• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetiği için öneri

seldaaa175

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
4
0
1
28
merhabalar
benim burnumda revizyon bulunmaktadır tomografi görüntümde septumda kalınlaşma, kemikde çıkıntı ve sağa eğiklik gözlemlendi. sağ burun bazen tıkalı oluyor soldan sürekli olarak az nefes alıyorum. ameliyat olmak istiyorum sinüzite neden oldu bu durum. burun kemerimi de aldırmak istiyorum ameliyatta. istanbulda makul fiyata güzel bir ameliyat yapacak doktor önerebilir misiniz şimdiden teşekkürler

Merhaba ben DR Doğan Pınar a oldum çok da memnun kaldım benimki revizyon değildi ama revizyon hastası yapmıştı benden sonra. Zaten sen mutlaka kulak burun Boğaz uzmanına ol tıkanıklık da varsa. Ben tavsiye ederim yani..

Daha karar veremedim ama flora kliniği araştırıyorum orda ilkay bey var araştırmalarım sonucu karar vericem burda da birsürü doktor ismi var kafm çok karıştı.Araştırmalarımın sonucunu yazarım burayıda takipteyim.

merhabalar
benim burnumda revizyon bulunmaktadır tomografi görüntümde septumda kalınlaşma, kemikde çıkıntı ve sağa eğiklik gözlemlendi. sağ burun bazen tıkalı oluyor soldan sürekli olarak az nefes alıyorum. ameliyat olmak istiyorum sinüzite neden oldu bu durum. burun kemerimi de aldırmak istiyorum ameliyatta. istanbulda makul fiyata güzel bir ameliyat yapacak doktor önerebilir misiniz şimdiden teşekkürler
geçmiş olsun şimdiden ameliyat oldunmu bilmiyorum ama yeni olup çok memnun kaldığım için güray yeşiladalıyı önerebilirim

Dr. Levent Taşçı'yı öneririm. Kliniği e giderseniz siz en güzel şekilde bilgilendirecektir. Endişeye mahal yok. İnanın memnun kalacaksınız.

Her ne kadar memnun olsam da bir yıl dolmadan doktor önerisinde bulunamam adil olan budur :) bir yılını dolduran hastaları referans almalısın

Merhaba ben DR Doğan Pınar a oldum çok da memnun kaldım benimki revizyon değildi ama revizyon hastası yapmıştı benden sonra. Zaten sen mutlaka kulak burun Boğaz uzmanına ol tıkanıklık da varsa. Ben tavsiye ederim yani..
Ben de kendisine amaliyat oldum ve memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Doğan pınar evet güzel burunlar yapıyor guya ama ben hiç kendiminkinden memnun kalmadım. Açık teknikle oldu. Burnumu etrafımdakiler de ben de beğenmedim çok üzgünüm iyi araştırsaydım keşke...

Doğan pınar evet güzel burunlar yapıyor guya ama ben hiç kendiminkinden memnun kalmadım. Açık teknikle oldu. Burnumu etrafımdakiler de ben de beğenmedim çok üzgünüm iyi araştırsaydım keşke...
hay allah neden beğenmediniz ki ve şikayetleriniz nelerdi ve varsa fotoğraflarınızı atabilir misiniz

arkadaşlar bu mesajım dolayısıyla bana özelden çok mesaj geliyor. Vcdani olarak düzeltme gereği gördüm öncelikle şuanki durumumdan memnunum. ilk zamanlardaki gibi değil. benim hatam şu oldu, ben kendisine doğal olsun diye diye dilimde tüy bitti ve sonuç eskisinden sadece yüzde 10 farklı bir burun. ama yüzde 10 daha iyi. bu dr zaten doğallıktan yana keşke ona bıraksaydım kendimi diyorum yani editlemem şu ola ki dr dan memnunum kendi karasızlığım ve korkularımdan dolayı ameliyat öncesi dr kafasını yemekten memnun değilim dedi bir terazi kadını:)

Ya ben de olmayı düşünüyordum doğan beye benimle iletişime geçer mesajıma cvp verirseniz çok sevinirim. İnstada hep güzel burunları koymuş

Burun odeminiz peki geçti mi acaba yada uyurken ağrınız oldu mu hiç. 5. Ayım benim. Uyurken azda olsa ağrım oluyor burun sırtimda

Back
X