açmıştım Nihat Kaya ile ilgili başlık fakat kimse yazmadı.Sanırım burada pek kimse yok Nihat Kaya'ya ameliyat olan.

Merhaba,ben de açmıştım Nihat Kaya ile ilgili başlık fakat kimse yazmadı.Sanırım burada pek kimse yok Nihat Kaya'ya ameliyat olan.
Evet sanırım Ben bugün görüşmeye gittim ameliyat tarihi aldım bakalım nasıl olucak heyecanla bekliyorum.Sen karar verebildin mi canım?

Son düzenleme:
Bide sıra beklerken bi kaç tane önceden ameliyat olup kontrole gelen bayan arkadaşlarla muhabbet ettim onlar gayet memnunlardı ameliyat sonrası hiç ağrı şişlik felan olmadı dediler biraz rahatladım ama işte insan korkuyo yinede

Evet sanırım Ben bugün görüşmeye gittim ameliyat tarihi aldım bakalım nasıl olucak heyecanla bekliyorum.Sen karar verebildin mi canım?

Ben de dün görüştüm ve ameliyat günümü aldım. Doktordan çok pozitif elektrik aldım, bayağı da ayrıntılı anlattı herşeyi amaa beni de bir heyecan bastı, bakalım ennn hayırlısı olsun hakkımızda

Tam aradığım konu benim de içime sinen doktorlardan gidisatı da paylaşirsanız sevinirim ameliyat olan insanlardan gerçek yorumları almak harika olur

Tam aradığım konu benim de içime sinen doktorlardan gidisatı da paylaşirsanız sevinirim ameliyat olan insanlardan gerçek yorumları almak harika olur

Bugün ameliyatımın 8.günü şükürler olsun herşey yolunda ama ben herşeyi çok takıyorum hatta ortada bir sorun yokken taktığım da oldu.
Şuan nefes olarak,şekil olarak ve Nihat Kaya'nın hastaya karşı ilgisinden çok memnunum. Şeker gibi adam hiç kasıntı değil. Şimdilik söyleyebileceklerim bunlar :)

Ahh süpersiniz doğal bir burun mu istediniz sizin isteğinize bağlı kaldı mı peki

Umarım bu zor süreci atlatırsınız bir an önce

Ahh süpersiniz doğal bir burun mu istediniz sizin isteğinize bağlı kaldı mı peki

Umarım bu zor süreci atlatırsınız bir an önce

Ben doğal havalı burun istedim. Şuan bantlı ve istegime uygun bir burun gibi duruyor. Dr.isteğe bağlı kaldı çünkü birlikte planladık tek tek sordu ne istediğimi, simülasyon yaptı ve son olarak simulasyonu onaylıyor musun diye sordu. Bantlari takmadan önce burnumu gösterdi şiş haliyle iyi duruyordu.
Ve teşekkür ederim umarım bi an önce şu süreci atlatırım yoksa huniyi takıcam kafama : )

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun :) bende ameliyat olacağım. Araştırdığım doktorlar içinde en içime sinen Nihat bey oldu. Henüz muayene olmaya gidemedim. Sürecinizi okudum daha da cesaretlendim ama küçük bir bebeğim var o yüzden çok tedirginim. Hastane yatışı ve çıkışı süreleri nasıl oluyor ve ağrılar çok zorluyor mu? Teşekkürler.

Hastanede bir gün kaldım ertesi gün öğle saatlerinde çıktım.
Açık söylemek gerekirse ameliyat sonrası çok kolay değil ya da ben çok nazlıyım o yüzden zorlandım. Hem fiziksel olarak hem psikolojik olarak sıkıntılı bir süreç geçirdim. Ağrım filan hiç olmadı denebilir ama tam anlamıyla nefes alamama,kuruyan kanların burnu tıkaması,yemek yerken ağzımı açamama,şişlikler,arada burnumun sizlamasi,sağlıklı uyku uyuyamama filan beni çok yıprattı.

