BURUN ESTETİĞİ İÇİN ACİL FİKİR

oznur005

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
3
0
29
Arkadaşlar çok acil bir destek istiyorum sizden. Ben 13 yıl önce bisikletten düştüm burnum kırıldı. O sırada yüzümde açık çizikler ve yralar olduğu için o sıra kbb doktoru olacak kişi genel anestezi verip sadece burnumu alçıya almış. Sonuç kırıkla beraber eğri bir burun. Kıkırdak ve kemik eğriliğim var nefes sorunum da var ama aşırı değil şuanlık. Daha önce kbb gittim için eğriliğini kapalı ameliyatla düzeltiriz dedi ama dışı aynı eğri kalır dedi bende o yüzden olmadım. Plastik cerrahiye gittim sıra geldi ameliyat için ama içime kurt düştü ama yıllarca da bekledim ne yapacağıma karar veremiyorum. Olup pişman olan da çok mutlu olan da. Sadece eğriliği geçsin istiyorum karşıdan belli oluyor çünkü ama içim aşırı dertlendi .

Peki neden distan duzelmez diye sordun mu. Ne dedi. Cunku kbb uzmanlari da duzeltebiliyor. Hatta ben plastikten ziyade kbbyi daha cok oneririm. Her kbb ayni olmadigi gibi plastikler de ayni degil ama genel olarak plastik daha sekil odakli oluyor diyorlar. Senin nefesinin de duzeltilmesi lazim. Sekilde de kendine guvenen bir kbb bulsan sanki daha iyi olur.

Peki neden distan duzelmez diye sordun mu. Ne dedi. Cunku kbb uzmanlari da duzeltebiliyor. Hatta ben plastikten ziyade kbbyi daha cok oneririm. Her kbb ayni olmadigi gibi plastikler de ayni degil ama genel olarak plastik daha sekil odakli oluyor diyorlar. Senin nefesinin de duzeltilmesi lazim. Sekilde de kendine guvenen bir kbb bulsan sanki daha iyi olur

Kendisi kapalı ameliyat yapabıldıgını burda (numune hastanesi) başka yapam doktor olmadığını sadece plastıgın yaptığını söyledi başka yapan da yoktu gerçekten daha yeni başka doktor buldum ama o da gideceğim dedı

Hmm anladim. Egrilik zor is maalesef. Benim de derdim oydu. Mutlaka tamamen duzelip duzelmeyecegini sor. O konuda garanti al. Ve doktorun samimiyeti icine sinsin bu konuda. Yapariz ederiz demesin yani dikkat et. Icine sinmezse tekrar bi yerlere basvurup sira gelmesini bekle bence. Sonra revizyonla ugrasmak daha stresli olur cunku. Iyi sanslar

X