Psikolojik boyutuna gelirsek; ameliyatımın 2.günü ben bu buruna nasıl alışacağım suratım çok değişti diye ağlama ve titreme krizine girdim. Ve o anda suratım şiş tam bir gorile benziyordum ama mantık devre dışıydı ve hep öyle kalacağım diye endişeye kapıldım : ) 9.günündeydim şuan biraz daha iyiyim ama yine ara ara biseylere takıyorum. Dudak üstüm gergin ve uyuşuk gibi ona sinir oluyorum ve ne zaman düzelecek diye yine fenalardayım.

Ama tüm bu yaşadığım şeylerde beni mutlu eden şey doktorum. Elektrigim tuttu ve gerçekten dinliyo hastayı, ne zaman kafama bişey takilsa yazdım ve döndü bana. Daha önce de belirttiğim gibi burun şekli ve nefes olarak da memnunum şimdilik. İnşallah uzun dönem sonucu da böyle iyi olacak

Şuan ne durumdasınız?
Sanırım ben nihat beyden vazgeçmek üzereyim son paylaştığı burun o kadar korkuttu ki beni Hanımefendinin kişisel sayfasına girip baktım yandan görünümünün paylaştığı diğer burunlardan farklı olmadığını gördüm

Şuan için bilmiyorum ki ne desem. Bantlarım var henüz ama şeklini beğeniyorum bu haliyle de. Uzun dönem sonucunu da zaman gösterecek.iyi düşünüyorum uzun dönem sonucum da iyi olacak inanıyorum: )

Bir de ben de gördüm paylaştığı fotoğrafı ve kişinin sayfasına ben de baktım. Burnun nesini beğenmediniz,nesi hoşunuza gitmedi

Şuan için bilmiyorum ki ne desem. Bantlarım var henüz ama şeklini beğeniyorum bu haliyle de. Uzun dönem sonucunu da zaman gösterecek.iyi düşünüyorum uzun dönem sonucum da iyi olacak inanıyorum: )
Fotograflardaki ışıklar falan da etkilemiş olabir belki bir acaba dedirtti yani alçı çıktı şimdi bant takıyosunuz sanırım

Bant çıksa da nihai sonuç için çok erken zaten bildiğim kadarıyla en az 6 ay sonucunuzu bende merakla bekliyorum

Bir de ben de gördüm paylaştığı fotoğrafı ve kişinin sayfasına ben de baktım. Burnun nesini beğenmediniz,nesi hoşunuza gitmedi
Doğal durmuyo sanki bana garip geldi ben kendimde istemezdim asla ama bir önceki 2 kişiye de bir o kadar bayıldım mesela bu karar için birebir görüşmek lazım sanırım kişinin burnuna isteğine bağlı bir durum olabilir

Doğal durmuyo sanki bana garip geldi ben kendimde istemezdim asla ama bir önceki 2 kişiye de bir o kadar bayıldım mesela

Ben artık şöyle düşünüyorum kişinin eski burnu neyse sanırım onu daha iyi getiriyor doktorlar. Kemik,iskelet,burun deliği neyse eldeki malzemeyle iyisini yapmaya çalışıyolar galiba. Burun ne kadar bozuksa düzelme ve güzel olma oranı da doğru orantılı bence. Sorunu az burunlar daha hokka gibi muntazam oluyor genelde,ben araştırmalarım sonucunda bu kanıya vardım: )

Gerçekten haklısınız,doktor beyle tasarladığınız burunla şuanki burnunuz hemen hemen aynı mı peki gerçi bantlardan anlamazsınız ama

Gerçekten haklısınız,doktor beyle tasarladığınız burunla şuanki burnunuz hemen hemen aynı mı peki gerçi bantlardan anlamazsınız ama

Tasarımla fark var mı yok mu anlayamıyorum çünkü çook şiş ve bantlı. Ama alcılar çıktığında baktım yine anlamadım şiş olduğu için. Simülasyonda burun ucum biraz ince hatliydi şuan burun ucum yuvarlak gibi. Ve kalın derili olduğum için 1,5 yıl civarında nihai sonuca ulaşacak burnum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…